Gość Murzyn Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 chwileczke, tak jak mowilem dzis od rana praca...rano byl kontrolny telefon i moge potwierdzic, ze chlopaki zyja .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 rano byl kontrolny telefon i moge potwierdzic, ze chlopaki zyja .... czyli krówka i ogóreczki do pary nie ruszaja chłopaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 ja sie nie znam...mowilem ze nie pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Nie no Panowie pieknie widze sie bawicie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Nie no Panowie pieknie widze sie bawicie zawsze jeszcze mozesz dojechac :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 prośba: linki do zdjęć i tylko zdjęć bez komentarzy proszę umiszczać tutaj: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=7418[glow=yellow][/glow] z chęcią nie tylko ja pooglądam jak sie bawicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 prośba: linki do zdjęć i tylko zdjęć bez komentarzy proszę umiszczać tutaj: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=7418 z chęcią nie tylko ja pooglądam jak sie bawicie nie bylo wiekszych liter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 no to odjazd :biggrin: myśle że 2 godzinki i Wisła do zobaczenia na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Hahaha!!!! Jestem królem manipulacji. :twisted: KONIEC roboty na dzisiaj!!! Idę zrzucić garniak, 5 min, aż moja bejbe skończy się dziamgać z robotą i... w drogę :biggrin: . Może nawet uda mi się dogonić ekipę, która pod Piotrkowem się spotyka :smile: No i jeszcze ogórki do wina trzeba kupić (na zdjeciach widać, że cieszą się powodzeniem :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Jo zostalo jeszcze 29 osob reszta w hostelu nawet wifi jest pozdrawiam i zalujcie ze was tu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Noooo :exclaim: :exclaim: :exclaim: Ja też nareszcie kończę :biggrin: Jadę szybko się pozbierać i dołączę do Was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly77maly Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 zaraz wylatuje z Katowic myśle że godzina i jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Kraków w osobie mnie i cubra teraz udaje się na mecz, a tuż po meczu kieruje się już w jedynym słusznym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossBest Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A ja niestety jeszcze musze rano w firmie byc. Ale kolo 11:00 udaje sie do Was. Pozdrawiam :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A ja niestety jeszcze musze rano w firmie byc. Ale kolo 11:00 udaje sie do Was. Poogladac ?? Bo na liscie widze ze nie ma Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Nasyłajcie jakies zdj. to przynajmniej poogladamy jak tam u Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A może chłopaki posprzedawali wszystkie sprzęty ,żeby się wykupić za publiczne pijaństwo!! To jak mają fotki porobić?? Wiedziałem że To się źle skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossBest Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A ja niestety jeszcze musze rano w firmie byc. Ale kolo 11:00 udaje sie do Was. Poogladac ?? Bo na liscie widze ze nie ma Cie No pisalem do Hugo ze bede na nocleg i na grilu. Na urodziny a nie poogladac!!!!!! Bede jutro kolo 12 w Hotelu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 ja mysle ze dzis koło 13 do was juz na stałe dołacze przez ten zlocik taka cisza na tym forum i nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 przez ten zlocik taka cisza na tym forum i nic sie nie dzieje No masakra, niema co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi