ono Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ono ..chodzi Mi o jakieś miejsce do wyścigów rodem z F&F :twisted: Wiem stary wiem żartowałem , trudno tam będzie o takie miejsce bo wszędzie oesy , ale jak bardzo bedziemy chcieli to coś sie znajdzie wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 niestety same oeski.. ale może chłopaki co znają tamte okolice coś wynajdą dla nas jakieś miłe, przytulne miejsce wolne od ludzi i studzienek kanalizacyjnych lece spać.. dobranoc chłopaki.. już nie cały tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoeyTomek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 niech ktoś da dokładne namiary na tą myjkę dowiem sie i dam ci znac bo sam nie wiem ale jestem w kontakcie z JOEY TOMEK Myjnia jest za pogotowiem w Skoczowie wiec piotr1602 napewno wie gdzie to jest. Wygląda to tak ze facet opryskuje całe auto piana ( jakas chemia) i samochod jest dosłownie biały. Potem za kilka chwil to zlewa woda i masz autko czysciutkie łącznie z alufegami wygladaja jak nowe. Naprawde warto bo samochod jest jak po polerowaniu no i nilt nie dotyka ci autka szmatami szczotkami itp. Mozna tez tam wyprac tapicerke ale to chyba trzeba sie umowic telefonicznie cos około 130 zł to kosztuje wypiorą ci cały samochod i tez jak nowka:)) pozdrawiam [ Dodano: 24-02-2007, 03:32 ] Ale jak 40 wpadnie na ten sam fotoradar koło Wisły to czy też będzie jakiś rabat? gdzie ten fotoradar dokładnie jest? Nie chciałbym się nadziać :biggrin: radar jest w Skoczowie na skrzyzowaniu i potem w ustroniu tez na skrzyzowaniu:) w jedna i drugą strone:) wiec łądnie prosze do 70 bodajze zwolnić) gdyz moze strzelic fotke a takich w albumach nie tolerujemy ))) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Wygląda to tak ze facet opryskuje całe auto piana ( jakas chemia) i samochod jest dosłownie biały. Potem za kilka chwil to zlewa woda i masz autko czysciutkie łącznie z alufegami wygladaja jak nowe. Naprawde warto bo samochod jest jak po polerowaniu no i nilt nie dotyka ci autka szmatami szczotkami itp. Mozna tez tam wyprac tapicerke ale to chyba trzeba sie umowic telefonicznie cos około 130 zł to kosztuje wypiorą ci cały samochod i tez jak nowka:)) oby tylko brud z lakierem nie schodził bo cholerstwo musi być zaje...cie silne skoro bez dotyku czyści idealnie aż sie wierzyć nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 oby tylko brud z lakierem nie schodził bo cholerstwo musi być zaje...cie silne skoro bez dotyku czyści idealnie aż sie wierzyć nie chce nie martw sie od lat tam jezdze i jest oki [ Dodano: 24-02-2007, 08:46 ] radar jest w Skoczowie na skrzyzowaniu i potem w ustroniu tez na skrzyzowaniu:) w jedna i drugą strone:) jest jeszcze przed Ustroniem w Hermanicach w kieruknku Wisły :twisted: [ Dodano: 24-02-2007, 08:47 ] Myjnia jest za pogotowiem w Skoczowie wiec piotr1602 napewno wie gdzie to jest. Wygląda to tak ze facet opryskuje całe auto piana ( jakas chemia) i samochod jest dosłownie biały. Potem za kilka chwil to zlewa woda i masz autko czysciutkie łącznie z alufegami wygladaja jak nowe. potwierdzam auto jest jak nowe :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fordenir Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Ja tam po drodze do Wisełki nigdzie się nie zatrzymuje nawet siku:), a buty - to zostawiam jeszcze zimówki, ta piana to chyba rzeczywiście musi być chemicznie aktywna tylko pewnie po następnym normalnym myciu kolorek zmieni połysk na mat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 rzeczywiście musi być chemicznie aktywna tylko pewnie po następnym normalnym myciu kolorek zmieni połysk na mat:) poczytaj wyzej co napisałem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 znam myjnie bezdotykowe i fatkycznie jest to syf. juz nie mowiac o lakierze ale wiece co sie po takim czyms z uszczelkami dzieje? dlatego pytam czy sa jakies myjnie tekstylne w wisle lub okolicach? fajnie by bylo, bo jednorazowo chyba ta chemia nie zaszkodzi ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 No i jedę z Wami. Ale radocha. :biggrin: a tak serio to bierze ktoś narty na wszelki wypadek? też się cieszymy :biggrin: biorę buty, narty z wypożyczalni i Soszów albo Stożek na Narty.pl piszą że warunki ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly77maly Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 witam. jade z wami miejsca mam zarezerwowane. Będzie extra impreza, ja jade na letnich, dam rade nie mam daleko bo z katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 witam. jade z wami miejsca mam zarezerwowane. Będzie extra impreza, ja jade na letnich, dam rade nie mam daleko bo z katowic jedziesz klekotem z takim momentem na letnich bez Q? odwazny jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 bravo .... coraz wiecej osob sie decyduje ... tak trzymac .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly77maly Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 ja z Wesołym też na letnich jedziemy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAx Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 dzis bylem na czarnej górze i sniegu jest ale tylko na stoku wica za tydzien to tak fifty-fifty czy dolerzy, tym bardziej ze + temperatury zapowiadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 A tu mamy oficjalnie zgodę na udostępnienie rynku :biggrin: oczywiście ustawka jak i przelazjd musi się odbyć zgodnie z ustaleniami - oczywiście sprawę omówimy na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAx Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Dzikei Miron za profesjonalne załatwienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Chłopaki jak tam będziecie koniecznie odwiedzcie knajpe "Podkowa" w Bystrej, super żarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubidubi Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Norbi, macie już ustaloną godzinę startu z wawy? może pojechałbym z Wami w czwartek?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesioo Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Dzwoniłem do wujka z miejscowości Czechowice Dziedzice (niedaleko Wisły - jakieś 50km) i mówił że słyszał że będzie taka impreza. Widać okolica już żyje naszym przyjazdem hehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi