peter22 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 przy malowaniu zderzaka walnij jeszcze listwy goczne w kolor i bedzie malina . Super Furacz
Cineksik Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 przy malowaniu zderzaka walnij jeszcze listwy goczne w kolor i bedzie malina . Super Furacz nieeeee
czaki22 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 ale doradców nie ma co "walnij listwy w kolor " dramat to jest s4 anie jest sline one maja byc w "niekolor " piekny wiózek, szkoda zakladac mu lpg ale ekonomia przemawia niestety dzisiaj w sumie na dojazdy do pracy wolabym kupic grata za 1000 zł, a ese zostawic na konkretniejsze cele podrozy, gratulacje wyboru !
winczako Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 listwy zostają tak jak są. Tak jak kolega napisał - to jest eS. Czasy kiedy instalacje lpg byly szkodliwe dla silnika i powodowały wiele problemów, odeszły daleko. Dobra i dobrze zalozona instalacja jest praktycznie obojętna dla silnika. Nalezy ją oczywiscie uzywac z głową. Nie zmienia to faktu, ze dalej wiele gratów jezdzi ze starszymi instalacjami i w wielu miejscach zaklada sie dalej gównianie i gowniane intalacje. Obiegowa opinia o lpg wynika z niewiedzy, zazdrości i z tego, ze czesto zaklada sie je po kosztach, co potem wychodzi. Jestem zagorzałym fanem lpg i nie wstydze sie do tego przyznac. W przyszłości mam zamiar kazdy samochod miec w gazie, niezaleznie od swoich zarobków i możliwości. Bogacą się ludzie, którzy potrafią liczyc pieniądze, a w ten sposob można zaoszczedzic polowę wydatków. Bez urazy czaki22, ale tak jak prosiłem - wlasne opinie o lpg prosze wyrazac w odpowiednim dziale, bo tu nie chce takich dyskusji , a pisanie takiej bzdury o kupnie czegoś za 1000zl mnie tylko wq***a. Dziękuję.
Nowak_zg Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 kup sobie ori avusy III z s4 b6/b7 i to bedize najlepsza opcja mocna felga, dobrze wyglada ... co do auta to bardzo fajna sztuka fajnie ze manual jestes pewien ze w s4 b6 jest dwumas ? ja w s6 c5 wymienialem sprzeglo i tez myslalem ze mam dwumas a sie jednak okazalo ze dwumasa nie ma ... i koszt w aso calkiem znosny kompletne sprzeglo z dociskiem ok 1500zl ( zamiennikow nie bylo ) ps. wiesz juz jakie graty bedziesz montowal z lpg ? ja bym tu widzial sprawdzony zestaw ktory znam i zawsze polecam do v8 hana 2000 zielone w tym przypadku mocowym stag 300 + reduktory ... hm nie wiem ile tam jest dokladnie miejsca ale jesli malo to 2x magic III ac-r01 nie wiem czy dadza rade .... bo rozne opinie o nich slyszlaem
winczako Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 z tym dwumasem to teraz mi dales do myslenia.... ale mechanik szukajac czesci znalazl tez dwumas do tego silnika, wiec pewnie jest. LPG jest założone i działa pieknie. Stag premium jesli chodiz o felgi. Zastanawiam sie nad tymi... Uploaded with ImageShack.us
otles2 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Rs6 dałbym je w ciemny grafit i było by pięknie ))))
mystic.pl Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 RS6 ale opcja z avus III moim zdaniem lepsza, w końcu to felga z tego auta. BTW choć nie użytkuję to też jestem zdania, że przy obecnych cenach paliwa LPG to żaden obciach, tym bardziej, że w tych czasach instalacje są bdb. Aha, masz millteka bo coś znajome końcówki ?
Tomasz Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 mystic wyszło jak czytałeś opis:decayed:
mystic.pl Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 mystic wyszło jak czytałeś opis:decayed: Rzeczywiście jakoś umknęła mi ta wzmianka
winczako Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 . A może w ten deseń. Świetnie wyglądają na CC... pytanie jak w rzeczywistości wyglądałyby na a4/s4. Duży jest problem z tym, że otwor centrujacy ma coś okolo 80mm? czy da sie to łatwo obejsc?
otles2 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 heh otworem to sie nie przejmuj bo to zamkniesz w kwocie 50zl kompletem pierścieni ale te felgi to Lipa moim zdaniem strata kasy lepsze są te co masz to już lepiej dawaj takie jak ja mam i w czarnym macie )))
Nowak_zg Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 wg mnie one sa za delikatne do budy b6 .... ja dalej obstawiam albo ori avus III 18" ( z s4 b6/b7 ) albo ewentulanie ori rs6 c5 19" 9j et35 z rs6 c5
winczako Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 a macie gdzies aktualnie avusy III wystawione, bo nie moge znalezc...
Nowak_zg Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 a macie gdzies aktualnie avusy III wystawione, bo nie moge znalezc... http://allegro.pl/felgi-avus-3-generacji-audi-s4-5x112-i2221333016.html tak na szybko
MARCIN607 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 nie jest żle (ale mało agresywne) avus jak mówi Czaki jest już mocno oklepany. ja bym poszedł w RS4 też jest ich już masa ale koło ma coś w sobie
Rekomendowane odpowiedzi