Reggi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Jeśli jest juz skórka w środeczku auta , RNS-E ..to przydało by sie uzupełnić cały efekt jakimiś ładnymi dekorami ... niestety carbony z RS4 to towar trudnodostępny ( wiem na swoim przykładzie.. trafiłem jeden element a reszty po prostu ni ma ) ...A co powiecie na dekory obszywane alcantarą/irchą ? Jak wam sie to widzi ? Zdjęcia zapożyczone z www.audizine.com Ps. Myśle ze temat dotyczy stylizacji wiec nie ma co go przenosić do "Wnętrz" .
schiller Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 bardzo fajne.... ale NIE w tym kolorze
Reggi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2008 bardzo fajne.... ale NIE w tym kolorze Kolor jest przykładowy ..chodzi o sam pomysł
schiller Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 no tak jak mowie, alcantara mi sie zawsze podobała, ale to tego by trza było coś jeszcze zrobić. kiera np
slaweq Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 bardzo fajne.... ale NIE w tym kolorze Kolor jest przykładowy ..chodzi o sam pomysł W Twoim przypadku nie wierze w przykładowy kolor bo masz niebieskie auto i jesli mialbyś to robić to pewnie w tym kolorze... jak dla mnie tragedia .... !!!! też mam takie zdanie.. [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2008, 08:37 _________________________________________________ a moze obszyc różowym misiem .... to może jeszcze zamówić jakieś kudłate, misiowate, kolorowe obszycia na siedzenia
Reggi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2008 W Twoim przypadku nie wierze w przykładowy kolor bo masz niebieskie auto i jesli mialbyś to robić to pewnie w tym kolorze... W moim przypadku to zupełnie odpada bo szukam jasnej beżowej lub karmelowej skóry wiec dekory były by koloru tapicerki a moze obszyc różowym misiem .... Droga wolna . Możesz sobie nawet obszyć kierownice i podsufitke ... będzie jak pussy wagon
Flyer Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Oj to chyba juz lekkie przegiecie...
Reggi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Oj to chyba juz lekkie przegiecie... Mi sie wydaje , że bardziej umiejętne dopasowanie kolorów i było by dobrze To jest przegięcie
Flyer Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Nie no... totalnej wiochy nie ma... ale jest inaczej, dobry klimat do waskiej grupy ludzi
spanky Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Sory.. ale to 1 wyglada jak burdel.. :polew:
inco Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 no ten kolor ni w dupe ni w oko ale jak by lepiej dobral to moze by cos z tego bylo :gwizdanie:
marioti Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 raggman - moja babcia miała taki staaary szlafrok właśnie w tym kolorze i dokładnie tak przeszywany jak boki tych siedzeń... TRAGEDIA.... A ta niebieska alcantara.... jak dla mnie też niebardzo...
TTom3k Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ta 2 fotka jest za***ista! Typowe autko pokazowe co chcecie ?
Rekomendowane odpowiedzi