maciekpolanica Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Pozwiedzalem troche Polski nim kupilem to autko:) Zrobilem grubo ponad 1000km w poszukiwaniu tego wlasciwego. W koncu na drugim koncu Polski (nad morzem) udalo mi sie znalesc to czego szukalem. Autko mam juz od ponad roku ale dzis znalazlem chwilke aby opisac swoje autko. Jest to 1,9 TDI z napedem quattro w oryginalnej wersji s-line plus (E4J) Model: A4 B6 Nadwozie: Kombi AVANT Rok produkcji: wrzesien 2004 Skrzynia: manualna 6-cio biegowa Silnik: 1.9 TDI 131KM (96KW) AVF - zrobiony program na 172KM Kod lakieru: LY7W Wyposażenie fabryczne: - s-line wewnetrzny: sportowe siedzenia z bokami pokrytymi czarną skórą i środkową częścią tkaniny "Speed" w kolorze czarnym, wstawki w tapicerce drzwi z tkaniny „Speed” w kolorze czarnym, listwy progowe w drzwiach z emblematem S line, podsufitka i elementy przy suficie w kolorze czarnym, elementy dekoracyjne z matowego aluminium, gałka drążka zmiany biegów pokryta czarną, perforowaną skórą, osłona drążka zmiany biegów z czarnej skóry, uchwyt hamulca ręcznego pokryty czarną skórą, system informacji kierowcy FIS,- pakiet oświetleniowy; - s-line zewnetrzny: przedni i tylny zderzak ze sportowym wykończeniem, wlot powietrza w środkowej części zderzaka, wloty powietrza w zderzaku po lewej i prawej stronie, listwa drzwiowa ze sportowym wykończeniem, emblemat S line na tylnych listwach ochronnych drzwi po obu stronach pojazdu, spojler S line przy krawędzi dachu, zderzaki i progi w drzwiach w kolorze nadwozia; zawieszenie 1BV - Zestaw nagłosnienia BOSE; - Podłokietnik skórzany przód + tyl; - 8x airbag; - Czujnik zmierzchu; - Xenon plus z systemem samopoziomowania i spryskiwaczami reflektorów; - Climatronic dwustrefowy; - Podgrzewane fotele przednie; - ABS/ESP/EBD; - 4x el. szyby; - Układ automatycznych świateł z czujnikiem zmierzchu; - Lusterko wewnetrzne fotochromowe; - Multifunkcyjna kierownica; - Tempomat; - Comming Home; - Parktronic tył; - Moduł bluetooth; - Podgrzewane i fotochromowe lusterka boczne; - Ogrzewane dysze spryskiwaczy; - Hak holowniczy (demontowalny); Plany: - Nawigacja RNS-e z polskim menu oraz emulatorem zmieniarki; - Hamulce przod 320mm, tyl 288mm (leza juz w garazu i czekaja na wiosne:) ); - Oryginalne felgi 19'' wzor s4; - Wymiana przyciskow oraz szufladki kubka na wersje z chromowym paskiem; - Kierownica z podcietym dołem lub pikowana z B7 - Ledowe podswietlenia - pakiet swiatlo; - Deaktywacja poduszki pasażera; - Przyciemniane tylne szyby; - Tuner TV z dodatkowymi wejsciami AV; - Webasto (sterownik radiowy, wzmacniacz antenowy oraz panel MENU w tunelu juz jest) - szukam reszty gratow; - Parktonik przód; - Pełna elektryka foteli; - Elektrycznie skłądane lusterka zewnetrzne; - Felgi oryginalne wzor S4; - DRL - Rolety przeciw słoneczne w drzwiach tylnych (juz kupione - czekaja na montaż); - Kamera cofania - Oslony podszybia oraz boczne silnika; - DVD - Pakiet schowek (na razie tylko jeden schowek u kierowcy) - szukam siatek i uchwytu na napoje do kanapy; - Kratka srodkowa zderzaka z S4; - Atrapa górna z S4 Sorki za jakosc zdjec ale nie planowalem robic tego tematu na forum:) Na wiosne beda lepsze.
mech15 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Auto z takim wypasem, przeprowadzone mody, oryginalny s-line, quattro.... tylko rozwścieczasz userów nie wrzucając fotek, dlatego zgłaszam do moderatora
maciekpolanica Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 juz wrzucilem kilka fotek - niestety niezaciekawej jakosci
Rafi78 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Czekamy na lepsze foty bo jest co oglądać
turzol Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Gratulacje upolowania quattro w takim wypasie i witaj w klubie Quattro Wiem co znaczy szukanie "tego jedynego" bo sam nie tak dawno zjeździłem się za autem i wydałem góre $ na telefony i paliwo w końcu trafił się Q z wypaskiem .
grzes1150 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Auto ładne ale a co z mocą? bo przecież te 131KM nie jedzie Zapodaj więcej fotek .......... niech się chłopaki "jarają"
domin79 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 ..ładna siostra tyle że moja bez Q trza se będzie dorezać graty autka i wypasu
filip1001 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 zdrowy wypas :good: bardzo trudno trafi zadbane 1.9 + Q +S-LINE
Pawlo 2004 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Powiedziałbym, że to brat bliźniak mojej A4 kolor ten sam, fele te same, s-line no i quattro. Jedyne czego mi brakuje to bixów Super autko, musze tak napisać bo moje jest w końcu identyczne
maciekpolanica Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 Od poprzedniego wlasciciela dostalem wykresik bo mowil ze robil program na 170KM. Na pewno roznica miedzy seria a moja jest bo juz jezdzilem dwoma 131KM aczworeczkami. Tylko pytanie czy to wykres z mojej:)
rafsus Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 widze ze dolny grill od wersji cabrio?? Nawet niezle siedzi mozesz zrobic fotki z bliska jak to wyglada
maciekpolanica Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Opublikowano 23 Lutego 2012 widze ze dolny grill od wersji cabrio?? Nawet niezle siedzi mozesz zrobic fotki z bliska jak to wyglada Zaskocze Cie:) Ukradli mi we Wrocku oryginal i na szybko dorwalem od A6:) 4B0 807 683 Naprawde calkiem fajnie pasuje. Jak znajde chwilke to pstrykne fote. Na chwile obecna szukam z wersji S4. Pozdrawiam
johnybravo Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 takie autko to rzadkość :gwizdanie:
Pawlo 2004 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Dawaj wykres to zobaczymy co tam siedzi
Dranek Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Najlepiej podjedź do Soft-Tuning w Kłodzku na hamownie, masz niedaleko i będziesz wiedział co i jak z mocą i czy wykres jest z Twojego auta.
maciekpolanica Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Najlepiej podjedź do Soft-Tuning w Kłodzku na hamownie, masz niedaleko i będziesz wiedział co i jak z mocą i czy wykres jest z Twojego auta. Jestes pewien ze maja hamownie do quattro bo z tego co pytalem kumpla z Klodzka to mowil ze nie:(
rafsus Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 widze ze dolny grill od wersji cabrio?? Nawet niezle siedzi mozesz zrobic fotki z bliska jak to wyglada Zaskocze Cie:) Ukradli mi we Wrocku oryginal i na szybko dorwalem od A6:) 4B0 807 683 Naprawde calkiem fajnie pasuje. Jak znajde chwilke to pstrykne fote. Na chwile obecna szukam z wersji S4. Pozdrawiam No kolego to rewelacja czekam na foty bo tez by mi taki przygral:) Ale on jest jakos dociety czy od razu pasowal? Na allegro widzie same 4B0 807 683 L rozumiem ze ten jest bez koncowki "L" ?
maciekpolanica Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Opublikowano 5 Marca 2012 No kolego to rewelacja czekam na foty bo tez by mi taki przygral:) Ale on jest jakos dociety czy od razu pasowal? Na allegro widzie same 4B0 807 683 L rozumiem ze ten jest bez koncowki "L" ? Hej. Gril jest caly nieprzycinany. Jedynie nie pasowaly tylne uchwyty ale to zastapilem klejem do szyb i sladu niema:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi