trzeciaq Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja na tyl pcham 300 Front sobie przymierzylem i malo roboty w sumie je zalozyc A 300 zdobyc moze i problem jak sie chce na latwizne isc Ja kupuje nowe tarcze + zaciski z pasiaka 4motion z tylu pod wentyl , adapter do mocowania i heja Ile takie sensowne tarcze na tyl kosztuja ? możesz rozwinac temat, z jakiego modelu paska dokladnie i jaie adaptery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 passat B5L 2.5TDi 132kW 4Motion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzeciaq Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 takie same bedą od VW PASSAT CC COUPE 3.6l 299KM 4-MOTION KOD BWS 2009r o nr 32332267d ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 passat CC miał tarcze tylne 286x12mm lub 310x22mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzeciaq Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jezeli sa 286 to zacisk pod tarcze 288 powien spasowac ?? albo tarcze tez od tego modelu 286. tylko czy zacisk podejdzie pod zwrotnice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 to juz chyba pytanie do devastationa wyższa szkoła jazdy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzeciaq Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 chyba jednak odpada, kolega mnie oswiecil ze w CC jest przeciez elektryczny reczny i nie bardzo znowu przekladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Nosb z tymi prosiakowymi heblami to tylko w b5 dodatkowa rzeźba czy w b7 także? bo zastanawiam się także nad sidowymi heblami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 passat B5L 2.5TDi 132kW 4Motion dla zainteresowanych: oznaczenie TRW tarcz 256mm to: DF4210, jak ktos potrzebuje ori oznaczenie to: 8D0 615 601 D [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:03_________________________________________________ Nosb z tymi prosiakowymi heblami to tylko w b5 dodatkowa rzeźba czy w b7 także? bo zastanawiam się także nad sidowymi heblami z tym konkretnym pytaniem wal do Sid-a, choc podejrzewam ze bedzie tak jak pisal wczesniej Nosb[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 23:05_________________________________________________mam zaciski z tarczami 300mm I klockami, przebieg ok 6,5tkm !!!!!!od skody octawii II RS 2.0TDI 170kM, zaciski I jarzma sa oryginalnie pomalowane na czerwony kolor, ma ktos mozliwosc sprawdzic czy ten komplet podejdzie do A4 ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a to przód czy tył? U mnie w ETCE nie ma w octavce taki hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tarcze sa na tyl mam to z tylna kpl zawiecha cos mi to swita ze to 2007r Siemian mowisz ze nie ma tego w oktavce ????? to k**ewsko dziwne, bede mial czas po niedzieli to wyciagne to dziadostwo z polki I porobie foty moze ktos zakuma co to jest za kure.....o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 z tego co pamiętam to w RSach są zielone zaciski. ETKA mi podaje że w Octavkach były takie tylne zaciski: Octavia 1U: 232x9mm 239x9mm 256x22mm (RS) Octavia 1Z: 255x10mm 286x12mm 260x12mm[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 18:35_________________________________________________z tego co widze to ani SEAT ani Skoda nie miała nigdy takich dużych tarcz z tyłu. VW Golf R32 ma na tyle 310x22mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jakby się okazało że pasują... to ja jestem chętny na zakup jakby Ci były zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja tez jestem chetny jesli do B7 by pasowały ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ale sie Wam zaświeciły oczy :polew: :polew: :polew: wrzuce na allegro, a co, niech sie biją :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 e tam mnie się nic nie świeci A wiesz już z czego to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 żartowałem, niestety nie wiem co to jest przywlekli i wrzuciłem na pólkę, wczoraj zacząłem mysleś o nich jak rozwinęła sie rozmowa na temat 300mm dzisiaj poszperałem i jest !!! tarcza jest ori ale nie ma oznaczeń, rozbiore cholerstwo i będę próbował przypasować do jakiegoś B6 na tył w poniedziałek wrzuce foty na forum, wcześniej nie dam rady, bo mam wszystko przywalone szmelcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a tarcza ma dokładnie 300mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tak ma 300mm mierzyłem dzisiaj metrówką zdejmę zacisk i jarzmo, sprawdzę jakie oznaczenie ma klocek i dokładnie jakie wymiary ma tarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 kurcze no to 300mm było chyba tylko w s4 B6 i B7. Nawet s3 ma 310x22mm[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 20:41_________________________________________________w a6 były tarcze z tyłu 302x12mm niewentylowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi