Duds Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Wychodzę do domu, jeszcze dzisiaj będzie jakieś rezanko jak pogoda pozwoli :grin: ---------- Post dopisany 14-09-2012 at 10:49 ---------- Poprzedni post napisany 13-09-2012 at 10:17 ---------- ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ---------- Taka koza na szybko kalkulatorem, jutro coś lepszego zrobię Uje....bane jak nie wiem co Póki co, przód 64,5cm, tył 66cm :polew: Początek tygodnia montaż gwintu lub przy dobrych wiatrach nawet jutro :naughty: ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- A i jeszcze taki gracik wpadł ---------- Post dopisany 15-09-2012 at 09:14 ---------- Poprzedni post napisany 14-09-2012 at 22:47 ---------- Dzisiaj gwintu nie założę, bo pogoda lipna, więc początek tygodnia dopiero. Pojawił się za to nowy cel :naughty: Będziemy kombinować z tatą dwa swapy :naughty: W przyszłym tygodniu będę starał kupić się B6, które już mam upatrzone w Anglii i najpierw tata swapuje paska, a potem ja a4 na awx/avf, zobaczymy Wtedy autko zostanie na długo W moim przypadku to raczej cel na przyszły rok, bo chyba teraz już nie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Silnik reza sie zimą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Jeden będzie rezany jak kupię to B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Stare alu bardziej mi sie widzialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 16 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Stare alu bardziej mi sie widzialy No przestań Teraz nie ma efektu, bo słaba fotka i auto jest okropnie brudne (miesiąc czasu stało). W tym tygodniu montaż gwintu i zamiana felg przód z tyłem, bo jest prawie równo z tyłu (8J ET33 opona 225). Może wejdzie, ale na styk jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 duza roznica et33 a et35 bo ja mialem z tylu 245 przy 8J i minimalnie tarlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 16 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Nie powinno trzeć, ale i tak raczej przełożę 215 na tył Ewentualnie wyciągnę dystans:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardjack Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Duds na takim profilu to się nawkur*** jeżdżąc tą trasą do Wrocka co pisałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Zobaczymy Najwyżej będę jeździł przez Kępno ---------- Post dopisany 17-09-2012 at 14:20 ---------- Poprzedni post napisany 16-09-2012 at 22:19 ---------- Dzisiaj rezam halo jak się zbiorę, a jutro może za gwint bym się wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Dzisiaj rezam halo jak się zbiorę, a jutro może za gwint bym się wziął Duds porób jakieś zdjęcia, bo za niedługo też się za to biorę, to będzie odrobinę łatwiej powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Spoko, porobię. Może dzisiaj się wezmę, bo wczoraj miałem lenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebeto Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 niezłe auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Aktualne fotki, wreszcie ogarnąłem sesję Bez kratek, bo będę rezał halo (nie mogę się zebrać ) no i jeszcze koza Ale już niedługo Montowałbym dziś ten gwint, ale niestety pizgawa straszna, a ja się nie mogę przeziębić, bo źle się to może skończyć Czekam na komentarze :decayed: Po sesji wpadły jeszcze naklejki, nie wytrzymałem Miały być po montażu gwintu, ale co mi tam Małe VT: I cała reszta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien85 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 hahah prawie jakbym patrzył na swoje auto Wywal te naklejki PB z tylnej szyby bo wiochą zalatują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 heheh prawie jakbym patrzył na swoje auto Wywal te naklejki PB z tylnej szyby bo wiochą zalatują ee, na razie zostają Musiałbym coś za to wkleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien85 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Brat bliźniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Brat bliźniak http://s12.postimage.org/hg2sz20a1/IMG_9375.jpg http://s12.postimage.org/n5j1jd6g9/MG_1093_CR2.jpg :naughty: Zazdroszczę sprysków :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek0701 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 jakie masz zawieszenie??? fajnie stoji w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 jakie masz zawieszenie??? fajnie stoji w sam raz na razie 30/30 KW, na dniach wpada gwint, bo jest koza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 jakie masz zawieszenie??? fajnie stoji w sam raz chyba żartujesz:whistling: Na glebe go:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi