amaradaar Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 jak klikniesz u dołu posta na edytuj to będziesz mógł zrobić na nowo wszystko co chcesz, ponadto jak masz rozwinięte menu edycji czcionki to tam jest ikonka insert image 13-sta od lewej w drugim rzędzie
waldek22 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 "Insert image"? - nie wkleje zdjęcia z kompa tylko muszę je umieścić np na fotosiku i wkleić adres do tej fotki.A jak rozwinę " edytuj post" to mogę tylko usunąć fotkę a nie mogę zamieścić innej
Młody Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 To mogłeś całość robi na RS4 B7 przód i progi też a nie takie klejenie.
waldek22 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 żeby całość zrobić od razu na rs4 to trzeba wyłożyć więcej kaski niż kosztuje nowe auto. Ja to robię etapami a na dodatek brat ma warsztat blacharsko-lakierniczy i gdy jest trochę luzu u niego rezamy moją furkę. Kosztów za robotę nie ma a jak są to minimalne.
tropico Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 w jaki sposób multitronic współgra z Quattro i z silnikiem 4.2V8 ?? Fabrycznie multroniici wsadzano do aut FWD o stosunkowo małej mocy ?
Fr0styyy. Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 w jaki sposób multitronic współgra z Quattro i z silnikiem 4.2V8 ?? Fabrycznie multroniici wsadzano do aut FWD o stosunkowo małej mocy ? Multi nigdy w Q nie było, poza tym 4.2 rozniósł by tą skrzynie na miał
miszka Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 w pierwszym twoim poście , czyli tam gdzie masz zdjęcia jest edytuj trochę złą drogę wybrałeś ale ważne że tobie sie podoba
amaradaar Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 w pierwszym twoim poście , czyli tam gdzie masz zdjęcia jest edytuj trochę złą drogę wybrałeś ale ważne że tobie sie podoba D O K Ł A D N I E i jak już klikniesz edytuj to możesz zrobić wszystko jak całość przerobisz na b7 okey ale to nie lepiej wtedy było od razu przód ori od rs4 ładować no ale ważne żeby właściciel z chęcią po pracy lub w weekend nie mógł się doczekać aż wsiądzie do furmanki
MARCIN607 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 O f*ck przy tym mój grill to seria. Ciężko coś powiedzieć bo pewnie się napracowaleś. Tylko NIE
waldek22 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 w jaki sposób multitronic współgra z Quattro i z silnikiem 4.2V8 ?? Fabrycznie multroniici wsadzano do aut FWD o stosunkowo małej mocy ? Multi nigdy w Q nie było, poza tym 4.2 rozniósł by tą skrzynie na miał Wiem że multi z tym silnikiem nie było i u mnie też nie będzie, jak pisałem wyżej będzie manual. Quatro też w tej chwili nie jest zamontowane. Kupiłem swoją audikę z silnikiem 2.0 ALT i multiskrzynią. Kupiłem też po dachowaniu RS4 z 2006 roku niestety tylko z silnikiem bez skrzyni biegów i bez zastrzału pedałów wiele rzeczy właściciel posprzedawał ale Quatro jest. Silnik już przełożyłem muszę dokupić skrzynię sprzęgło, zastrzał pedałów i jeszcze kilka drobiazgów to będę mógł założyć Quatro
pocas Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Misja na RS4 zaliczona. Teraz zrób z tego R8
Marynarz____ Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Łoooooo ja pierdziu !!!! Dopiero ten wątek znalazłem !!! Fajne B6/B7/B8/S4/RS4/s line
chomiczesq Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 dla porównania twój http://images43.fotosik.pl/1440/b6d002a3212e76d0.jpg sorry ale dla mnie to jest jakieś nie porozumienie. te felgi sa fatalne ten przód jest porażką... naprawde b6 moze wyglądać świtnie bez usiłowania "odświerzenia" tego auta duzym grillem. jesli tobie sie podoba to ok... ale znaczki rs4 to powinienes wyrzucić
Rekomendowane odpowiedzi