mloody Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Motor: AFN Moc: 110ps Rok:1997 Napęd:FD Getriebe:Manual Buda:sedan Klimatronic Airbags Abs Elektryka szyb przod i tyl Elektryka lusterek plus grzanie Skórzana tapicerka Listwy drewno-podobne Tempomat Webasto-nie kompletne Komputer duży FIS Dodatkowe zegary voltomierz i temperatura oleju Podłokietniki Roleta tylniej szyby Plany na 2012 -grill w matt -Zmiana wszystkich pasków,olejów i filtrów -Lampy przód: liftowe -Lampy tył: czarne z ledami (kupione) -Sprężyny H&R -4CM (kupione) -zadbanie o tapicerkekosmetykami od TURTLLE -wyczyszczenie i zakonserwowanie całego podwozia -kat out,przedostatni tlumik out,zaslepienie Egr???
vauxhall95 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 tu wystapil jakis oksymoron 90ps i AFN>?
vauxhall95 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ze 110 na 120chip to tez popraw bo dales opis do 90koni a oznaczenie ze 110
marjon Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ta szpachla z dachu i tak kiedys odleci, dachu sie nie szpachluje:whistling:
mloody Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jest, ha, miła niespodzianka, myślałem że mam 90ps a mam 110ps
marjon Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 oczywiscie jesli to szpachel bo tak wyglada:hi:
AndrzejAj3 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 na razie jest ściernisko ale przy dobrze wykonanej robocie może być San Francisco +za fajne wyposażenie
mloody Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jest jak jest, auto zostało kupione w takim stanie w jakim jest za śmieszne pieniądze,w cenie malowanie kompletne. Robi mi znajomy który jest właścicielem warsztatu więc mam nadzieje że tragedii nie będzie. Nie pękać, wyprowadzę ją jak najlepiej potrafie
AndrzejAj3 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 koniecznie zapodaj fotki jak już będzie po wszystkim
mloody Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 lampy na tył zamówione... http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-b5-diodowe-led-dymione-sedan-i2208260216.html ---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 09:17 ---------- koniecznie zapodaj fotki jak już będzie po wszystkim wiadomo...
slavko87 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Plany zacne, czekam na końcowy efekt, ciekawe jestem jak te lampki będą na aucie się prezentować. Kiedy chcesz furke złożyc na cacy?
mloody Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 do kraju wracam za 3 tygodnie, auto będzie gotowe - malowanie itd, a na cacy cały plan do końca wakacjii jak Pani Bozia da. Teraz przekładam pakiet doświetlenia od lifta - stopy,drzwi i podsufitki, jeszcze udało mi się zaklepać halo od lifta.
mloody Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No i plany troche spuchły, za 5 lat chcem kupić wypasioną B7 2.0 tdi lub 3.0 tdi no i trzeba po mału odkładać sianko. Ale duże koła i gleba będzie nie ma co korekta mysli poniżej: Po rozkminieniu paru kwestii odnośnie aut, odkładam na S4 B5.
duffy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 nie chcę być złośliwy ale cudów się w takim razie nie spodziewam, felgi też fajnej nie będzie bo będziesz oszczędzał, tak się nie da wiem to po sobie
mloody Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 czy ja wiem... dobre koło i gwincior to nie są nie botyczne pieniądze - oczywiście jak w dobrej cenie się trafi. A oszczędzanie na b7 wiadomo nie należy do łatwych rzeczy, no chyba że zarabia się krocie ---------- Post dopisany 07-05-2012 at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany 13-04-2012 at 05:23 ---------- grill zrobiony, fele jakieś są ,i auto wjeżdża dzisiaj na malowanie... ---------- Post dopisany at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ---------- grill zrobiony, fele jakieś są ,i auto wjeżdża dzisiaj na malowanie...
Rekomendowane odpowiedzi