Opublikowano 13 Grudnia 20169 l Autor no tak i przy żadnym ze zdjęć przeróbki przodu nie ma osłon... a w opisie swapa na 345 jest w opisie potrzebnych elementów: zaciski, jarzma, tarcze i...osłony?? Jak nie ma, przyjrzyj się dokładnie, to nie tył że osłona jest sporo większa.
Opublikowano 14 Grudnia 20169 l Sorry chłopaki,faktycznie nie widziałem tych osłon...spodziewałem się, że będą wystawały ok centymetr poza obrys tarczy,a one są minimalnie większe i nie zauważyłem pytałem czy jest na to miejsce bo patrząc na tarcze 288 taką jak u mnie (na ori feldze) to nie umiem sobie wyobrazić że zmieści mi się tam tarcza 345 a co dopiero osłony a tym bardziej zaciski (no ale wszyscy piszą że pasuje więc tak musi być oczywiście pisałem o feldze 17"
Opublikowano 18 Grudnia 20169 l Cześć chłopaki, Przymierzam się do wymiany hebli z przodu 280->320. Na zdjęciach w pierwszym poście przy 320 jest zacisk z S4 i wygląda super. Jak go szukać na all, macie może numer części? Wydaje mi się że dostępne zestawy mają inne zaciski a zależy mi na tych z S4(chodzi tylko o wygląd). Myślałem też od razu nad 345, ale mam 16" na zimę, więc raczej odpuszczę
Opublikowano 20 Grudnia 20169 l Cześć chłopaki, Przymierzam się do wymiany hebli z przodu 280->320. Na zdjęciach w pierwszym poście przy 320 jest zacisk z S4 i wygląda super. Jak go szukać na all, macie może numer części? Wydaje mi się że dostępne zestawy mają inne zaciski a zależy mi na tych z S4(chodzi tylko o wygląd). Myślałem też od razu nad 345, ale mam 16" na zimę, więc raczej odpuszczę Zacisk S4 i ten 345 wyglądają tak samo , możesz do nich dokupić blaszki ozdobne z logiem S4 napisałem Ci PW.Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 Grudnia 20169 l Miało być że 320 i 345 S4 wyglądają tak samo, a blaszki dokupi, jakie tu bzdury ;p Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 Grudnia 20169 l Autor Temat nie jednokrotnie tu poruszany, inna budowa zacisku. A blaszka to element dekoracyjny który trzyma klocek.
Opublikowano 25 Grudnia 20169 l witam, obecnie mam 312/255. zastanawiam się czy nie włożyć 320/288. różnica jest zauważalna? ewentualnie co większego można włożyć żeby wchodziły zimowki 16 na stalowych felgach?
Opublikowano 25 Grudnia 20169 l to w końcu wejdzie 16 stal czy nie ? jak nie wejdzie to najwyżej kupię alu na zime, tylko teraz czy dla alu 16 320/288 to jest optymalny zestaw czy może jeszcze coś większego?
Opublikowano 25 Grudnia 20169 l Musi być Alu z odpowiednim ET i wypełnieniem felgi. Ostatnio kolegi ojciec kupił sobie Alu 16" do Sharana i zdziwko go dopadło bo nie założył tego na 312mm
Opublikowano 25 Grudnia 20169 l ok, to jeszcze powiedzcie od czego zacisków szukać? a6 c5 wiem że pasują i z jakiego auta jeszcze? jakieś oznaczenia, numery?