Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Upgrade hamulców w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

juz są pomalowane na czerwono i siedzą na aucie

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie podoba mi się.. a feeee... kto to wymyślił żeby takie brzydkie zaciski na czerwono lakierować...[br]Dopisany: 28 Luty 2011, 19:33_________________________________________________trzeba było je palnąć na czarno albo grafitowo

Opublikowano

A może naklejki albo blaszki S4 sobie nakleje? hmmmmmmmmmmm

Opublikowano

a masz hamulce z s4...??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Luty 2011, 20:02_________________________________________________daj sobie napis "audi ceramic" co się będziesz pier**lił... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

W sumie to hamulce z S4 B5 wiec też S4 nie? :)

Opublikowano

które niby są z s4 b5? Bo napewno nie Te które pokazałeś na foto... :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

w B5 S4 byly inne zaciski, dwutloczkowe

Opublikowano

Boże czepiasz się nie wiem czego, rozmiar jest jak w S4, różnią się tym, że S4 ma dwutłoczkowe... Podobają mi się czerwone i zostawię czerwone, i jeszcze sobie napiszę audi ceramic, a co? I duże pierścienie na tylną szybę też... Moje auto, robię pod siebie

Opublikowano

rozmiar jest taki jak w s4 sprzed 15 lat na całkiem innym zacisku...

jak ktoś lubi wieś to czemu nie...

Opublikowano

Boże czepiasz się nie wiem czego, rozmiar jest jak w S4, różnią się tym, że S4 ma dwutłoczkowe... Podobają mi się czerwone i zostawię czerwone, i jeszcze sobie napiszę audi ceramic, a co? I duże pierścienie na tylną szybę też... Moje auto, robię pod siebie

Młody nie unoś się honorem. Ale po kiego Ci jakieś napisy czy c**j wie co na tych zaciskach. Myślisz że ktoś chce Ci źle doradzić. Wiadomo Twoja fura i zrobisz jak zechcesz.

Opublikowano

te zaciski nie należą ani do zbyt pięknych ani do zbyt wielkich żeby je eksponować... Dlatego nie rozumiem po co je malowaćw oczojebny kolor.

Walnij sobie w róż i na jednym napisz "Doda" a na drugim "robi loda", albo "lubie wszystko co małe" a na drugim "i jeszcze się tym chwale"... Patrz nawet do rymu...napewno będziesz miał duże zainteresowanie bo rozumiem że o to Ci chodzi z tymi napisami na zaciskach....

Opublikowano

Ja nie rozumiem o co wam wszystkim chodzi, czy ja gdzieś napisałem, że kupuję już takie naklejki?

Z tego co pamiętam to zapytałem "CO MYŚLICIE...?" a to chyba różnica... Nie unoszę się honorem tylko mnie denerwuję jak ktoś źle interpretuję napisane przeze mnie pytanie i potem jeszcze wyskakuje do mnie z tekstami typu napisz sobie audi ceramic, naklej duże pierścienie na tylną szybę, lubisz wieś itp...

Opublikowano

no to odpowiadam: Myśle że to wieś

Dziękuje bardzo, dobranoc :decayed:

Opublikowano

No i widzisz, tak trudno było?... Chciałem poznać opinie ludzi...

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
:bicz:
Opublikowano

Moze po kropku? To mimo wszystko dzial techniczny, zadajemy konkretne pytania, a nie pier**limy trzy po trzy.

siemian, idz szukac czerwonych zaciskow na innych forach, a mlody - odpusc sobie naklejki, bo to nie ma sensu w tym zacisku chyba, ze jestes fanem sticker tuning.

Opublikowano

Ok ok, sorry.

Zrobiłem już ze swoim zestawem z 200 kilosów i lewe koło jakby obciera, tzn słychać jak tarcza o klocek dotyka czasami. Czy to normalne jak się jeszcze nie ułożył klocek?

Opublikowano

Ty lepiej sprawdz, czy Ci felga nie ociera o ten zacisk... :gwizdanie:

Zaloze sie, ze tak - i masz niestety problem.

Masz felge RS6 18" ET43 ?

U mnie przy AVUS III 18" ET45 te zaciski tarly o felge (lewa bardziej, prawa mniej).

Opublikowano

Flyer przecież on ma zaciski z 3.0 tdi... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to co ma mu obcierać...