Lukas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 jesli chodzi o miejsce to ja drobna jestem, wystarczy mi kawaleczek lozka i podusia i kocyk i jest gitt! toz to tak samo jak ja albo ono zmiescimy sie w trojke w jednym lozku ewentualnie jeszcze Zólwik nasz przykryje :053: :053: :053: a czy na liscie bo nie wiem czy mam wysylac zaliczke czy nie? poczakajmy na Prezesa o co chodzi z tymi krowkami bo ja nie w temacie 0,7 bialej czystej
Lukas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 adamooo, ale przeciez ty z panna jedziesz yyy to dobrze czy zle? no pewnie ze dobrze :one:
adamooo Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 no spokowo..będziemy densować, skakać, śpiewać..jak coś to ja się pisze pierwszy na densing with U a z łózkiem to się nie martw będziesz spała z Żółwiem on jest miły w dotyku
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 czy jest cos o czym powinnam wiedziec jeszcze? :diabel:
adamooo Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 tak jako jedyna klubowiczka będziesz musiała gotować Dzikom obiadki :-)
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 przeciez pobyt jest z wyzywieniem- no ale jak mus to mus a nie ukrywam kocham gotowac i gotuje bardzo dobrze a jak bedziecie grzeczni to moze ciasto upieke, hmm ktoz to wie! :diabel:
adamooo Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 hehe chyba nie widziałaś ile Dziki potrafią zjeść Musisz sobie jakoś pomóc i zabrać ze sobą z 10 koleżanek :one:
Gość zdeniu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 no to ja mam pokój dwuosobowy i jade sam :619:
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 z przykroscia stwierdzam ze moje kolezanki sa dretwe i jedyne auta jakie je interesuja to oklepane BMW, nie widza piekna AUDI a jesli mi nie wierzycie to spytajcie sie Murzyna sam widzial na oczy jedna i moze potwierdzic moje slowa, a co najgorsze reszta jest jeszcze gorsza. One sie wstydza i zachowuja dziwnie w grodzie samych dziewczyn sa inne wiec jak sam widzisz odpada ich towarzystwo! A jesli chodzi o mnie to nie boj zaby poradze sobie, dotowalam kiedys dla wojska sama i dalam rade wiec paru chlopa mnie nie odstraszy, a ja lubie wyzwania! :diabel: [ Dodano: 06-01-2007, 20:07 ] Zdeniu czy to zaproszenie do pokoju ze tak to dziwnie ujme?
adamooo Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 uff...przeczytałem a nie będziesz się czuła źle jak będziesz widziała z 40 dzików siedzących w kątach i obgryzających paznokcie czekając aż wrócą w końcu do domu musisz zabrać ze sobą jakieś miłe koleżanki..w klubie tez mamy paru miłośników bi-em-dablju np.===>Norbi
Gość zdeniu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zdeniu czy to zaproszenie do pokoju ze tak to dziwnie ujme? no oczywiście :diabel: moje kolezanki sa dretwe krówki je rozluźnią :diabel2:
wustyle Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 o totototo swiete slowa adamooo! :one:
Lukas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 krówki je rozluźnią tylko zeby nie tak ze sie ilosc osob w klubie zwiekszy :053:
Gość zdeniu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 krówki je rozluźnią tylko zeby nie tak ze sie ilosc osob w klubie zwiekszy :053: :619:
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 uwierz mi ze na miejscu bedzie masa dziewczyn ja znam te rejony bardzo dobrze! a jesli chodzi o dziewczyny to ona albo by nie wysiadly z auta albo siedzialy w pokoju wiec po co mi takie cos? je nawet krowki nie wyluzuja, one sie dobrze czuja tylko w swoim towarzystwie, niestety ja tylko taka rozrywkowa jestem! :diabel: Zdeniu w takim razie jestesmy razem w pokoju i to jest juz moje miejsce wiec trzymaj je dla mnie, pasuje? masz u mnie za to cos dobrego! :564:
Gość rob Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 krówki je rozluźnią tylko zeby nie tak ze sie ilosc osob w klubie zwiekszy :053: wszystkie sposoby dozwolone do rozrostu klubu :bg:
Gość zdeniu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zdeniu w takim razie jestesmy razem w pokoju i to jest juz moje miejsce wiec trzymaj je dla mnie, pasuje? masz u mnie za to cos dobrego! :564: o jeesssuuuu ale radość :597: :gitara: :581: :588: teraz muszę wymyślić co powiem swojej Pani czemu jej nie zabiore :622: koledzy pomóżcie :diabel:
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 tylko dlaczego akurat moje kolezanki maja do tego posluzyc? :diabel:
Rekomendowane odpowiedzi