Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 Adr]Avantador By Arkadiush !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trzeba będzie się nauczyć jezdzic od nowa swoim autem

Opublikowano
koleżko możesz mi pomóc mam mały problem kupiłem kompletny zawias TA Technix i sprężyny do tego H&R -40mm ale dwa amory są do d*py czyli jeden przód drugi tył no i mam zamiar zdjąć sprężyny i założyć na moje oryginalne amory od audi ale mechanik mi mówi że nie da rady a wiem że ty chyba jezdziłeś wcześniej na sprężynach obniżających

Ja miałem zawiedzenie 1BE i włożyłem sprężyny obniżające i jest git :)

---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ----------

trzeba będzie się nauczyć jezdzic od nowa swoim autem

musisz uważać na wsio garby dziury itp:wink:

Opublikowano

Ale springi z gwintu to chyba nie da rady

Opublikowano

panowie sprężyny założone na ori zawias no i jestem mile zaskoczony,bardzo przyjemnie się jezdzi a myślałem że pełna klapa będzie

---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:10 ----------

zdjęcia zrobię to wżucę

Opublikowano

Wiosno napierdalaj :kox:

O9YUbhE.jpg

UA095g9.jpg

xGDUHqs.jpg

Opublikowano

no w koncu jakiś konkretny mod będzie :naughty:

Opublikowano

cos ty zrobił:facepalm: malyna byłą znakiem rozpoznawczym. a teraz będzie zwykle a4 na 18.

Opublikowano
no w koncu jakiś konkretny mod będzie :naughty:

a jak :decayed:

---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ----------

cos ty zrobił:facepalm: malyna byłą znakiem rozpoznawczym. a teraz będzie zwykle a4 na 18.

e tam malyna była ale się zmyła :grin:

Opublikowano

Jak skręcisz to dobrze gwintem to będzie dobrze wyglądać :wink:

Opublikowano
Jak skręcisz to dobrze gwintem to będzie dobrze wyglądać :wink:

Oczywiście że tak :kox:w razie coś dystans do tego i git :decayed:

Opublikowano

Arku jak poskładasz to wpadnij do mnie, zrobimy test, jak na moim "dojeździe" pojedziesz prosto i nie będzie trzeć to znaczy że nadal koza :decayed:

Opublikowano
Arku jak poskładasz to wpadnij do mnie, zrobimy test, jak na moim "dojeździe" pojedziesz prosto i nie będzie trzeć to znaczy że nadal koza :decayed:

myślę że za tydzień będzie ogarnięte wsio:decayed:

Opublikowano

I to mi sie podoba :) ja jeszcze z 1,5 miecha... skomplikowały się plany - znaczy doszło :facepalm::grin:

Opublikowano
I to mi sie podoba :) ja jeszcze z 1,5 miecha... skomplikowały się plany - znaczy doszło :facepalm::grin:

na Poznaniu będzie się działo spoty itp :decayed:

Opublikowano

arek wbjasz jutro na spota ?

Opublikowano
arek wbjasz jutro na spota ?

praca ;/ za tydzień będę :decayed:

Opublikowano

Te felgi ładnie ci wyszły, co prawda będzie już to bardziej spokojne auto ale ma mieć charakter właściciela :decayed:

Opublikowano
Te felgi ładnie ci wyszły, co prawda będzie już to bardziej spokojne auto ale ma mieć charakter właściciela :decayed:

zobaczymy jak na aucie będą wyglądać ale będzie git myślę:decayed:

Opublikowano

Jak już pisałem będzie koks :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...