Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B5 TDI by a4-freunde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ze zlotu w Pile jeden juz z piz*ami wracał:whistling:,Bieniek,ja wtedy,więc teraz twoja kolej:naughty:

puma,mam nadzieje ze cos trenujesz,tamten miał 3 dany w karate coś tam i marnie na drugi dzień wyglądał:decayed:

O jeju myślisz że postraszysz mnie na forum i się bać będę. Spoko jak uważasz. Za czasów gimnazjum też tak każdy robił:facepalm:

Opublikowano

Ja jebie macie problemy :facepalm:

Opublikowano

Ja to sie pytam gdzie jest moderator jakiś:grin: kiedys taka rozmowa kończyła sie dosć szybko kropkiem:naughty:

Opublikowano
ze zlotu w Pile jeden juz z piz*ami wracał:whistling:,Bieniek,ja wtedy,więc teraz twoja kolej:naughty:

puma,mam nadzieje ze cos trenujesz,tamten miał 3 dany w karate coś tam i marnie na drugi dzień wyglądał:decayed:

Tomeks zluzuj :whistling:

Opublikowano

ze ten temat jeszcze nie jest zamkniety:whistling:

Opublikowano

Niech kazdy mowi i mysli co chce ale ten burdel to PUMA zaczal piszac pierw o znaczku s4 i ze niby sie z niego smieje itd bajera ze objedzie to sobie nakleji rs4 itd a kiedu freunde kulturalnie poporosil aby przestal juz to go nazwal wiasniakiem jezdzaczym dieslem s4 czy jakos tak, nie cytuje a pisze co zapamietalem, a Ty kuwa PUMA do huya wafla kim jestes? Masz lepsza fure i kuwa odrazu jedziesz z tekstem wiesniak itd, wez sie pierdolnilj w te palke swoja

Opublikowano
  • Autor
Niech kazdy mowi i mysli co chce ale ten burdel to PUMA zaczal piszac pierw o znaczku s4 i ze niby sie z niego smieje itd bajera ze objedzie to sobie nakleji rs4 itd a kiedu freunde kulturalnie poporosil aby przestal juz to go nazwal wiasniakiem jezdzaczym dieslem s4 czy jakos tak, nie cytuje a pisze co zapamietalem, a Ty kuwa PUMA do huya wafla kim jestes? Masz lepsza fure i kuwa odrazu jedziesz z tekstem wiesniak itd, wez sie pierdolnilj w te palke swoja

dzieki salva4tdi kolejna inteligentna osoba na forum .... a myslałem ze juz takich tu brak

Opublikowano

czy inteligentnych brak to nie wiem,ale na pewno sporo jest takich,co chamstwo i buractwo będa tępić zawsze:whistling::wink:

Opublikowano
Niech kazdy mowi i mysli co chce ale ten burdel to PUMA zaczal piszac pierw o znaczku s4 i ze niby sie z niego smieje itd bajera ze objedzie to sobie nakleji rs4

..ale Panowie.. forum jest od wyrażania opinii..jak naklejka S4 wygląda wsiowo to się pisze i tyle..autor przyjmuje na klatę, podoba się więc ma w d*pie i wszyscy kopią do jednej bramki. Kuźwa więcej dystansu, a nie spinacie się jak stare dewoty przed warzywniakiem. Nie takie teksty leciały i ludzie brali to na bary i kładli lachę na opinię..bo " moja fura mnie to grzeje więc mam wyjebane " :wink:

Zluzujcie..idźcie razem na ulicznice czy coś w tym stylu :decayed:

Opublikowano

Ale podkręciłem temat :) To że wypiłem sobie 0,75 to nie znaczy że byłem nawalony i dobrze wiedziałem co piszę . Nie mam nic do osób których pasją i życiem jest dłubanie w aucie i które są z tego dumne . Jeszcze ważniejsze jest dla mnie to , iż taki człowiek sam na to zapierdziela i sam wie ile to kosztuje i ile trzeba czasami wyrzeczeń żeby coś zrobić . Tutaj wcale nie chodziło o znaczek - bo mnie to wali . Chodziło o to że jakiś człowiek ( który pisał do mnie na PW OŚLE i Debilu ) śmieje się z tych znaczków . Osobiście zwalam ze swoich aut znaczki wszelkiej maści bo mnie denerwują , ale szanuję wolę innych ludzi . Chciałem dla przykładu podać fakt ( idąc tokiem rozumowania tego "debila" znaczek s4 to przerost formy nad treścią ) - po co człowiek który ma pakiet s-line zakłada sobie kierownice z młodszego auta ?? Po kiego grzyba mu to do szczęścia ?? Przecież w jego roczniku i moelu nie było takich kierownic - zwal ją człowieku . Ty zakładasz kierownice , dodatkowe znaczki i jesteś GIT i jakoś z tego się nikt nie śmieje - a przecież wszyscy powinni . A on zakłada i nakleja sobie znaczki bo mu się to podoba . Proste - jednemu podoba się córka innemu matka . Ot tak jest ze wszystkim . Inny jeszcze powie - Matiz - zjebiszcza fura .

Pozdrawiam wszystkich tych którzy to potrafią załapać :)

Kris

Opublikowano

i co najlepsze wszystko zaczęło się przez vódę... Zaczęło się od znaczka S4 na klekocie :grin: ogarnijcie troszeczkę i niech ktoś zrobi tu porządek :kwasny:

Opublikowano
Po kiego grzyba mu to do szczęścia ?? Przecież w jego roczniku i moelu nie było takich kierownic

Ale robi to dla siebie i jest w tym jakiś smak.. a doklejanie znaczka S4.. już ktoś wspomniał, to jak BMW E36 na kapslach i znaczek Mpower.. trochę kicz :wink:

A wnikanie w temat czy ktoś ma hajs na mody bo dała mu mama, zapracował czy zajebał to już kwestia indywidualna i nie powinno na ten temat się dyskutować. Ważne że ludzie modzą i to się liczy..a to w jakim kierunku to idzie to można ocenić każdemu.

Opublikowano

A wnikanie w temat czy ktoś ma hajs na mody bo dała mu mama, zapracował czy zajebał to już kwestia indywidualna i nie powinno na ten temat się dyskutować. Ważne że ludzie modzą i to się liczy..a to w jakim kierunku to idzie to można ocenić każdemu.

Mądrego to i dobrze posłuchać:thumbup1:

Nic mnie tak nie drażni, jak typowo polaczkowe gadanie "a temu to tata dał, a ten ma bo na ogórkach jebał całe wakacje"...

Auto może i z głową pomodzone (nie licząc szczegółów), szkoda tylko że postawione w kiepskim świetle przez zachowanie właściciela 'który to ma wyjebane'.

Opublikowano

Kurfa jaki temat:kox: Co do znaczków to osobiście mnie to je.ie i niech będą jakie chcą oby nie było zderzaków z laminatu i 10 wydechów:doh:

A Puma i ekpia z północy dostaną po bananie i taki będzie efekt:kwasny:Ludzie nawet się osobicie nie znacie i takie akcje:facepalm:

I zaraz się ktoś do mnie przypier... pewnie:decayed:

---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ----------

BTW: Kolego ogarnij fotki tak żeby było je widać bez klikania w linki:good:

Opublikowano

A Ty po co spamujesz..i tak w dziale sprzedam nie opierdolisz swojej sokowirówki :grin::decayed:

Opublikowano

A Ty po co spamujesz..i tak w dziale sprzedam nie opierdolisz swojej sokowirówki :grin::decayed:

dodaj

za tyle ile chcesz:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

To tutaj się nie naliczają posty?:bag: Sory idę do kąta wstydzić się:decayed:

Opublikowano
To tutaj się nie naliczają posty?:bag:

I co przybyło Ci jednego po napisaniu posta ? :grin::grin::grin:

Sory idę do kąta wstydzić się:decayed:

Zarzuć przy okazji ze 4 serie pokutnych allachów :decayed::kox:

Opublikowano

no i na dzisiaj koniec bo już wszyscy idą spać :naughty: chłopaki po co te spinki, ważne że kręci nas OOOO i każdy robi je dla siebie, a krytyka też jest potrzebna jak i pochwała również

pozdrawiam :wink:

Opublikowano

Jeszcze pare postów i kłótni i przebije moskala z postami:decayed: