Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Platforma cyfrowa NC+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

własnie jestem po rozmowie,za platinim+HBO+multirum+dekoder sagem zaśpiewali ma 139zł+ aktywacja dekodera za 199zł,ponoć HBO nie mogą dać za 0zł ponieważ do tej popy nie miałem w ofercie,powiedziałem że rezygnuje w takim razie,gdyż np w UPC mam w c**j kanałów+canal+,HBO za 129zł,w tym internet 60MB i tel,pan chwile sie zawachał i zapytał czy może zadzwonić pod koniec miesiąca,moze bedzie mógł zaproponowac coś lepszego,chyba faktycznie bez wysłanie wypowiedzenia nic sie nie wywalczy.

Opublikowano
własnie jestem po rozmowie,za platinim+HBO+multirum+dekoder sagem zaśpiewali ma 139zł+ aktywacja dekodera za 199zł,ponoć HBO nie mogą dać za 0zł ponieważ do tej popy nie miałem w ofercie,powiedziałem że rezygnuje w takim razie,gdyż np w UPC mam w c**j kanałów+canal+,HBO za 129zł,w tym internet 60MB i tel,pan chwile sie zawachał i zapytał czy może zadzwonić pod koniec miesiąca,moze bedzie mógł zaproponowac coś lepszego,chyba faktycznie bez wysłanie wypowiedzenia nic sie nie wywalczy.

wypowiadaj daje to większą szansę, że będą chcieli Cię zatrzymać i zaoferują lepszą ofertę

Opublikowano

mialem pierwszy tel. Platinum,hbo,paczki cinemax i filmbox bez MR za 119 zł.odmówilem choc nie zla oferta :wink:

Opublikowano

@wrclaguna, a musisz zwrócić?

Jak tak, to do najbliższego NC+ ;)

Opublikowano
Pany gdzie sie zwraca dekoder CYFRY ?
dali ci niezadawalajacą oferte??
Opublikowano
Tak dali oferta za 160 PLN :facepalm: po 9 latach
:polew:

Spokojnie jeszcze zadzwonia ;)

Opublikowano

Wyślij wypowiedzenie, od razu będą inaczej rozmawiać :naughty:

Opublikowano
Tak dali oferta za 160 PLN :facepalm: po 9 latach

o f*ck, o takiej ofercie jeszcze nie słyszałem :facepalm:

Opublikowano

Bierz ;)

Ale maja rozrzutność z tymi ofertami :(

iPad Tapatalk HD

Opublikowano

Do mnie znowu dziś dzwonili i proponowali pakiet Silver za 69 zl/mieś. na 18mieś umowa.Tańszego nie może dac a już po 15 mieś mam możliwość zmiany pakietu.Wypowiedzenia nie wysłałem,tylko straszylem że wyśle :D Chyba dużo zależy od konsultanta czy zaproponuje lepszą ofertę.

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano

Straszenie na nich nie działa.

Wyślij wypowiedzenie a się przekonasz co Ci mogą naprawdę zaproponować.

Opublikowano

kończy nam się umowa 31-07. płaciliśmy normalnie za pełen pakiet 159 zł, teraz chcieliśmy wziąć pakiet All Inclusive. zaproponowali nam umowę na 18 m-cy, 179 przez pierwszych 9 m-cy i przez kolejnych 9 199zł. dziś leci wypowiedzenie..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakieś wieści co teraz mozna wywalczyć z koncem września kończy mi się umowa ... proponowali za 79zł pakiet Silver + 6 kanałów premium Canal +, czas umowy nawet mnie nie interesował bo oferta słaba ... Brałem "n-kę" przed Euro z promocją "Polska Gola" i w ramach tej promocji po zakończeniu obecnej umowy miałem mieć 2 miesiące za Free bo strzelilismy 2 bramki ... ale odnośnie tej promocji nabierają wody w usta. Ale ja nie odpuszczę albo zjadą z ceną albo niech się gonią. Wypowiedzenie trzeba składać chyba miesiąc wcześniej więc z końcem sierpnia pewnie je złożę.

Opublikowano

PLATYNA za 99 zł z HBO na 12 m-cy do tego multiroom i dekodery za free można wyrwać cały czas. Zadzwoń zapytaj a jak nie to wypowiedzenie trzeba będzie wysłać.

Opublikowano

Ja mam za 99pln z HBO , C+ itp , nie było problemow z ta oferta. Nie wiem wgl czy ona atrakcyjna jest , mi chodziło o C+ pod kątem GP na zuzlu :naughty:

Opublikowano

Które kanały HBO i które C+ masz? mi proponowali tylko 2 C+,famili i jakiś inny

Opublikowano

pewnie chodzi o Platinum z 6 C+ i HBO za 99zł

Opublikowano

No właśnie mi proponowali platinium,ale tylko z dwoma C+,do tego jeszcze za dekoder jakoś 200,bo mój nie nadaje sie do multiroomu(dodatkowo płatny oczywiście)