miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 do przewidzenia było że będzie to przepięknie wyglądało :th: A tak na przyszłość jak już robisz taki mega dokładny opis i wklejasz fotki to mogłeś jeszcze dać fotke tego kebaba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ...kurna, juz widze ze sam nie dam rady, chyba ze w B7 byloby mniej przerobek. No i te VAGowanie... Spoko Tygrys, podjedziesz do Wawki na spota, albo umówimy się na rezanie na letnim zlocie. Teraz jesteśmy już z LukaszemR specjalistami od wymiany kiery Zajmie nam to max godzinkę. Nie sprawdziłeś czy jest nr.na zaślepce S-line Nie wiem czy to jest wogóle rozbieralne. Moim zdaniem aluminiowy element z napisem s-line jest integralną częścią kierownicy. Mogę sprawdzić numer kiery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Spoko Tygrys, podjedziesz do Wawki na spota, albo umówimy się na rezanie na letnim zlocie. Teraz jesteśmy już z LukaszemR specjalistami od wymiany kiery Zajmie nam to max godzinkę. Godzinę ??? Chyba żartujesz - z odłączeniem akumulatora i VAGowaniem to max 30 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 to mogłeś jeszcze dać fotke tego kebaba Kebab był mega wypaśny z prawdziwej baraniny ze słynnej kebabiarni pod kinem Bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 JA MAM PODSTAWOWE PYTANIE.... CZY SPRAWDZILISCIE CZY AIRBAG ODPALA ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Gratki roboty, psudo, ori rezacze :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Spoko Tygrys, podjedziesz do Wawki na spota, albo umówimy się na rezanie na letnim zlocie. Teraz jesteśmy już z LukaszemR specjalistami od wymiany kiery Zajmie nam to max godzinkę. Godzinę ??? Chyba żartujesz - z odłączeniem akumulatora i VAGowaniem to max 30 minut. Hehe.. no tak, zapomniałem, że większość czasu spędziliśmy wczoraj na wycieczkach do Castoramy, opychaniu się kebabem i oglądaniu gołych d*p z Twoich DVD na Navi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guardian Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 gratulacje bo wygląda ze smakiem ale nadal jestem ciekawy czy uda Wam sie wykasowac wszystkie błędy i "ożywić" poduchę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No to juz wiem kto mi bedzie robil to samo (kiedys) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Hehe... ustaw się w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 :oklaski: efekt mega :th: Nie sprawdziłeś czy jest nr.na zaślepce S-line Wg ETKI 4F0419685 cena ok. 90,-zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 nie wiem ktory to z was ale na 1 zdjeciu wyglada z ta latarka jak Luck Skywaker (nie wiem jak sie to pisze ) efekt wyglada to naprawde swietnie, gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Dodajcie range malikowi "megarezacz optyczny", pięknie :th: :th: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 :oklaski: efekt mega :th: Nie sprawdziłeś czy jest nr.na zaślepce S-line Wg ETKI 4F0419685 cena ok. 90,-zł super dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 a tyle pisałem, żeby zaopatrzyć się w dobre klucze (założe się, że jechaliście po długiego torxa ? ) mod wypaśny, wczoraj słyszałem od alva i szukałem własnie relacji. ktoś pytał o B7. Tak, w B7 jest duuużo łatwiej (w sumie największym problemem jest taka kiera, bo droga ) gratsy dla obu panów, fajny materiał. Czekam jeszcze na info vag-comowe (błędy, kodowania :gwizdanie: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tygrys Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ktoś pytał o B7. Tak, w B7 jest duuużo łatwiej (w sumie największym problemem jest taka kiera, bo droga ) ...no, pytalem sie, tylko ze ja juz mam wyposazenie S-line z wielfunkcyjna kierownica w standardzie, ale podoba mi sie forma tej z TT i tylko dlatedo bym ja wymienil... Moze tak byc ze w moim przypadku bylo by to na zasadzie zakladasz i szafa gra??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 a jak to jest z taka kierownica w b5 z 96r gdzie chyba nie mam wieloklina ? czy mam ? da sie zaadaptowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ja nigdy nie odlączałem aku przy zdejmowaniu kiery.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No tak, Chuck Norris nigdy nie odłącza aku przy zdejmowaniu kiery, NIGDY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No tak, Chuck Norris nigdy nie odłącza aku przy zdejmowaniu kiery, NIGDY! Chuck nie musi odłączać - poduszka bałaby się wystrzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 chuck otwiera szyberdach bez szyberdachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi