WhyMe? Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 PUMA weź już zejdź ze mnie i patrz na swoje auto, okej? Nie miałem dzisiaj czasu żeby cokolwiek z tym zrobić po za tym miałem inne obowiązki które przerwał deszcz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 PUMA weź już zejdź ze mnie i patrz na swoje auto, okej? Nie miałem dzisiaj czasu żeby cokolwiek z tym zrobić po za tym miałem inne obowiązki które przerwał dzisiaj deszcz.. Mefju nie spinaj się, PUMA zapewne nie chciał Cię urazić, tylko daje do zrozumienia że jak tylko deszcz przestanie padać to masz iść do garażu i to zdjąć BTW te S4 nijak nie pasuje do A4, nawet jeśli ma nayebane zderzaków z Esy, foteli i innych pierdół a klekota pod maską... także nie wkurzaj się tylko powoli rezaj bo masz za***iste pole do popisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 WhyMe, masz dwie mozliwosci: 1. na wszystkich sie obrazic i tym samym wszyscy obrazimy sie na Ciebie 2. słuchac co sie do Ciebie mówi, co tym samym wyjdzie Ci na zdrowie rozumiem że każdy ma swoje koncepcje, ale Twoja koncepcja w skrócie wygląda nastepująco: "....wieś tańczy i śpiewa..." a tak na marginesie, ile chcesz za ten znaczek S4 ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 PUMA weź już zejdź ze mnie i patrz na swoje auto, okej? Nie miałem dzisiaj czasu żeby cokolwiek z tym zrobić po za tym miałem inne obowiązki które przerwał deszcz.. Codziennie z dumą patrzę na swoje auto o to się nie musisz martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dobra wygraliście. Jutro go ściągam a koledze devastation opchnę go za 30 PLN, pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No i odrazu lepiej z tymi lampami:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dobra wygraliście. Jutro go ściągam a koledze devastation opchnę go za 30 PLN, pasuje? Ja biorę za 50zł na kosiarce już mam 1.6 przyklejone myślę że s4 będzie też fajnie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ja chciałem sobie wrzucic na syrenę 105 Bosto..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 broń boże nie zakładaj nic z esowego pakietu bo puma znowu Ci nie da spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ja chciałem sobie wrzucic na syrenę 105 Bosto..... Dobra DEV przekonałeś więc sprzedane dla Deva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 je....bne sobie na tylne drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 To kolega zainteresowany czy nie? ---------- Post added 13-04-2012 at 00:58 ---------- Previous post was 12-04-2012 at 23:03 ---------- Panowie proszę o szybką radę czy się opłaca kupić te lampy? http://allegro.pl/audi-a4-b5-lift-lampy-reflektory-przod-nowe-okazja-i2269026304.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zapytaj jakiej to produkcji jest, bo nawet jak na DEPO to cos za tanio jak za nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 okazja, ostatnio widziałem depo nówki za 200zł więc 300zł mnie nie dziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zapytaj jakiej to produkcji jest, bo nawet jak na DEPO to cos za tanio jak za nowea jesli to TYC to sie wystrzegaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ile można wołać za lampy ksenonowe oryginały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 jak w łądnym stanie i kompletne jakieś 800-900zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 jak w łądnym stanie i kompletne jakieś 800-900zł Przetwornice i żarniki zostają. Zastanawiam się nad bixem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 montaż Bix-a to koszt minimum 400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 jak w łądnym stanie i kompletne jakieś 800-900zł Przetwornice i żarniki zostają. Zastanawiam się nad bixem. przetwornice zostawiasz 1. kupujesz lampy od gwertego - 600zł+ KW 2. kupujesz zarniki D2S - 20zł/szt 3. kupujesz adaptery 40zł - 2szt +KW 4. Sprzedajesz swoje lampy + 400zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi