Fr0styyy. Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Litości... Dlaczego MM robi takie gówno i losowania są tak c...? No 10 przegranych na 10 meczy pod rząd. Drugi team po 3-4 fioletowych, niebieskich reszta zieloni a u mnie same pomidory, no przecież to ocipieć można z nerwów Albo 7 baranów nie potrafi zabić jednego typa na fladze, no wtf. ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- ok pany , mam 13k golda , co kupic z premium ?? :naughty: Bierz jg8.8, chyba najlepiej zarabiający czołg.
CreaTiveoO Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 idz sobie radzieckimi niszczycielami fajna zabawa albo USA polecam. Co do IS-8 to dopiero wymaxowanym sie fanie gra:wink: no w tym isie zeby mialo sens to trzeba jak najszybciej najlepsze dzialo zamontowac, przed wieza, bez tego dziala to porazka, ale potem juz jest fajnie a apropos umiejetnosci to przyznam sie wam ze na zadnym z czolgow nie mam zaroweczki hehe :facepalm: mialem sobie dac jako piaty perk do ktoregos tam czolgu ale wolno idzie ale jak sie ciezkim gra to w sumie nie czuje zeby mi byla jakos potrzebna bardziej, chociaz na niektorych mapach to i moglaby sie przydac no zobaczymy jak sie doczolgam a po co do is-8 robic wieze skoro ma taki sam pancerz itp rozni sie tylko wygladem i ponoc "wiecej rykoszetów" wchodzi, juz lepiej w działo zainwestowac pozniej silnik i lecisz w is-7 dalej??Co do perków to zarówa według mnie to podstawa nie musisz sie zastanawiac czy ktos juz cie widzi czy nie.
danielo Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 idz sobie radzieckimi niszczycielami fajna zabawa albo USA polecam. Co do IS-8 to dopiero wymaxowanym sie fanie gra:wink: no w tym isie zeby mialo sens to trzeba jak najszybciej najlepsze dzialo zamontowac, przed wieza, bez tego dziala to porazka, ale potem juz jest fajnie a apropos umiejetnosci to przyznam sie wam ze na zadnym z czolgow nie mam zaroweczki hehe :facepalm: mialem sobie dac jako piaty perk do ktoregos tam czolgu ale wolno idzie ale jak sie ciezkim gra to w sumie nie czuje zeby mi byla jakos potrzebna bardziej, chociaz na niektorych mapach to i moglaby sie przydac no zobaczymy jak sie doczolgam a po co do is-8 robic wieze skoro ma taki sam pancerz itp rozni sie tylko wygladem i ponoc "wiecej rykoszetów" wchodzi, juz lepiej w działo zainwestowac pozniej silnik i lecisz w is-7 dalej??Co do perków to zarówa według mnie to podstawa nie musisz sie zastanawiac czy ktos juz cie widzi czy nie. O,ile pamiętam to wymiana wieży dodaje 100hp
Zaleczeq Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 Fr0styyy jaki masz nick w WOT to Cie dopisze
miki1305 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 10 przegranych pod rząd co to jest, ja kiedyś jak grindowałem KT to miałem 67 przegranych pod rząd jednego dnia 37 i nastepnego 30. Tak mnie to wkur.... że chyba z miesiąc w wota nie grałem. MM w wocie jest tak pojeban... że szok, jak nie walnie z kilku fioletowych na przeciwko to po 5 art albo z połowe teamu to td-eki. Zobaczymy co będzie po 8.9 jak wprowadzą te 7 vs 7.
quadysz Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 idz sobie radzieckimi niszczycielami fajna zabawa albo USA polecam. Co do IS-8 to dopiero wymaxowanym sie fanie gra:wink: no w tym isie zeby mialo sens to trzeba jak najszybciej najlepsze dzialo zamontowac, przed wieza, bez tego dziala to porazka, ale potem juz jest fajnie a apropos umiejetnosci to przyznam sie wam ze na zadnym z czolgow nie mam zaroweczki hehe :facepalm: mialem sobie dac jako piaty perk do ktoregos tam czolgu ale wolno idzie ale jak sie ciezkim gra to w sumie nie czuje zeby mi byla jakos potrzebna bardziej, chociaz na niektorych mapach to i moglaby sie przydac no zobaczymy jak sie doczolgam a po co do is-8 robic wieze skoro ma taki sam pancerz itp rozni sie tylko wygladem i ponoc "wiecej rykoszetów" wchodzi, juz lepiej w działo zainwestowac pozniej silnik i lecisz w is-7 dalej??Co do perków to zarówa według mnie to podstawa nie musisz sie zastanawiac czy ktos juz cie widzi czy nie. O,ile pamiętam to wymiana wieży dodaje 100hp tak, daje 100hp no i wiecej odbija, ale koniecznie najpierw dzialo
Zaleczeq Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 10 przegranych pod rząd co to jest, ja kiedyś jak grindowałem KT to miałem 67 przegranych pod rząd jednego dnia 37 i nastepnego 30. Tak mnie to wkur.... że chyba z miesiąc w wota nie grałem. MM w wocie jest tak pojeban... że szok, jak nie walnie z kilku fioletowych na przeciwko to po 5 art albo z połowe teamu to td-eki. Zobaczymy co będzie po 8.9 jak wprowadzą te 7 vs 7. no to jest głupie ja jak kupiłem IS3 i działko kujowe to od razu 1sza walka a tam 3x Xtier:decayed: btw a z tymi kodami z cd action to na serio ze tylko raz mozna wpisac ?? bo mam kumpla co rpacuje w hurtowni i pozniej sprzedają za połowe ceny gazety jak sa po terminie i sobie chciałem kupic :naughty:
miki1305 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Na gazecie pisze ze tylko 1 ale jaka jest prawda to nie wiem. Nikt nie pisze że można więcej a polacy lubia kombinować wiec by sprawdzili:wink: Więc raczej 1
pablo_ua4 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 wlasnie to jest smieszne w is-8 ze niby sie nic nie zmienia po tej wieży ale jednak calkiem inaczej sie gra i o wiele wiecej odbija wiec naprawde polecam wszystkim jak cos. Panowie kazdym czolgiem sie inaczej jezdzi wiec trzeba sie nauczyc po 100 bitwach jednym czolkiem juz sie gra calkiem inaczej Co do CD action to niestety ale wlasnie tylko jeden kod sie da wklepac. A kiedy nowy wychodzi?? Dzis?
Fr0styyy. Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 fr0styyy jaki masz nick w wot to cie dopisze fr0sty5star ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- wlasnie to jest smieszne w is-8 ze niby sie nic nie zmienia po tej wieży ale jednak calkiem inaczej sie gra i o wiele wiecej odbija wiec naprawde polecam wszystkim jak cos. Panowie kazdym czolgiem sie inaczej jezdzi wiec trzeba sie nauczyc po 100 bitwach jednym czolkiem juz sie gra calkiem inaczej Co do CD action to niestety ale wlasnie tylko jeden kod sie da wklepac. A kiedy nowy wychodzi?? Dzis? Co nie zmienia faktu, że to i tak papier a nie czołg i 6 tiery go penetrują bez problemu
Zaleczeq Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 Moskal co tam kupiłes za golda pochwal sie :decayed:
moskal Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Moskal co tam kupiłes za golda pochwal sie :decayed: nic nie kupiłem , obraziłem sie na Was... za "bananowca"
pablo_ua4 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 moskal ale ty teraz zbyt bogaty bedziesz jak zakupisz tak powazny czolg premium jak np T34 jedna dobra rada wystawiaj tylko wiezyczke nic wiecej i wtedy jest za***isty ten czolg
Zaleczeq Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 Moskal co tam kupiłes za golda pochwal sie :decayed: nic nie kupiłem , obraziłem sie na Was... za "bananowca" :drinks::drinks: :decayed::decayed::decayed::decayed: wieża :polew::polew:
pablo_ua4 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 moskal kto ci taka fote pier...??:decayed:
Zaleczeq Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 jakie te losowania sa poj.. mam jakis 4tier niszczyciela i ciagle nakurwiam z 6 ciezkimi , gdzie mam 260hp a wypada mi kv-1s gdzie mnie zmiata 1 strzałem kuzwa jakas zenada
danielo Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 jakie te losowania sa poj.. mam jakis 4tier niszczyciela i ciagle nakurwiam z 6 ciezkimi , gdzie mam 260hp a wypada mi kv-1s gdzie mnie zmiata 1 strzałem kuzwa jakas zenada Poczekaj jak będziesz miał niszczarkę z 8 poziomu to będzie Cię rzucać na X tiery a sporta Ty będziesz miał na strzała
moskal Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Zastanawiam sie czy kupowac t34 czy odpuscic i nie kupic jakiegos tańszego w utrzymaniu niszczyciela
Fr0styyy. Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Zastanawiam sie czy kupowac t34 czy odpuscic i nie kupic jakiegos tańszego w utrzymaniu niszczyciela Zamiast T34 lepiej JgTiger 8.8
miki1305 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Poniżej 8 tieru to raczej zabawki i szkoda kasy jak są w normalnej cenie( no chyba że promocja). Jak było wcześniej powiedziane T 34 albo jag 8.8 no chyba że wygrasz typa w jakimś konkursie:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi