Gość zdeniu Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 no to dobra Panie i Panowie wsiadam do autka i zapierdzielam do Krakowa do V-techu po czym do Wisełki do zobaczenia na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 fura wyczyszczona i gotowa do drogi ... :twisted:jutro start o 7.00 ... do zobaczenia .... a ja jeszcze niespakowany, fura nieumyta i ogólnie nieprzygotowany. Jutro na ostatnią chwilę będę wszystko organizował [ Dodano: 28-02-2007, 23:59 ] kurde nie mogę nigdzie odkopać informacji odnośnie hotelu dla tych co jutro przyjeżdżają. Może ktoś zapodać? http://www.dwlimba.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfuta Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ROCZNICA pierwsz minęła niedawno, imprezka zaczyna się jutro - na zlocie mnie nie będzie, ale chociaż wypijcie zdrowie moje i tych których nie będzie. :biggrin: Życzę miłej, hucznej, wesołej, śpiewanej i upojnej zabawy na zaśnieżonych stokach WISŁY :biggrin: Proszę narobić dużo fotek - a po powrocie oglądamy wszyscy miłej zabawy i szczęśliwych powrotów do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 no to dobra Panie i Panowie wsiadam do autka i zapierdzielam do Krakowa do V-techu po czym do Wisełki do zobaczenia na miejscu szerokiej drogi .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 fura wyczyszczona i gotowa do drogi ... :twisted:jutro start o 7.00 ... do zobaczenia .... a ja jeszcze niespakowany, fura nieumyta i ogólnie nieprzygotowany. Jutro na ostatnią chwilę będę wszystko organizował [ Dodano: 28-02-2007, 23:59 ] kurde nie mogę nigdzie odkopać informacji odnośnie hotelu dla tych co jutro przyjeżdżają. Może ktoś zapodać? http://www.dwlimba.pl/ pięknie dzięęęękuję! Do kogo mogę dzwonić jak się zgubię? :biggrin: pytanie całkiem poważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Kurde nawet sie spakowałem już Klasa , Jeszcze jutro bryka na myjnie bo w środku syf na maxa i o 13 lecimy Do zobaczenia w Wiśle chłopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 fura wyczyszczona i gotowa do drogi ... :twisted:jutro start o 7.00 ... do zobaczenia .... a ja jeszcze niespakowany, fura nieumyta i ogólnie nieprzygotowany. Jutro na ostatnią chwilę będę wszystko organizował [ Dodano: 28-02-2007, 23:59 ] kurde nie mogę nigdzie odkopać informacji odnośnie hotelu dla tych co jutro przyjeżdżają. Może ktoś zapodać? http://www.dwlimba.pl/ pięknie dzięęęękuję! Do kogo mogę dzwonić jak się zgubię? :biggrin: pytanie całkiem poważne do kogo chcesz ... do mnie do Huga (numery w A4 Assistance)... bedziemy jedni z pierwszych .... :twisted: ide spać ... dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 dobrze ze ja swojej nie musze szykowac kurcze pamietam jak sie temat zaczynal ze to jeszcze tyle czasu itp. a tu patrzcie juz jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 no to panowie, szerokiej wam zycze. prosze przetrzec dobrze dla nas piatkowych szlaki no i jakies mile powitanie przyszykowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 no to dobra Panie i Panowiewsiadam do autka i zapierdzielam do Krakowa do V-techu po czym do Wisełki do zobaczenia na miejscu szerokości [ Dodano: 01-03-2007, 00:42 ] chłopaki co jadą jutro ..pamiętajcie, zacznijcie casting dla chłopaków z południowej polski hehe .. my dojedziemy do was..spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 no to dobra Panie i Panowie wsiadam do autka i zapierdzielam do Krakowa do V-techu po czym do Wisełki do zobaczenia na miejscu jutro jestem w KR, wiec jak cos to dzwon...z czasem bedzie bida, ale postaram sie tam zagladnac. Hugo Lukas23 Ono Zdeniu Kaziu_Wichura Poziek Adamoo Icemankoszalin Spanky Miron78 szerokosci chlopaki, zycze szybkiego i bezpiecznego przyjazdu na miejsce docelowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja startuje o 7.00 :biggrin: Wyłączyłem odliczanie bo i tak nie miałby kto aktualizować :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 za 15 minut odpalam furaka i w droge .......... :twisted: do zobaczenia .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 za 15 minut odpalam furaka i w droge Ja bedę miał tak już jutro :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 jedzcie ostroznie zeby z imprezki urodzinowej stypy nie bylo trza robic :twisted: ps.dzis sie zobaczymy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirty8 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Zycze wspaniałej zabawy , bogatych doświadczeń no i bawcie sie za***iście :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubidubi Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Fajnie mają ... Ja startuje dopiero jutro około 12-13 :frown: Jak ktoś jedzie z wawy lub przez nią w tych godzinach to możemy się ustawić. Na Katowicką wpadam w okolicach Mszczonowa. Kurde zapierdzielałem cały tydzień ostro w robocie aby pojechać do wisły, szef mnie nie oszczędzał ale jeszcze tylko dziś a jutro z rana wymiana oleju i filtrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 jutro z rana zdam wam relacje co dzialo sie dzis wieczorkiem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 za***iście to mało powiedziane, macie wykurw.... panowie i panie :exclaim: :exclaim: Spokojnego pobytu i nie przepałować mi tam co by kolejny spocik w Wawce był zapełniony szczęśliwymi mordami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 jutro z rana zdam wam relacje co dzialo sie dzis wieczorkiem tylko pozytywnie proszę :biggrin: no to PIĄTKOWICZE szerokości Wam wsztstkim a CZWARTKOWICZE........do zobaczyska za kilka godzin. [ Dodano: 01-03-2007, 09:03 ] oby tak dalej - słonce świeci całą mocą - temp. w cieniu +7,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi