akjam Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Przesyłka dotarła w szybkim tempie! Expres! W poniedziałek wymiana. Mam nadzieję, że łożyska odpowiednie... Pozdrawiam akjam Wszystko się zgadza!
bartezzx Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Części zamówione, zapłacone, odebrane wszystko szybko i najbardziej OK. Zapewne to nie bedzie moj ostatni zakup u Tomasza ;]
akjam Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Ja znów jestem tutaj i znów składam zamówienie po ostatniej udanej transakcji! Klocki hamulcowe - przód - proszę.
kokos Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Tomek podeslij mi numer konta na pw. to sie rozliczymy.dzieki za graty wymienilem wszystko
krzysiek23 Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 wszystko doszlo :good: :good: dzieki
TOM77 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Tomek podeslij mi numer konta na pw. to sie rozliczymy.dzieki za graty wymienilem wszystko Nie wypłacisz się do końca życia :polew: No chyba, że podeślesz mi tak jak ostatnio Nosfer to pomyślę o jakimś upuście
akjam Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 To co od razu Tomek nie mówisz, że można Ci cos podesłać to będą jeszcze większe upusty... :gwizdanie:
TOM77 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 To co od razu Tomek nie mówisz, że można Ci cos podesłać to będą jeszcze większe upusty... :gwizdanie: No tak, ale muszą się stawiać osobiście
fireman tom Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 No proszę A tak na marginesie dzięki Tomek za kolejne zakupy. Paczka doszła dziś rano mimo, iż zapomniałem o kodzie więc nawet z problemami z kodem ekspresowo Tym sposobem mam założoną całą przadnią zawiechę i układ kierowniczy Lemfordera. Zobaczymy ile to pośmiga
jkr80 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 To już mój drugi zakup u kolegi Amory Sachs po 140 zł i osłony z odbojami za 75 zł. POLECAM obsługę i ceny jak najbardziej i jestem przekonany że to nie była ostatnia transakcja.
akjam Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 To co od razu Tomek nie mówisz, że można Ci cos podesłać to będą jeszcze większe upusty... :gwizdanie: No tak, ale muszą się stawiać osobiście No innej opcji nie widzę... :gwizdanie:P.S. Przesyłka dotarła i w przyszłym tygodniu zakładam klocki.
pawel1985 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 dzięki za sprężynki wczoraj doszły
Nosfer Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Tomek podeslij mi numer konta na pw. to sie rozliczymy.dzieki za graty wymienilem wszystko Nie wypłacisz się do końca życia :polew: No chyba, że podeślesz mi tak jak ostatnio Nosfer to pomyślę o jakimś upuście Cieszę się, że Cię zadowoliła.. - smagnąłeś ją gumową wycieraczką rozm. 53cm przez poślad ? Tak jak Ci podpowiadałem ?
TOM77 Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Opublikowano 2 Listopada 2009 Tomek podeslij mi numer konta na pw. to sie rozliczymy.dzieki za graty wymienilem wszystko Nie wypłacisz się do końca życia :polew: No chyba, że podeślesz mi tak jak ostatnio Nosfer to pomyślę o jakimś upuście Cieszę się, że Cię zadowoliła.. - smagnąłeś ją gumową wycieraczką rozm. 53cm przez poślad ? Tak jak Ci podpowiadałem ?
PIXI Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Niech i ja dołącze do grona BARDZO ale to bardzo zadowolonych klientów Tomka . TOM77 to za***isty Gość ( :oklaski: - tu podziękowania ) który zawsze pomoże i doradzi w doborze gratów . Wiem bo nie pierwszy raz robiłem zakupy i z czystym sumieniem GORĄCO POLECAM Kolegę
TOM77 Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 Dzięki PIXI, te kwiaty to lekka przesada , lepiej byłoby Oczywiście dziękuję też pozostałym osobom, które wcześniej pisały
lesand Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Przesyłkę odebrałem wczoraj, podziękowania polecam Tomka
drozdziu2 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam, proszę o pilny kontakt - czekają mnie większe zakupy..
Grzegorz76 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Dzięki Tomek, przepływka już mierzy. Polecam i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi