Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BBK] rodzinne S4 ;) - sprzedane.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przy malowaniu zderzaka walnij jeszcze listwy goczne w kolor i bedzie malina . Super Furacz

Opublikowano
przy malowaniu zderzaka walnij jeszcze listwy goczne w kolor i bedzie malina . Super Furacz

:shock3: nieeeee

Opublikowano

ale doradców nie ma co "walnij listwy w kolor " :facepalm: dramat to jest s4 anie jest sline one maja byc w "niekolor " piekny wiózek, szkoda zakladac mu lpg :( ale ekonomia przemawia niestety dzisiaj w sumie na dojazdy do pracy wolabym kupic grata za 1000 zł, a ese zostawic na konkretniejsze cele podrozy, gratulacje wyboru !

Opublikowano

listwy zostają tak jak są. Tak jak kolega napisał - to jest eS.

Czasy kiedy instalacje lpg byly szkodliwe dla silnika i powodowały wiele problemów, odeszły daleko. Dobra i dobrze zalozona instalacja jest praktycznie obojętna dla silnika. Nalezy ją oczywiscie uzywac z głową. Nie zmienia to faktu, ze dalej wiele gratów jezdzi ze starszymi instalacjami i w wielu miejscach zaklada sie dalej gównianie i gowniane intalacje. Obiegowa opinia o lpg wynika z niewiedzy, zazdrości i z tego, ze czesto zaklada sie je po kosztach, co potem wychodzi. Jestem zagorzałym fanem lpg i nie wstydze sie do tego przyznac. W przyszłości mam zamiar kazdy samochod miec w gazie, niezaleznie od swoich zarobków i możliwości. Bogacą się ludzie, którzy potrafią liczyc pieniądze, a w ten sposob można zaoszczedzic polowę wydatków. Bez urazy czaki22, ale tak jak prosiłem - wlasne opinie o lpg prosze wyrazac w odpowiednim dziale, bo tu nie chce takich dyskusji :), a pisanie takiej bzdury o kupnie czegoś za 1000zl mnie tylko wq***a. Dziękuję.

Opublikowano

kup sobie ori avusy III z s4 b6/b7 i to bedize najlepsza opcja

mocna felga, dobrze wyglada ...

co do auta to bardzo fajna sztuka

fajnie ze manual

jestes pewien ze w s4 b6 jest dwumas ?

ja w s6 c5 wymienialem sprzeglo i tez myslalem ze mam dwumas a sie jednak okazalo ze dwumasa nie ma ;) ... i koszt w aso calkiem znosny kompletne sprzeglo z dociskiem ok 1500zl :) ( zamiennikow nie bylo )

ps. wiesz juz jakie graty bedziesz montowal z lpg ?

ja bym tu widzial sprawdzony zestaw ktory znam i zawsze polecam do v8

hana 2000 zielone w tym przypadku mocowym :)

stag 300 +

reduktory ... hm nie wiem ile tam jest dokladnie miejsca ale jesli malo to 2x magic III

ac-r01 nie wiem czy dadza rade .... bo rozne opinie o nich slyszlaem :)

Opublikowano

z tym dwumasem to teraz mi dales do myslenia.... ale mechanik szukajac czesci znalazl tez dwumas do tego silnika, wiec pewnie jest.

LPG jest założone i działa pieknie. Stag premium

jesli chodiz o felgi. Zastanawiam sie nad tymi...

felgi1b.jpg

felgi3w.jpg

felgi2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

RS6 :kox::kox::kox:

Opublikowano

Rs6 dałbym je w ciemny grafit i było by pięknie :)))))

Opublikowano

RS6 :thumbup1: ale opcja z avus III moim zdaniem lepsza, w końcu to felga z tego auta.

BTW choć nie użytkuję to też jestem zdania, że przy obecnych cenach paliwa LPG to żaden obciach, tym bardziej, że w tych czasach instalacje są bdb.

Aha, masz millteka bo coś znajome końcówki ?

Opublikowano

mystic wyszło jak czytałeś opis:decayed:

Opublikowano
mystic wyszło jak czytałeś opis:decayed:

Rzeczywiście jakoś umknęła mi ta wzmianka :decayed::wink:

Opublikowano

;). A może w ten deseń. Świetnie wyglądają na CC... pytanie jak w rzeczywistości wyglądałyby na a4/s4.

felgi4x.jpg

Duży jest problem z tym, że otwor centrujacy ma coś okolo 80mm? czy da sie to łatwo obejsc?

Opublikowano

heh otworem to sie nie przejmuj bo to zamkniesz w kwocie 50zl kompletem pierścieni :) ale te felgi to Lipa moim zdaniem strata kasy lepsze są te co masz to już lepiej dawaj takie jak ja mam i w czarnym macie :))))

Opublikowano

wg mnie one sa za delikatne do budy b6 ....

ja dalej obstawiam albo ori avus III 18" ( z s4 b6/b7 )

albo ewentulanie ori rs6 c5 19" 9j et35 z rs6 c5

Opublikowano

Tak jak Nowak tylko avkiIII w18

Opublikowano

a macie gdzies aktualnie avusy III wystawione, bo nie moge znalezc...

Opublikowano

Szkoda,ze oponki szrot.

Opublikowano

avus III , rs jest juz oklepane

Opublikowano

felgi4x.jpg

nie jest żle (ale mało agresywne) avus jak mówi Czaki jest już mocno oklepany. ja bym poszedł w RS4 też jest ich już masa ale koło ma coś w sobie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...