Gacek51 Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Tylko nie wiem, czy dam radę w najbliższym czasie... dlatego pytam kiedy to ma być? Myśle ze te 2-3 moze 4 tygodnie to potrwa zanim wszyscy się ustawią,także masz jeszcze troche czasu,oczywiscie listy nie zamykamy mozna się dopisywać. Noto panowie zaczynamy tel.513399363 i mozna się umawiać.
kamil02021991 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 czy jak się dopisze to jest możliwy termin 23 marca?
Gacek51 Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 czy jak się dopisze to jest możliwy termin 23 marca? Telefon jest podany,musisz się pytac.
Frimuś Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 dzwonimy umawiamy sie na terminy i jak musimy mowic ze z klubu-a4 ?
Kriss SierraFan Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Tylko nie wiem, czy dam radę w najbliższym czasie... dlatego pytam kiedy to ma być? Myśle ze te 2-3 moze 4 tygodnie to potrwa zanim wszyscy się ustawią,także masz jeszcze troche czasu,oczywiscie listy nie zamykamy mozna się dopisywać. Noto panowie zaczynamy tel.513399363 i mozna się umawiać. No spoko, będę wiedział więcej w połowie marca.
Gacek51 Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 dzwonimy umawiamy sie na terminy i jak musimy mowic ze z klubu-a4 ? Jak chcesz w tej cenie to raczej byłoby wskazane o tym powiedzieć.
simon__75 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Ja po 9:00 dzwonie...moze na 24 marca uda mi sie wcisnac....
BASTO Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Ze śląskiego ktoś sie wybiera czy lepiej poszukać bliżej??
simon__75 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Macie już jakieś terminy ?? Chwalic się osiągami
Tomcast Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Macie już jakieś terminy ?? Chwalic się osiągami No ja umówiłem się na dzisiaj i już jestem po Na AVF poprosiłem o bezpieczny program i Mirek wyciągnał 164,9/ 375,3 Nm. Dodam że w serii było 142/317 Jak to się spisze na trasie, napiszę później.
simon__75 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Macie już jakieś terminy ?? Chwalic się osiągami No ja umówiłem się na dzisiaj i już jestem po Na AVF poprosiłem o bezpieczny program i Mirek wyciągnał 164,9/ 375,3 Nm. Dodam że w serii było 142/317 Jak to się spisze na trasie, napiszę później. No 164 to już ładnie.... Miales jakies zmiany prze softem czy pojechales "tak jak stałeś" ?? Pewnie na trasie znaczna różnica...
Tomcast Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Pojechałem tak jak stałem W ogóle po wjeździe na hamownie okazało sie że prowadnice w turbinie stały, czego w ogóle nie byłem świadomy. Mirek ostro go przegonił i na szczęście ruszyły. Pierwszy pomiar pokazał, że silnik na serii ma 142KM (AVF). Dostałem bezpieczny sofcik, wyszło 164,9KM i jest pieknie:) Zupełnie inna jazda przy wyprzedzaniu, jak na moje potrzeby w zupełności wystarczy, dopiero teraz jest sens posiadania 6 biegu:) Spalanie jeśli wzrosło to niezauważalnie. Te 800zł to była bardzo dobra inwestycja w radość z jazdy, jeśli ktoś z was ma zdrowy silnik to nie ma na co czekać polecam serdecznie.
marcin9680 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Witam! Jezeli lista dalej aktualna to bardzo prosze o dopisanie mnie do listy z moim AWXem , rozumiem ze co do terminu realizacji owego chipowania trzeba dogadywac cala sprawe z chlopakiami z Ecu-Project.
simon__75 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Pojechałem tak jak stałem W ogóle po wjeździe na hamownie okazało sie że prowadnice w turbinie stały, czego w ogóle nie byłem świadomy. Mirek ostro go przegonił i na szczęście ruszyły. Pierwszy pomiar pokazał, że silnik na serii ma 142KM (AVF). Dostałem bezpieczny sofcik, wyszło 164,9KM i jest pieknie:) Zupełnie inna jazda przy wyprzedzaniu, jak na moje potrzeby w zupełności wystarczy, dopiero teraz jest sens posiadania 6 biegu:) Spalanie jeśli wzrosło to niezauważalnie. Te 800zł to była bardzo dobra inwestycja w radość z jazdy, jeśli ktoś z was ma zdrowy silnik to nie ma na co czekać polecam serdecznie. Z poprzedniego telefonu do Mirka wyszlo ze nie bardzo jest sens ugadywac sie juz teraz na "za dwa tygodnie" ...w sumie ma racje... Jutro dzwonie i staram sie ustawić na czwartek rano... Moze sie uda i mam nadzieje ze wszytsko w autku jest na tyle dobrze ze da sie cos fajnego z tego mojego traktorka wycisnac... OBY Ktoś by sie jeszcze na czwartek pisał ???
Gacek51 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 Witam!Jezeli lista dalej aktualna to bardzo prosze o dopisanie mnie do listy z moim AWXem , rozumiem ze co do terminu realizacji owego chipowania trzeba dogadywac cala sprawe z chlopakiami z Ecu-Project. Lista otwarta,dopisany,mozesz sie umawiac.
simon__75 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Termin ugadany W czwartek o 15:30 poprawiamy fabrykę
Frimuś Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Uff prawdopodobnie na przyszły tydzien bede sie umawial na wymiane wtryskow 216,akurat gosc jest z wrocławia zrobimy to na miejscu(przekladke) a wczesniej postaram sie umowic w Ecu projekt na wizyte tak by za 1razem pyknac 2 tematy i mysle ze bedzie fajnie.
Rekomendowane odpowiedzi