Wąski Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 ciekawa sprawa z kamerką super :oklaski: tego bajeru mi brakuje włącz się przy wstecznym czy jest niezależna Gartulacje piękny avancik listwy raczej nie potanieją pozostaje szukać używanych
pre_pl Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 ciekawa sprawa z kamerką super :oklaski: tego bajeru mi brakuje włącz się przy wstecznym czy jest niezależna Gartulacje piękny avancik listwy raczej nie potanieją pozostaje szukać używanych włącza się ekran z podglądem tły auta automatycznie po wrzuceniu wstecznego. Po wyłączeniu biegu ekran rne powraca do cd na przykład Tak to powinno działać.
Wąski Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 ciekawa sprawa z kamerką super :oklaski: tego bajeru mi brakuje włącz się przy wstecznym czy jest niezależna Gartulacje piękny avancik listwy raczej nie potanieją pozostaje szukać używanych włącza się ekran z podglądem tły auta automatycznie po wrzuceniu wstecznego. Po wyłączeniu biegu ekran rne powraca do cd na przykład Tak to powinno działać. I oto chodzi kolejny mod który zapewne sie pojawi u mnie :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 ciekawa sprawa z kamerką super :oklaski: tego bajeru mi brakuje włącz się przy wstecznym czy jest niezależna Gartulacje piękny avancik listwy raczej nie potanieją pozostaje szukać używanych włącza się ekran z podglądem tły auta automatycznie po wrzuceniu wstecznego. Po wyłączeniu biegu ekran rne powraca do cd na przykład Tak to powinno działać. I oto chodzi kolejny mod który zapewne sie pojawi u mnie :gwizdanie: no chyba nie kolejny... wcześniej musisz WYmodZIĆ rns-e
piotrcar Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Opublikowano 28 Lipca 2008 nie dziala tak,bo musze pociagnac jeszcze jeden kable od wstecznego do radia i przeprogramowac je.narazie dziala tylko po nacisnieciu cd/tv.w ta sobote pociagne kabel moze zadziala tak.nie mam narazie kabla aby zaprogramowac
adamooo Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 u mnie już śmiga od pół roku kamerka wstecznego działa przy wrzuceniu wsteka i jest kox
piotrcar Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 zapraszam do ogladania i komentowania s-lina
adamooo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 zapraszam do ogladania i komentowania s-lina no ładnie wygląda..tylko kiepsko pomalowali dokładkę, progi i listwy... udało Wam się coś wymodzić z kamerką ?
piotrcar Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 na zdjeciu jest roznica ale w rzeczywistosci tego nie widac.a z kamera nic sie nie ruszylo,nie wlancza sie po wstecznym
HiRide Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ile Cie Piter kosztowala kamerka i wszystkie pierdolki zeby to zamontowac i podlaczyc do rns-e??? Szkoda ze u siebie nie mam wylacznika air bag Teraz to autko sie super prezentuje
sprężyn Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Piękne autko i zmiany idące na duży plus jedyne co razi to jak kolega FLYER pisał wyżej to te chlapacze
piotrcar Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 kamerke kupilem od adamo razem z listwa(mam taka listwe do sprzedania tylko ze przydalo by sie ja wyczyscic i moze przemalowac) do tego potrzebny jest ten adapter multimedialny no i navi.Bardzo latwo to zrobic.jak bedziesz potrzebowal pomocy to pisz.
Maniusiek28 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 pięknie wygląda przedni zderzak S-line, czy założenie takiego zd. do zwykłej B6 wymaga jakiś przeróbek??ile dałeś za ten zderzaczek??
piotrcar Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 kupilem sama dokldke za 450 zl jakos plus dwie kratki po 80zl i grill 350zl.a co do zalozenia to szukaj na forum jest tego duzo jak to zrobic[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 21:59_________________________________________________doszly nowe fele 19 cali Rs4
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Piotrek!!!!!!!!!!! Oddawaj moje felgi Poproszę o info na pw ile Cię kosztowała ta przyjemność - no chyba że to żadna tajemnica?
piotrcar Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 felgi kupilem nowe w szwecji za 2000zl a oponki dorwalem nowki nie smigane za 2060zl ale po polsce to bardzo ciezko sie na tym jezdzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Hmmm to jakaś okazja czy normalna szwecka cena? Za tyle to ja też poproszę Właśnie takich szukam: 19", 8.5 z ET48. No autko wygląda ślicznie - jeśli chodzi o poruszanie się po polskich drogach, mógłbyś napisać coś więcej? Jak spalanie, no i jak 163KM radzi sobie z tak dużą felgą i szerszym laczkiem?
Flyer Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Ale fele to repliki, nie? Troche nawet po nich widac Tak, czy siak - sluszny wzor i rozmiar
Bart-S Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Hmm ja tak dobrze jeszcze nie znam tego wzoru aby ocenić czy to ori czy replika. Rozmiar i szerokość się zgadza (A6) - jak dla mnie sprawę wyjaśni ET BTW a tobie Flyer jak się jeździ na 19" po naszych drogach?
Rekomendowane odpowiedzi