insane_Infinity Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 XVM chyba tylko to,ja wybrałem wieżowce i do t 28 prototypa brakuje mi jeszcze ze 30 koła expa, niby miękie ale maja obrotową wieże. Armor w erze goldowych pocisków stracił na znaczeniu:kwasny: Bardziej w erze pocisków goldowych za sreberko ....byle noob teraz je ma
Fr0styyy. Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Co ty masz tam za mody powgrywane ?? Za duży by pisać Jakby co to paczka moich śmieci: Zippyshare.com - res_mods_fr0styyy.zip ---------- Post dopisany 07-12-2013 at 01:37 ---------- Poprzedni post napisany 01-12-2013 at 15:22 ---------- Nie wiem jak Wy, ale ja już jestem znudzony :
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Nie chcesz w związku z tym znudzeniem oddac konta ??
Fr0styyy. Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Przecież ja tam nic nie mam praktycznie
pablo_ua4 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 a u mnie pare zmian wskoczylo dostalem na mikolaja T34 piekna zarabiara juz zrobilem nawet klase M zakupilem jeszcze G.W.E.100 i tez juz uwielbiam ta arte ale najlepsze z tego wszystkiego jest to ze jak byly manewry artami w tamtym miesiacu to znalazlem sie na liscie wota moim wynikiem GW panthera 5700dmg i 5 fragow i dostalem 3000golda teraz zakuilem radziecka arte i sie nia bawie
oca69 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Panowie sprzet IS ktore dzialo lepsze za 19k doswiadczenia czy 16.5k? Wysłane z mojego telewizora
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 k**wa j**ana mać od tygodnia mam 10-12fps i nie wiem co sie dzieje
oca69 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 To zacnie u mnie 24 Wysłane z mojego telewizora
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 To zacnie u mnie 24Wysłane z mojego telewizora przewaznie mam 45+ ale teraz jest dramat :/
oca69 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja musze zmienic grafe bo jade na minimalnym a czasem mi ora Wysłane z mojego telewizora
miki1305 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 A ja całego kompa, mój ma 13 lat i w porywach mam 20 fpsów. Na którym serwerze grasz? Ja ostatnio przeniosłem sie na 2 tam mniej laguje ale ping wiekszy. Co do ruskich art to ja odkupiłem 4 raz obj 212A:facepalm: Rusek jak trafi to robi miazge ale czasmi są takie dni że wali po 100, 200. A z tymi zakupami trzeba było troszke poczekać napewno cos przecenią na święta. W prezencie na święta dostaniemy prawdopodobnie t2 light tanka. W ogóle mogli by dać tak jak na teście jest wszystko za 50% i nawet niektóre 9 są za 30% ceny. Nie pogardził bym jak by dali też tego golda kredki i wolny exp jak na teście no ale już bez tego przeżyje. O dziwo zmiana grafiki w 8.10 nie jest tragiczna moge grać tylko znaczny spadek fpsów w trybie snajperskim (ale spierdzielom to co drugi patch).
oca69 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 A ja całego kompa, mój ma 13 lat i w porywach mam 20 fpsów. Na którym serwerze grasz? Ja ostatnio przeniosłem sie na 2 tam mniej laguje ale ping wiekszy. Co do ruskich art to ja odkupiłem 4 raz obj 212A:facepalm: Rusek jak trafi to robi miazge ale czasmi są takie dni że wali po 100, 200. A z tymi zakupami trzeba było troszke poczekać napewno cos przecenią na święta. W prezencie na święta dostaniemy prawdopodobnie t2 light tanka. W ogóle mogli by dać tak jak na teście jest wszystko za 50% i nawet niektóre 9 są za 30% ceny. Nie pogardził bym jak by dali też tego golda kredki i wolny exp jak na teście no ale już bez tego przeżyje. O dziwo zmiana grafiki w 8.10 nie jest tragiczna moge grać tylko znaczny spadek fpsów w trybie snajperskim (ale spierdzielom to co drugi patch). Ja kompa wymienilem , ale nie kupilem grafiki bo mialem swoja , lecz gdybym wiedzial ze jest taka slaba to bym kupil. No cóż teraz wiem ze musze kupic Wysłane z mojego telewizora
moskal Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Niby jest ten programik w modach to wyłaczania dymy itp ale jak zaczałem grzebac to musiałem zainstalowac od nowa gre A w ustawieniach gry mozna cos pogrzebac ?? sa w ogole jakies ustawienia grafy , szczegółów itp ?
Fr0styyy. Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Niby jest ten programik w modach to wyłaczania dymy itp ale jak zaczałem grzebac to musiałem zainstalowac od nowa gre A w ustawieniach gry mozna cos pogrzebac ?? sa w ogole jakies ustawienia grafy , szczegółów itp ? Oczywiście, że są Daj sobie all na low. btw. Ja nie wiem, nie jestem po prostu w stanie tego zrozumieć. Jak można być takimi bez mózgami? Ja rozumiem, że czasami się nie trafi czy coś pójdzie nie tak, ale żeby Hellcat mając 160 penny strzelał w front Ferdka z odległości 150-200 metrów to ja nie wiem jakim imbecylem trzeba być... Taki piękny bonus 3x by był gdyby wygrana :/
pablo_ua4 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ja wam wkleje poyniej na arcie za***isty zarobek na arcie 10 tieru:decayed:
Zaleczeq Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 a ja sobie zbieram na ob704 :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi