Tas2die4 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 A to nie bedzie tak,ze mozna miec tylko 1 zawodnika z pierwszej 8. GP?? W kazdym razie Falubaz ma przes*rane, bo kogo "wywalic"? Johnsona czy Hanckocka
moskal Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 A to nie bedzie tak,ze mozna miec tylko 1 zawodnika z pierwszej 8. GP?? obowiązują wszystkie 3 : główne to : 1. Jeden zawodnik GP 2. 4 Polaków w składzie na mecz 3. KSM minimalny chyba 37 a maksymalny chyba 43 , dokładnie nie pamietam. chodzi o skład zgłoszony do danego meczu
benton Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 A to nie bedzie tak,ze mozna miec tylko 1 zawodnika z pierwszej 8. GP?? W kazdym razie Falubaz ma przes*rane, bo kogo "wywalic"? Johnsona czy Hanckocka Zapomniałeś o protasie który awansował i ma kilkuletni kontrakt z zg
moskal Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 Zapomniałeś o protasie który awansował i ma kilkuletni kontrakt z zg No maja twardy orzech do zgryzienia , ciekawe czy Protas powtórzy tak udany sezon , to samo Jonnson
mariuszsmietana Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 http://www.polskizuzel.pl/mecz/ wybiera sie kto?
moskal Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 http://www.polskizuzel.pl/mecz/ wybiera sie kto? Ja jade
damian_qbass Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Teledysk z Tomkiem... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=52184.1035 http://www.polskizuzel.pl/mecz/ wybiera sie kto? Ja jade ja też się pojawie
kyniu Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Witam Pany wielki dzień dzisiaj,FALUBAZ sięgnie po złotko a potem wielka feta do rana,oj ciężko będzie w pracy w poniedziałek :>
dziuniek 79 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Witam Pany wielki dzień dzisiaj,FALUBAZ sięgnie po złotko a potem wielka feta do rana,oj ciężko będzie w pracy w poniedziałek :> będzie się działo dziś :>
moskal Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 Ogladał ktos wczoraj wiadomości ??? bo cos mi sie usłyszało , ze Gollob gadał o zmianie barw gdyz interesuje go zdobycie złota. Prawda to ??? :gwizdanie:
jacekm Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Ogladał ktos wczoraj wiadomości ??? bo cos mi sie usłyszało , ze Gollob gadał o zmianie barw gdyz interesuje go zdobycie złota. Prawda to ??? :gwizdanie: ? Coś bliżej ? Zawodnikom z GP ciężko będzie zmienić klub (chyba, że zamiana albo chodzi o klub w Szwecji ) Poza tym, kto mu tyle zapłaci ?
moskal Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 Ogladał ktos wczoraj wiadomości ??? bo cos mi sie usłyszało , ze Gollob gadał o zmianie barw gdyz interesuje go zdobycie złota. Prawda to ??? :gwizdanie: ? Coś bliżej ? Zawodnikom z GP ciężko będzie zmienić klub (chyba, że zamiana albo chodzi o klub w Szwecji ) Poza tym, kto mu tyle zapłaci ? no własnie nic konkretnego nie powiedział. Mysle ze w PL pracodawce znalazłby bez problemu za takie pieniadze jakich by chciał
jacekm Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Ogladał ktos wczoraj wiadomości ??? bo cos mi sie usłyszało , ze Gollob gadał o zmianie barw gdyz interesuje go zdobycie złota. Prawda to ??? :gwizdanie: ? Coś bliżej ? Zawodnikom z GP ciężko będzie zmienić klub (chyba, że zamiana albo chodzi o klub w Szwecji ) Poza tym, kto mu tyle zapłaci ? no własnie nic konkretnego nie powiedział. Mysle ze w PL pracodawce znalazłby bez problemu za takie pieniadze jakich by chciał No nie wiem, TG troszkę "przygasł". Ma 40 lat i raczej kończy karierę. Wątpię aby chciało mu sie zmieniać klub. W GW ma jak w masle W końcu zaczęła się niedziela Liczę na udany wieczór !
moskal Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 Ostatni mecz sezonu i Jensen tak jak w zeszłym roku jedzie pieknie [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 17:58_________________________________________________Gratulacje dal Stali :good:
jacekm Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Ostatni mecz sezonu i Jensen tak jak w zeszłym roku jedzie pieknie [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 17:58_________________________________________________Gratulacje dal Stali :good: Podziekował ! Unibax walczył dzielnie ale raczej wszystko było rozegrane w GW. Trzymam teraz kciuki za ZG. Myślę, że Falubaz objedzie wysoko Unię
moskal Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 Trzymam teraz kciuki za ZG. Myślę, że Falubaz objedzie wysoko Unię ja jeszcze miesiąc temu trzymałbym kciuki za Leszno , dzisiaj trzymam za Falubaz. p. Jankowski wraz ze całym sztabem szkoleniowym powinien obejrzec powtórke meczu o braz i uczyc sie jak przygotować tor do walki
jacekm Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Strasznie żal mi półfinału. Stal wygrywała bonusy u siebie i myślę, że dzisiaj jechaliby po złoto. W tym roku wygrywa burza. Nie ważne, lubuskie rozjechało pozostałe drużyny Myślałem, że Falubaz wygra więcej. Cieszę się jednak , że Mistrza mamy w lubuskiem. Pudło zdominowane. Wielkie graty dla Zielonej Góry !!!
kyniu Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 HEJ HEJ FALUBAZ !!! :> :> :>[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 06:24_________________________________________________Zginoł kibic Falubazu http://www.zachod.pl/2011/10/tragedia-po-meczu-zginal-kibic-falubazu/
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Niezla zadyma byla po wypadku kibica od rana traba w radiu i TV
Rekomendowane odpowiedzi