adamooo Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zdeniu aaaaaj tam..do zlotu jest jeszcze od groooma czasu..zacznij robić casting dla dziewczyn:) wybierz kilka a może kilkanaście a może się znajdzie jakaś miłośniczka audi.. a poza tym jestem przekonany że nawet Twoje koleżanki by się świetnie z nami bawiły
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 jak ja mam Wam wytlumaczyc ze nie da rady zadnych dziewczyn skolowac bo to sa albo studentki bez kasy albo dziewczyny ktore wogole nie interesuja sie autami i nawet twierdza ze to ze pisze na forum i chce Was poznac to glupota zeby nie napisac debilizm bo to nie zajecia dla dziewczyny a jeszcze inne to dziewczynki z dobrego domu ktorych rodzice nie puszcza! WLASNIE DLATEGO MAM SAMYCH KOLEGOW, BO Z NIMI MOGE SOBIE POROZMAWIAC O SAMOCHODACH ALBO POSIEDZIEC W WARSZTACIE!
adamooo Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 hehe spoko Niunia..przecież żartowaliśmy..cieszymy się że jedziesz i będziesz z nami:) w razie czego chłopaki będą Ci się żalić po alkoholu i będziesz musiała się do tego przyzwyczaić :-)..Lukas23 bardzo szybko się wzrusza
Lukas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Lukas23 bardzo szybko się wzrusza adas spytaj sie kolezanki czy jak gotuje to moze jeszcze bedzie sprzatać moze CI sie przydać :053:
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 a to super bo ja nie pije alkoholu, ja Was bede nagrywac, ale bedzie fajnie! :diabel2:
spanky Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 wstepna decyja zapadla bede ja i moja pani :diabelek:
Lukas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 a to super bo ja nie pije alkoholu czyli razem sie bedziemy bawili ja Was bede nagrywac, ale bedzie fajnie ja tez nagrywalem ostatnio ale kamera wpadla w szau teraz trzeba miec dwie :053:
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 qrcze widze ze coraz wiecej ludzi sie decyduje, dobrze ze w pore sie zdecydowalam!
adamooo Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 a to super bo ja nie pije alkoholu, ja Was bede nagrywac, ale bedzie fajnie! :diabel2: No Niunia musisz się przygotować bo kamerzystą będziesz TY i będziesz mnie trzymała zdala od kamery bo ostatnio jak wpadłem w szaU to niestety kamera odmówiła posłuszeństwa..
Lukas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 wstepna decyja zapadla bede ja i moja pani no spanky dobra decyzja jednak sie udalo oj bedzie sie dzialo za 2 miesiace :diabel:
Gość zdeniu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 a to super bo ja nie pije alkoholu, ja Was bede nagrywac, ale bedzie fajnie! nie wiem czy warto marne z nas będą aktorzyny :619:
Lukas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 marne z nas będą aktorzyny oj uwierz ze warto kilka osob wie co wyprodukowalem ostatnio a aktorzy sa zaje...... :diabel:
Gość zdeniu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 oj uwierz ze warto kilka osob wie co wyprodukowalem ostatnio a aktorzy sa zaje...... :diabel: a mozna gdzies zassać owe produkcje w celu podjęcia krytyki :622:
adamooo Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 niestety..filmik jest tylko dla wtajemniczonych
Gość zdeniu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 niestety..filmik jest tylko dla wtajemniczonych jestem gotow przystąpić do sekty :619:
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 ja np nie musze pic zeby miec glupawe, jak jestem trzezwa to nawet gorzej jakbym byla pijana, nie no spoko drinka sie napije bez przesady ale to bedzie wszystko!
adamooo Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Niunia przypominam że mamy wsród klubowiczów świetnego Barmana ===>Murzyna Więc na jedym drinie się nie skończy.. :564:
NIUNIAA4 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 to macie juz dwoch, pracowalam jako barmanka i robie naprawde pysznosci, a tak poza tym to robie sama alkohole roznego rodzaju, wczoraj pilam whisky, bardzo dobre wyszlo jak Jack Daniels ma sie talenta :diabel:
adamooo Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 niestety..filmik jest tylko dla wtajemniczonych jestem gotow przystąpić do sekty :619: Zdeniu chyba nie wiesz co mówisz..po obglądnięciu filmu, zrezygnowałbyś z wyjazdu..sprzedał wóz..i wyjechał z kraju.. hehe my ledwo to przeżyliśmy..
Rekomendowane odpowiedzi