P-U-M-A Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 To ci się udało z tym gwintem. Ciekawe co to za firma i jaki stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 no i wreszcie gadasz z sensem:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Sam jestem ciekawy. W sobotę wszystkiego się dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Sam jestem ciekawy. W sobotę wszystkiego się dowiem Rzucaj dziada na ziemię! niezły fart z tym gwintem, żeby tylko jakaś padaka nie była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 teraz tylko rozpoznać sprzęt znaleść w acie klucz moze gdzieś go poprzedni własciciel woził, a jak nie to na alegro dokupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Auto odebrałem nie dawno od mechanika. Pierwszym krokiem było wysprzątanie go w środku i na zewnątrz. Jutro na 90% wrzucę jakieś parę fotek Zmiana lamp to był dobry pomysł, auto o 5 lat odmłodzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 A co z tym gwintem co to jest w końcu za gewinde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Mechanik zapomniał sprawdzić. Ja do tego w poniedziałek przysiądę bo teraz weekend edukuję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ja pier&*%# 21 stron pouczania, molestowania i wgl. Ale jak ja cos w watku swoim zapytalem to dupaa sie odwrocili i nie komu doradzic:-P sie poskarze. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Niezły fart z tym gwintem coraz fajniej wygląda ten Twój Avancik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ja pier&*%# 21 stron pouczania, molestowania i wgl. Ale jak ja cos w watku swoim zapytalem to dupaa sie odwrocili i nie komu doradzic:-P sie poskarze. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 oj tam oj tam, chcesz to Cie zaraz zjebiemy z Twoim watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ja pier&*%# 21 stron pouczania, molestowania i wgl. Ale jak ja cos w watku swoim zapytalem to dupaa sie odwrocili i nie komu doradzic:-P sie poskarze. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 oj tam oj tam, chcesz to Cie zaraz zjebiemy z Twoim watku :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Tego jeszcze nie widziałem żeby się upominać o zjebe Tymczasem sesja przewidziana na jutro, fotki wrzucę bez obawy Osobiście już mi się podoba teraz tylko felga ---------- Post dopisany 14-05-2012 at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany 12-05-2012 at 16:36 ---------- Dzisiaj parę zdjęć zrobiłem. Takie lepsze zdjęcia koło weekendu jak dorwę lepszy aparat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 I już młodsze, teraz zderzak z halogenami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 jakie masz tam opony ? dziwnie jakoś to wygląda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Opony zimowe niestety jak na razie. Profil z 60 chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 tak myslałem, bo grubo wygladała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 W standardzie powinieneś mieć 205/55/R16 bo takie były opony na nich. Takie właśnie mam na zimę z tymi felami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ten komplet zostawię sobie na zimę a będę przy okazji polował na jakąś 18 tkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ten komplet zostawię sobie na zimę a będę przy okazji polował na jakąś 18 tkę Nie piardol, bier moje 19" i będzie jak koxu Info w dziale sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi