Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Upgrade hamulców w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najpierw ustala sie cene

a jak wychodzi jakaś niespodzianka to sie dzwoni do klienta i wyłuszcza sie o co kaman i ile kosztuje

najlepiej niech sam przyjedzie i sie okresli, nie ma wówczas niedomówień

człowiek staje sie wówczas bardziej wiarygodny

a jak sie nie podoba to składam grata i auf wiedersehen....

Popieram takie rozwiązanie. :good:

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

żeby było jasne. nie odpowiadała mi zmiana ceny bez uzgodnienia a nie sama cena bo nawet jakby powiedzieli 200 zł to pewnie by robili. tylko to niemiłe uczucie jak sie przychodzi po samochód a tam bach cena x2. i tyle w temacie :tongue4:

oczywiscie nie pilem do Ciebie - zeby nie bylo :wink4:

Opublikowano
:wink4: oczywiście nie wziąłem tego do siebie. A co do ceny to tak jak dev pisze. Nikt nie lubi niespodzianek .Machnąłem ręką bo chodziło o kilkadziesiąt zł, ale są przypadki gdzie mechanicy pojechali na parę stów i to już nie jest fajne. koniec OT. :hi:
Opublikowano

coś do d*py z tymi moimi hamulcami. Dzisiaj troszke się spieszyłem i musiałem troszke szybciej przez miasto przejechać. Ledwo co ruszyłem (jechałem raptem 8 minut) pare razy dohamowałem i hamulec zrobił się "gumowy" a z tarcz poszły kłęby dymu...

A starałem się jechać delikatnie bo mam przecież zimówki a jest 14 stopni na zewnątrz...

Opublikowano

coś do d*py z tymi moimi hamulcami. Dzisiaj troszke się spieszyłem i musiałem troszke szybciej przez miasto przejechać. Ledwo co ruszyłem (jechałem raptem 8 minut) pare razy dohamowałem i hamulec zrobił się "gumowy" a z tarcz poszły kłęby dymu...

A starałem się jechać delikatnie bo mam przecież zimówki a jest 14 stopni na zewnątrz...

siemian może zainwestował byś w dobrą tarczę i dobry klocek. Wsadziłeś dobry zacisk a na jakiś krzywych tarczach jeździsz :thumbdown:

zakładaj klocki FDSP, spróbujemy razem co to warte, do mnie już jadą :naughty:

Opublikowano

Ja założyłem niedawno te hamulce. na przodzie zrobiłem już z 1000km ale na tyle może maks z 100. I jak czasami się już prawie zatrzymuję i naciskam hamulec lekko to słychać lekki pisk. :mysli:

Opublikowano

Ja założyłem niedawno te hamulce. na przodzie zrobiłem już z 1000km ale na tyle może maks z 100. I jak czasami się już prawie zatrzymuję i naciskam hamulec lekko to słychać lekki pisk. :mysli:

a jakie masz kloce?

Opublikowano

tarcze i kloce ferodo Ds~~

Opublikowano

tarcze i kloce ferodo Ds~~

Podobno FDSP mogą piszczeć :kwasny:

Nie miłe uczucie słyszeć, ale cóż :angry:

Opublikowano

Mateusz, Ty nie masz DS-ow.

Masz Ferodo Premier, no chyba ze w miedzyczasie zmieniles.[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 20:58_________________________________________________

siemian może zainwestował byś w dobrą tarczę i dobry klocek. Wsadziłeś dobry zacisk a na jakiś krzywych tarczach jeździsz :thumbdown:

zaklej sobie oczy jak bedziesz hamowac z 200km/h

bo galy wyleca Ci na polke

Opublikowano

Masz Ferodo Premier, no chyba ze w miedzyczasie zmieniles.[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 20:58_________________________________________________

Aj to sorry Tomek. A te moje mogą piszczeć?

Opublikowano

jak skończą się te tarcze to założe coś dobrego. A bedzie to pewnie niebawem.

Opublikowano

hehe szkoda że na tył nie można też takich zapodać :disgust:

Opublikowano

[/quote

Aj to sorry Tomek. A te moje mogą piszczeć?

nie powinny, ale najpioerw musza sie porzadnie ulozyc

duzy jest + po zmianie?

Opublikowano

Jest masakra :D Przy dużych prędkościach typu 150-180km/h nie sprawdzałem jeszcze ale niedługo będzie okazja

Opublikowano

nawet mi takich rzeczy nie pokazuj bo nie moge w nocy spać :decayed::naughty:

Opublikowano

Jest masakra :D Przy dużych prędkościach typu 150-180km/h nie sprawdzałem jeszcze ale niedługo będzie okazja

jak sie juz uloza i je pare razy przypalisz to spusc plyn z zaciskow

na pewno jest tam smar jak je skladalem i trzeba sie go pozbyc

Opublikowano

A mi piszcza klocki od samego zalozenia (Brembo) :kwasny:

Niedlugo pewnie wymiana... bo wiele ich nie zostalo (a zrobilem raptem 10000km :decayed:)

Opublikowano

Wymiana na lepsze hamowidło mnie też dosięgła ;) kupiłem w dobrej cenie zaciski, jarzma, tarcze, przewody na tył od 3.0TDI. Tylko brakuje mi właśnie osłon...

da się dociąć moje stare? 255mm ? Żeby pasowały pod 288... bo bez nich raczej się nie obejdzie.