Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie siedzę tłukę - Staszek20VT

Opublikowano

ja bede kolo 23:00

Opublikowano
  • Autor

pany czy ktoś mi powie czy załogę z kv-1s można przekwalifikować później na IS ??:wink:

Opublikowano
:facepalm:, jak długo już grasz? w tej samej linii przerzucasz ile tam chcesz, kwestia tego rodzaju ile chcesz stracić expa, na inne czołgi a nawet artę też możesz przerzucić załogę (uwaga bo wymagania dla każdego czołgu są inne i nie zawsze przeniesiesz wszystkich)
Opublikowano

Doradzcie mi , mam T-28 i KV-1 rozbudowane na maxa ale bez modułów. Mam banke na KV-1S , kupować go czy lepiej ten hajs wsadzic w moduły KV-1 ??

Opublikowano

kv-1 jest super do farmienia, tani w utrzymaniu czołg. KV-1s dostanie niedługo mocnego nerfa (usuną mu działo 122mm), w tym miesiącu jest taka fajna misja - 15 zwycięstw bitw losowych i dostajemy 250 tys. srebrników ;) oraz 50 tys. expa wbitego łącznie i 1 dzień premium dostaniemy :)

Opublikowano
kv-1 jest super do farmienia, tani w utrzymaniu czołg. KV-1s dostanie niedługo mocnego nerfa (usuną mu działo 122mm), w tym miesiącu jest taka fajna misja - 15 zwycięstw bitw losowych i dostajemy 250 tys. srebrników ;) oraz 50 tys. expa wbitego łącznie i 1 dzień premium dostaniemy :)

juz kupiłem KV-1S :decayed:

Opublikowano

To pozostaje Ci szybkie wyfarmienie kolejnego czołgu, po kolejnym patchu albo następnym już nie będzie taki OP, ale często na kompanie seniorskie z kv-1s będziesz brany ;3

Opublikowano
  • Autor
:facepalm:, jak długo już grasz? w tej samej linii przerzucasz ile tam chcesz, kwestia tego rodzaju ile chcesz stracić expa, na inne czołgi a nawet artę też możesz przerzucić załogę (uwaga bo wymagania dla każdego czołgu są inne i nie zawsze przeniesiesz wszystkich)

:facepalm::facepalm: gram niedługo i tylko for fun :wink: weekendami :wink: ale jak wchodzę w kartę ewidencyjna to niestety nie mogę przeszkolić później na IS :kwasny:

Opublikowano
w tym miesiącu jest taka fajna misja - 15 zwycięstw bitw losowych i dostajemy 250 tys. srebrników ;) oraz 50 tys. expa wbitego łącznie i 1 dzień premium dostaniemy :)

dostałem 200k cr, zero dodatkowego expa

Opublikowano

za 15 zwyciestw dostajesz 250tys ja dzis dostalem :wink: i jeszcze tylko mi brakuje 40tys doswiadczenia do obiekta 268 :decayed: moja pierwsza X koszt jedyne 6100000 sreberka

Opublikowano
  • Autor
za 15 zwyciestw dostajesz 250tys ja dzis dostalem :wink: i jeszcze tylko mi brakuje 40tys doswiadczenia do obiekta 268 :decayed: moja pierwsza X koszt jedyne 6100000 sreberka

to Ty bedziesz jak Rambo niezniszczalny :decayed::decayed:

Rambo_strzela.jpg

Ja mam w końcu kv-1s:decayed: i tak sie zastanawiam czy zbierać na te działo 122 czy odpuścić :eusathink::eusathink::eusathink:no i szkoda ze nie mogę tej załogi przekwalifikować na IS, bo z Tigera P mogłem na VK :decayed:

Opublikowano

Moskal inwestuj w kv-1 ja smigam z lornetka polowa siatka i czym tam jeszcze

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

kiedy czołg sie staje elitarny ?? T-28 mam elitarny a KV-1 nie a wszystko kupione...

Opublikowano

Ja mam w końcu kv-1s:decayed: i tak sie zastanawiam czy zbierać na te działo 122 czy odpuścić :eusathink::eusathink::eusathink:no i szkoda ze nie mogę tej załogi przekwalifikować na IS, bo z Tigera P mogłem na VK :decayed:

mozesz przekwalfikowac zaloge z kv-1s na is nie ma problemu tylko to kosztuje bo jak chcesz miec ich na 100% to kosztuje od leba 200zlota a ze 100% na 90% kosztuje 20tys sreberka

---------- Post dopisany at 09:11 ---------- Poprzedni post napisany at 09:09 ----------

kiedy czołg sie staje elitarny ?? T-28 mam elitarny a KV-1 nie a wszystko kupione...

czolg staje sie elitarnym jak masz kupione wszystkie modoly i do tego wszystkie czolgi odkryte

Opublikowano

Dziwne bo T-28 mam kompletnie bez dodatkowych modułów , tylko screenSHU - The fastest screen capture ever.

mozna jakos wymienic doswiadczenie ??? wiem ze z niektorych czołgów juz nie skorzystam (z ich doswiadczenia bo wszystko max) a przydałoby sie na nowsze :grin:

Opublikowano

Tank jest elitarny jak masz odkryte wszystko w danym modelu, czyli wszystkie gąski, silniki, działa, radia + następny pojazd zbadany.

Expa można konwertować za golda(gadam jak gimbaza;])

Opublikowano

dokladnie tak jest jak krzysztof mowi nie musisz miec kupionego ale musisz miec odkryte:wink:

Opublikowano

ok , jarze , dzieki :wink:

---------- Post dopisany 03-09-2013 at 15:57 ---------- Poprzedni post napisany 02-09-2013 at 10:40 ----------

Myslałem ze KV-1 sie ciezko expi , ale KV-1s to juz przegiecie :facepalm: