D4NTE Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Audi A4 B6 2.0 ALT 131 KM WYPOSAŻENIE - Kolor czarna perła LZ9W - Jasną welurową tapicerkę z dekorami w kolorze ciemnego drewna - Pakiet chrom - Pakiet światło - Centralny zamek i oddzielne otwieranie bagażnika - Nie pełny FIS - Kierownica multimedialna - Radio CD Audi Concert - głośniki seria + sub na tylnej półce - Klimatronik dwustrefowy - Elektryczne szyby przód, z tyłu korby - Elektryczne lusterka podgrzewane - Felgi ori Audi 15` Zima + Opony 195/65/R15 Michelin Alpin - 6 x AIRBAG - kurtyny - Podłokietnik przód i tył - kontrola trakcji ESP - halogeny PLANY - wymiana rozrządu, płyny i filterki (done:jerk:) - pełny FIS (done:jerk:) - ramki klubowe (done:jerk:) - chromowane nakładki na nawiewy (done:jerk:) - chromowane korbki na tył (done:jerk:) - lotka S4 na bagażnik (done:jerk:) - ramiona i wycieraczki Aero (done ) - tylne lampy w technologi led Clearglass Red / White LED (done ) - pakiet zewnętrzny S4 (done ) - wymiana oświetlenia kabiny na białe ledy (done ) - Światła LED Noxon 2x24 do jazdy dziennej (done:jerk:) - zdemontowane - Dokładki w kolor nadwozia (done:jerk:) - Istalacja LPG BRC(done:jerk:) - Felga R18" 8,5J et29 od audi A5 s-line w kolorze grafitowym a miała być 17" - podświetlenie tablicy rejestracyjnej Ledowe(done:jerk:) - oznaczenia S-line (done ) - regeneracja standardowych chromowanych lamp na czarne biksenonowe z soczewkami od B8 (projekt Gwerty) (done:jerk:) - gałka zmiany biegów s-line (done ) - satynowe obudowy lusterek z S4 (done ) - siłowniki automatycznego otwierania bagażnika - Zawieszenie TA TECHNIX (done ) - głośniki Bose (done ) - PDC tył wiązka i moduł + głośniczek - spryskiwacze mgiełkowe (done:jerk:) - żarówki h11 cree led w halogeny (done ) - swap hamulcy na przód 312 mm (done ) - podwójny wydech + końcówki RS4 (done ) - wewnętrzne listwy s4 (done ) - wewnętrzne lusterko fotochromatyczne - czeka na montaż - stołki sport / s-line lub recaro - tylni zderzak S4 z pdc (done ) - dymione kierunkowskazy (done ) - RNS-E Led Kilka fotek jak wyglądał po kupnie: MODY MARZEC 2012 - wymieniłem rozrząd, oleje oraz filtry - zakupiłem nowe buciki na Lato 205/55/R16 ori Audi B7 + opony Michelin Foto - srebrne ramki klubowe KWIECIEŃ 2012 - pełny FIS - chromowane nakładki na nawiewy - chromowane korbki na tył MAJ 2012 - wymiana oświetlenia kabiny z żółtych żarówek na białe Ledy - Światła LED Noxon 2x24 do jazdy dziennej - ramiona i wycieraczki Aero - Xenon H7 6000k Cyfrowe przetwornice Slim CZERWIEC 2012 - Istalacja LPG BRC - lotka S4 na bagażnik - Dokładki w kolor nadwozia LIPIEC 2012 - podświetlenie tablicy rejestracyjnej ori Audi A5 Ledowe -oznaczenia S-line LUTY 2013 - regeneracja standardowych chromowanych lamp na czarne biksenonowe z soczewkami od B8 - Palniki Xenonowe D2S 4300k + adaptery + Cyfrowe przetwornice Slim MARZEC 2013 - głośniki Bose w drzwi przednie i tylne (jeszcze tuba:kwasny: ) - wymiana srebrnych ramek klubowych na czarne (tamte mi się znudziły) KWIECIEŃ 2013 - Spryskiwacze mgiełkowe CZERWIEC 2013 - Gałka s-line - Felgi 18" wzór s-line z A5 8,5J et29 z oponkami 225/35/18 SIERPIEŃ 2013 - Atrapa i przedni zderzak od S4 PAŹDZIERNIK 2013 - zmiana żarówek w halogenach na h11 cree led GRUDZIEŃ 2013 - tylne lampy Clearglass Red / White LED STYCZEŃ 2014 - nowy akumulator BOSCH S5 63 Ah - zew. listwy drzwiowe s4 MARZEC 2014 - obudowy lusterek z S4 - listwy wewnętrzne na Progi S4 - usunięcie oznaczeń z tylnej klapy - zawieszenie Gwintowane Ta Technix - swap hamulcy z 288mm na 312 mm MAJ 2014 - nowe koła na zimę wzór RS4 R18 8J ET 42 - sprzedane CZERWIEC 2014 - montaż tylnego zderzaka S4 z pdc - montaż podwójnego wydechu - nowe dymione kierunkowskazy - chromowane uchwyty w bagażniku na siateczkę - odświeżenie lakieru autka LIPIEC 2014 - nowe oponki letnie Nexen N'Fera SU4 225/40R18 92W SIERPIEŃ 2014 - Felgi na zimę model AVUS III 7Jx17 H2 ET38 WRZEŚIEŃ 2014 - ramki klubowe 3d PAŹDZIERNIK 2014 - Lustro fotochrom z kompasem - podświetlenie wnętrza led by Tomnik Aktualne Foto: Lato Zima: [/center] Komentarze mile widziane Pozdrawiam Dante Edytowane 16 Czerwca 2015 przez D4NTE
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Lampy 'ala wiejski tjuning' To chyba kwestia gustu:wink: Ciekawe jak na żywo ale mnie się podobają
D4NTE Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Opublikowano 13 Maja 2012 zdjec nie widac poprawiłem, powinno być już ok:wink: ---------- Post dopisany 13-05-2012 at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany 07-04-2012 at 14:41 ---------- Wczoraj w końcu znalazłem czas i udało mi się zamontować światła do jazdy dziennej, 4h zabawy z tym było a efekty oceńcie sami Ledy of Ledy on Ledy on2
pablo_ua4 Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 szkoda kaski na cos takiego wogole to nie pasuje do A4 B6
Schmolke Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 Lampy tył - kwestia gustu, ale LEDy do jazdy dziennej - raczej nie.
spknet Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 jakie Led-y wsadziłeś do podsufitki z jakiej firmy ?
D4NTE Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Opublikowano 15 Maja 2012 jakie Led-y wsadziłeś do podsufitki z jakiej firmy ? kupowałem żarówki w elektrycznym na sztuki więc firmy nie znam, ale wyglądają tak: - oświetlenie nóg to LED W5W T10 - podsufitka z przodu to 2x Rurka Led C5W SMD 42mm i 2x Led T9 W5W na wcisk - podsufitka z tyłu to te same żarówki na wcisk co z przodu 2x 2x Led T9 W5W
diego_85 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Żarówki drogie?? Muszą mieć rezystory?? Z tymi gałkami "chromowanymi" to przesadziłeś - nie był to żart?? ---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- Żarówki drogie?? Muszą mieć rezystory?? Z tymi gałkami "chromowanymi" to przesadziłeś - nie był to żart?? ---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- I obowiazkowo większa felga + malowanie dokładek ---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:19 ---------- I obowiazkowo większa felga + malowanie dokładek
D4NTE Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2012 Żarówki drogie??Muszą mieć rezystory?? Z tymi gałkami "chromowanymi" to przesadziłeś - nie był to żart?? ---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- I obowiazkowo większa felga + malowanie dokładek Żarówki to koszt ok 10zł za szt ale Ledy mają to do siebie że już ich nie będziesz wymieniał bo się nie palą, rezystorów żadnych nie zakładasz:wink:, a co do korbek chromowanych to nie miałem wyjścia ponieważ nie mogłem nigdzie dostać ori w kolorze szarym i przypadkowo natknąłem się na takie co założyłem:grin: Co do felgi to mam plan ale dopiero w przyszłym roku na 17" od audi TT, A6, RS6 lub S4 Dokładki będą w kolorku jak się uda w przyszłym miesiącu:naughty: ---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- Odświeżam temacik, gdyż pozmieniało się wizualnie co nieco: a mianowicie, przyszedł nowy zderzak (stary był mocno wyeksploatowany przez poprzedniego właściciela), doszła lotka na klapę bagażnika i dokładki zostały pomalowane w kolor. Sesja zdjęciowa wykonana dziś Zdjęcie 1, Zdjęcie 2, Zdjęcie 3, Zdjęcie 4, Zdjęcie 5, Zdjęcie 6, Zdjęcie 7, Zdjęcie 8, Zdjęcie 9, Zdjęcie 10, Zdjęcie 11, Zdjęcie 12, Zdjęcie 13, Zdjęcie 14, Zdjęcie 15, Zdjęcie 16.
radimm Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 łłaaa nie to auto Szefie ja jeszcze dałbym jakąś większą felgę, a te zostawiłbym sobie na zimę i pomalował/obkleił grila w czarny mat. Ale Audik elegancko teraz wygląda
D4NTE Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2012 furacz a teraz na glebe go ! myślę nad tym cały czas:wink: łłaaa nie to auto Szefie ja jeszcze dałbym jakąś większą felgę, a te zostawiłbym sobie na zimę i pomalował/obkleił grila w czarny mat.Ale Audik elegancko teraz wygląda felga jak fundusze dopiszą to w przyszłym roku, a grilla nie ruszam w chromiku dobrze wygląda. Jeszcze może uda mi sie kupić w przyszłości chromowane lusterka S4 i będzie malina:naughty: Zastanawiam się nad zrobieniem u siebie takich lampek zamiast tych ledów co pisałem w planowanych modach:eusathink: https://lh5.googleusercontent.com/-DC7IkAeP_H4/T-Wl5D-LtSI/AAAAAAAAAdE/OxHPiC94Dbc/s937/img2256d.jpg https://lh5.googleusercontent.com/-Jl7Ch8WqtVI/T-WmCj3dlxI/AAAAAAAAAdM/O3KdEAEyp4Y/s800/030720112418.jpg tylko nie wiem czy aby wyglądały tak jak na zdjęciu to je malować czy oklejać folią? Bawił się już ktoś w ten sposób?
boseron Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 furka ładna zmienia sie na plus co ja widze to coraz ładniejsza
D4NTE Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 Ostatnimi czasy doszły nowe lampy po regeneracji od kolegi Gwerty, miałem standardowe chromowane H7, a obecnie są w czarnym macie ksenonowe z soczewkami od B8:naughty: przed wymianą: po wymianie:
radimm Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 obowiązkowo chromy z grilli w czarny kolor, będzie 100razy lepiej
Rekomendowane odpowiedzi