Lukas Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 :053: a jak tak to NIUNIEK fajnie bedzie nikomu sie krzywda nie stanie no chyba ze jakies aparaty czy kamery wpadnal w szau :diabel2: ale to przedmioty martwe :one: no ewentualnie glowy moga bolec troche :564:
Gość rob Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 tak tak a swistak siedzi Ciiiii , ja tu NIUNEA4 bajeruje Ci a Ty co ?? :one: z tego co czytam to nie tylko Ty bajer wciskasz :v:
wojtas-audi Opublikowano 7 Stycznia 2007 Opublikowano 7 Stycznia 2007 z tego co czytam to nie tylko Ty bajer wciskasz :v: Ja dla Lukasa bajeruje , ja juz mam :one:
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2007 Właśnie dopisałem kolejnego moda na wyjazd :one:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Oczywiście jak mnie w weekend nie było, to cała dyskusja mnie ominęła :/ No coż tak to jest.... Ja naturalnie jadę z moją panną (w tej kwestii nic się nie zmieniło) Może przywiozę trochę Absyntu, ostatnio jakoś tak mi posmakował.... :diabelek:
bratpit Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Może przywiozę trochę Absyntu, ostatnio jakoś tak mi posmakował.... :diabelek: Jebut raz to piłem więcej niechce do tej pory niemoge sobie przypomniec jak ten wieczór sie skończył :053:
dark79 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Może przywiozę trochę Absyntu, ostatnio jakoś tak mi posmakował.... :diabelek: Jebut raz to piłem więcej niechce do tej pory niemoge sobie przypomniec jak ten wieczór sie skończył :053: szykuj sie na weekend bez wspomnień, przed zlotem jade do Czech po zielone zapasy Absinthu, poszalejemy, ale to tylko 70 % ma :diabel2: :diabel2:
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 jade do Czech czesto jestem w czechach bo to pod nosem i alkohol jest duzo tanszy niz u nas i wybor tez nie zly ale czy to oryginaly to do konca nie jestem przekonany :one:
dark79 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 z orginalnością pewnie są problemy jak wszedzie, a juz napewno przy granicy, jedyne co kupuje to Absinth, nawet piwa, a wodki i tak nie pijam
bratpit Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 z orginalnością pewnie są problemy jak wszedzie, a juz napewno przy granicy, jedyne co kupuje to Absinth, nawet piwa, a wodki i tak nie pijam większość alkoholi z czech to podróby oprócz piwa
Gość MorgothDBMA Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 A mogę zamówić 3 butelki absyntu z czech ?? Na tak zwany kredyt ? Polski absynt ma "tylko" 55 woltów
bratpit Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 A mogę zamówić 3 butelki absyntu z czech ?? Na tak zwany kredyt ? Polski absynt ma "tylko" 55 woltów z jaworzynki masz rzut beretem do czech na piechotke a nawet jak bedziesz miał ochote to i na słowacje pójdziesz do sklepiku. To jest fajne miejsce trójstyk 3 państw
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2007 Halo , to temat o zlocie , a nie temat o chlaniu
bratpit Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Halo , to temat o zlocie , a nie temat o chlaniu a to sie ze soba nielączy :?: hehe :053:
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Halo , to temat o zlocie , a nie temat o chlaniu zgadzam sie ale wez pod uwage ze bez tego sie nie obejdzie.A tak na marginesie moze zrobic ten zlot bez krówek i zobaczymy ile fanów wtedy przybedzie :053: :one:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 spoko spoko, jak tak niedaleko do granicy to sam sobie z zaopatrzeniem poradzę
dark79 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Halo , to temat o zlocie , a nie temat o chlaniu zgadzam sie ale wez pod uwage ze bez tego sie nie obejdzie.A tak na marginesie moze zrobic ten zlot bez krówek i zobaczymy ile fanów wtedy przybedzie :053: :one: ja tam nie musze pić Sprinter pewnie też
Lukas Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 dla mnie moze byc i bez krowek i tak bede
wit.s Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 No, tak. Raz człowiek jest odcięty w weekend od netu, a tu się takie rzeczy dzieją. :580: ja tam nie musze pić Sprinter pewnie też dla mnie moze byc i bez krowek i tak bede No, no... chłopczyki - nie róbcie już z siebie takiej grupy AA. Każdemu według możliwości i potrzeb. Ja tam też nie bedę pił wiele, bo ... mam słabą głowę i szybko głupawca łapię
NIUNIAA4 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 rany boskie co tutaj sie dzieje, jedni mnie bajeruja a drudzy juz mysla co pic beda, hihihi... a ja pic nie bede bo abstynentka jestem
Rekomendowane odpowiedzi