Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto zamierza zmienić audi na inną markę lub zmienił a wraca do OOOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Były dwa Audi, jest BMW i z chęcią brał bym kolejne BMW tym razem benzin ale .... życie krótkie i szkoda cały czas tymi samymi autami jeździć:)

Kolejne Audi na razie nie wchodzi w grę, ponieważ wszystkie, które mi się podobają ( S, RS) na razie po prostu są poza moim zasięgiem.

IMO Audi bez q to nie Audi, szkoda kasy na FWD, lepiej kupić inną markę i auto nowsze.

Opublikowano
Ja po A4 B6 chciałem BMW 5 albo 3 2006r. ale jak zobaczyłem srodek to :facepalm: fotele mega wygodne ale kierownica i cała reszta ohydna i padło na A6 C6.

Widzę, że mamy takie same myśli. BMW ładnie wygląda z zewnątrz, ale środek to kpina. Moim kolejnym autem też będzie A6 C6, ale to za jakiś czas...

Opublikowano
Ja po A4 B6 chciałem BMW 5 albo 3 2006r. ale jak zobaczyłem srodek to :facepalm: fotele mega wygodne ale kierownica i cała reszta ohydna i padło na A6 C6.

Widzę, że mamy takie same myśli. BMW ładnie wygląda z zewnątrz, ale środek to kpina. Moim kolejnym autem też będzie A6 C6, ale to za jakiś czas...

Również się z tym zgadzam ;) Jakby BMW robiło środki tak jak audi, to miodzio

Opublikowano
Jak widać szkoda zmieniać i kombinować a co alfy to już DUŻY błąd iść. Słyszałem że wielu właścicieli po dwóch audi zmienia markę to prawda ?

Tak , zmienia na kolejne Audi :grin: Ja już od ponad 15 lat ujeżdżam kolejną już A4 :kox: Wcześniej w domu była 80 B3 , a potem 80 B4. Tak więc muszę kontynuować tradycje rodzinne :dancing:

Opublikowano

Miałem 90 w B3, potem 80 w B4 i ...

kupiłem Passata, potem Chryslera Voyagera i doszedłem do wniosku, że dość tej c**jni.

Znów kupiłem Audi :kox:

Opublikowano

3 x A4, 1 x A6, 1 x A3 :decayed: , niedlugo bedzie drugie a3, także cały czas przy audi , i nic innego nie chcę :naughty:

Opublikowano

A ja miałem Mercedesa 190 E, później zmieniłem na Audi A4 B5 po lifcie w TDI, bo nie chciałem mieć auta dla dziadka. Ale jednak po dwóch latach jazdy A4 wróciłem do Mercedesa ale tym razem W211 2.7 CDI i myślę że następny też będzie Mercedes.

Do swojej Audi miałem i mam sentyment, ale jednak brakowało mi tego czegoś co znalazłem w Mercedesie :)

A poza tym moim zdaniem prawdziwe Audi skończyło się właśnie na B5 i B6. Nowsze modele nie powiem, bo wyglądają ładnie, są dość fajnie zrobione, ale stały się jakby takie bardziej plastikowe i tandetne, zresztą jak większość marek w dzisiejszych czasach. Wiem co mówię, bo mam styczność na codzień z różnorodnymi autami.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nowe samochody są strasznie napchane elektroniką,a kierowca wsiadając przenosi się w inny świat tworząc z nim całość jak iPod włożony w stację dokującą porządnego stereo.

Audi pod tym względem wiedzie prym..., jestem na takie nowości za stary,więc jeżdżę teraz starym Passatem b5 z równie starym afenem...

Podoba mi się C6,B8 w Avancie,ale nie mam w tej chwili takich potrzeb. Chciałem kupić bardzo ładne E59 w 3.0d ,ale środek jest rzeczywiście słaby,a posiadanie go było by dla mnie zbyt dużym obciążeniem...:wink:

Opublikowano

ja swoim Q jezdze juz 2 lata i tez powoli zastanawiam sie nad zmiana... b7 raczej odpada bo srodek ten sam a przydaloby sie cos w zyciu zmienic...a6 za 40-45tys nie kupie w Q wiec zostaje albo BMW 3 e90 albo jakis japoniec...moze impreza albo forester...merole mi sie podobaja ale boje sie bo kilka lat temu sparzylem sie na c klasie...

Opublikowano
Jak widać szkoda zmieniać i kombinować a co alfy to już DUŻY błąd iść. Słyszałem że wielu właścicieli po dwóch audi zmienia markę to prawda ?

ja mam już 4tą Aczwórkę :dancing: i ewentualna zmiana tylko na B8 or C6 :banan:

Opublikowano

A ja po dwóch A4 zmieniam ale nie na audi poprostu chce mniejsze auto i chyba bedzie Vw Scirocco, czas pokaże

Opublikowano

Ja wystawiam na sprzedaż po 3 latach użytkowania A4 B6 (wcześniej Vectra A i B) i szukam BMW e9x, z audi jestem bardzo zadowolony, nigdy mnie nie zawiodło. Zmieniam z tego powodu że chce pojeździć czymś innym :)

Opublikowano

a ja bym zamienił swoje a4 na.... nowe a6 c5 afn na pompie 11 Q w manualu i wypasie w sedanie, tyle, że takiego nie produkowali, nie ma i nie wyprodukują:cry:

Opublikowano

Ja planuję zmienić na S6 2.2T bo jakiś potencjał w silniku siedzi a dłubanie AEB to grzebanie w gównie bez 5cyfrowej kwoty :/

Opublikowano
  • Autor

C4 hmm :naughty:

Opublikowano

ja jak dorwe tansza polise jakas na anglika to przesiadam sie na leona cupre chyba :decayed: