pioteros Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 na tasme obustronna:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ja pieprze :polew: ... :whistling:ciekawe ile osób to faktycznie zakłada ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schmolke Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 W zestawie brakuje emulatora większej tarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 W zestawie brakuje emulatora większej tarczy szłoby z tego dorezać tarcze :naughty: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 troche jak spinnery : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ja bym poszedl w tym kierunkuhttp://www.dhresource.com/albu_214127803_00-1.0x0/4pcs-brembo-brake-caliper-mercedes-benz-r.jpg jakis czas temu widziałem to gów.... na przednich zaciskach w S4 B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ja bym poszedl w tym kierunkuhttp://www.dhresource.com/albu_214127803_00-1.0x0/4pcs-brembo-brake-caliper-mercedes-benz-r.jpg jakis czas temu widziałem to gów.... na przednich zaciskach w S4 B8 klubowa furmanka miała ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapi Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Pytanie do Deva: za ile miałbys komplet wszystkiego co jest potrzebne do przejscia z serii na cos co wejdzie pod biedrony, razem z malowaniem proszkowym? Chodzi mi o sam przód w najlepszej Twoim zdaniem konfiguracji . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 nie masz duzego pola do popisu, jedynie 320mm z 3.0tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Pytanie do Deva: za ile miałbys komplet wszystkiego co jest potrzebne do przejscia z serii na cos co wejdzie pod biedrony, razem z malowaniem proszkowym? Chodzi mi o sam przód w najlepszej Twoim zdaniem konfiguracji . Pozdrawiam 1230 z wysylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 no jeszcze zostaje 312/255, jestem po takim modzie i mi na razie pasuje a zamknalem sie w 300 zł ( tylko uzywka wszystko w dobrym stanie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 312 a 320 to niestety przepasc po1. srednica - wiadomo po2. grubosc tarczy a co za tym idzie jej pojemnosc cieplna, te 5mm robi ogromna roznice po3. wielkosc klocka, ten tez byl wiekszy choc minimalnie chyba po4. wielkosc tloczka, niby to tylko 3mm roznicy ale w rezultacie jest to ok 10% wieksza siła nacisku tloczka na klocek w porownaniu z seryjnym zaciskiem 288/312 po5. i to i to miesci sie w 16 calach, oczywiscie 320 trudniej ale da sie to ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 312 a 320 to niestety przepascpo1. srednica - wiadomo po2. grubosc tarczy a co za tym idzie jej pojemnosc cieplna, te 5mm robi ogromna roznice po3. wielkosc klocka, ten tez byl wiekszy choc minimalnie chyba po4. wielkosc tloczka, niby to tylko 3mm roznicy ale w rezultacie jest to ok 10% wieksza siła nacisku tloczka na klocek w porownaniu z seryjnym zaciskiem 288/312 po5. i to i to miesci sie w 16 calach, oczywiscie 320 trudniej ale da sie to ogarnac dokladnie. zmiana z 288 na 312 jest troszke bezsensowna. nie chcialo by mi sie koła odkręcać nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 jesli chodzi o b5 to jedyne wyjscie bez innych przerobek i wtedy jest warto, skok srednicy o ponad 2cm to juz duzo, ale w b6 nie warto sie bawic w 312 takze mastapi bierz od tomka ten zestaw i sie nie zastanawiaj, bedzies zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 jakbyś chciał to mam nowe oryginalne tarcze i klocki pod 320. co ori to ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 wiem wiem Panowie, ale roznica 2600zł a 400 zł tez jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Mi się udało dorwać przód 320 i tył 288 (zaciski z jarzmami, tarcze, klocki i osłony) w sumie za 900 zł więc tragedii nie ma, trzeba tylko trochę poszukać. Sony Xperia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 zebym wiedział ze nastepne zimy beda takiej jak ta, to pchałbym odrazu 345:grin: a tak to zimówki droche drogawe:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapi Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Pytanie do Deva: za ile miałbys komplet wszystkiego co jest potrzebne do przejscia z serii na cos co wejdzie pod biedrony, razem z malowaniem proszkowym? Chodzi mi o sam przód w najlepszej Twoim zdaniem konfiguracji . Pozdrawiam 1230 z wysylka Na nowych gratach czy używkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Tarcze OZ klocki ferodo premier Wsio nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi