turdzi Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 To mul RS4 b9 do testowania podwozia.
Kamyk Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 uuuu nieźle Grzesiu opisz wrażenia środek jest naprawdę świetny, ciekawe jak z punktu widzenia usera
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 bardzo mi się podoba - a co dopiero jak to będzie jakaś dopieszczona wersja
turdzi Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Sprawdź jakie widoki zegarów sa dostępne czy da sie na przykład wrzucić centralny obrotomierz jak w TTs. Środek jest koks.Wszystko w tym segmencie zostało zmiażdżone
edraven Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) ale dalej te słomki zamiast zabudowanych wydechów Poprzedni testujący przyjechał chyba w gumofilcach i kufajce skoro tak przed nim wyłożyli siedzenia pokrowcami i podłoge kartonem:D Edytowane 3 Listopada 2015 przez edraven
Kooga Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Ale wysoko stoi, jeszcze wyzej niz moja 1BR
Fr0styyy. Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Jak ja nie trawie tego ohydnego licznika... Nie wiem jak z automatami ale chyba frajdę z Quattro zabrali jak niema manuala. Taki samochód z manualem, to była by profanacja i kompromitacja. Myśle ze trzeba sie przygotować na to ze manual powoli odchodzi do lamusa i jego dni sa policzone Czas najwyższy.
turdzi Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 No ten licznik budzi u mnie mieszane uczucia ale problem w tym ze jest on w pakietach i bez niego inne rzeczy z listy wychodzą duzo drożej.No nic trzeba na żywo objadać.Ja ja swoją muszę jeszcze chwile poczekać. Ale wysoko stoi, jeszcze wyzej niz moja 1BR Bo ma podniesione zawieszenie do transportu.
pafcio87 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Też jestem zawsze sceptycznie nastawiony do tego typu kokpitów/zegarów, ale ten w B9 zrobił na mnie wrażenie, wygląda za***iście . Byłem ostatnio w salonie i zrobiłem kilka fotek.
pafcio87 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 W Powsinie. Wysłane z mojego Avanta ;-)
Kamyk Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 nie zaproponowali Ci wymiany za dopłatą ?
pafcio87 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Ehehe nie stać mnie. Ta sztuka za 300k stoi. 2.0TFSI w Q, s-line wew. zew. Dobrze wypasiona. Wysłane z mojego Avanta ;-)
Kooga Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Niby to "sredni segment" a ceny to grube maja
wrclaguna Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 ja tylko czekam aby zobaczyc wreszcie golasa
pafcio87 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 ja tylko czekam aby zobaczyc wreszcie golasa W salonie właśnie mówili, że w Polsce za bardzo golasa nie da się skonfigurować. W podstawie już jest ponoć nieźle wyposażony. Gość mówił, że w Polsce będzie bogatsza wersja podstawowa niż w Niemczech [emoji15]
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 ja pierdziu zdrowo ..... właśnie dlatego ja B9 odpuściłem. cena jest moim zdaniem zbyt przesadzona..
Rekomendowane odpowiedzi