Skocz do zawartości
IGNOROWANY

I urodziny Audi A4 Klub Polska - Wisła - 2-3-4 marca 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdeniuwstydnis.gif

aaaaaj tam..do zlotu jest jeszcze od groooma czasu..zacznij robić casting dla dziewczyn:) wybierz kilka a może kilkanaście a może się znajdzie jakaś miłośniczka audi..

a poza tym jestem przekonany że nawet Twoje koleżanki by się świetnie z nami bawiły :a4fan::D

Opublikowano

jak ja mam Wam wytlumaczyc ze nie da rady zadnych dziewczyn skolowac bo to sa albo studentki bez kasy albo dziewczyny ktore wogole nie interesuja sie autami i nawet twierdza ze to ze pisze na forum i chce Was poznac to glupota zeby nie napisac debilizm bo to nie zajecia dla dziewczyny a jeszcze inne to dziewczynki z dobrego domu ktorych rodzice nie puszcza!

WLASNIE DLATEGO MAM SAMYCH KOLEGOW, BO Z NIMI MOGE SOBIE POROZMAWIAC O SAMOCHODACH ALBO POSIEDZIEC W WARSZTACIE! :a4fan:

Opublikowano

hehe spoko Niunia..przecież żartowaliśmy..cieszymy się że jedziesz i będziesz z nami:)

w razie czego chłopaki będą Ci się żalić po alkoholu i będziesz musiała się do tego przyzwyczaić :-)..Lukas23 bardzo szybko się wzrusza :P:D

Opublikowano
Lukas23 bardzo szybko się wzrusza

adas spytaj sie kolezanki czy jak gotuje to moze jeszcze bedzie sprzatać moze CI sie przydać :053:

Opublikowano

wstepna decyja zapadla

bede ja i moja pani :diabelek:

Opublikowano
a to super bo ja nie pije alkoholu

czyli razem sie bedziemy bawili

ja Was bede nagrywac, ale bedzie fajnie

ja tez nagrywalem ostatnio ale kamera wpadla w szau teraz trzeba miec dwie :053:

Opublikowano
a to super bo ja nie pije alkoholu, ja Was bede nagrywac, ale bedzie fajnie! :diabel2:

No Niunia musisz się przygotować bo kamerzystą będziesz TY :) i będziesz mnie trzymała zdala od kamery bo ostatnio jak wpadłem w szaU to niestety kamera odmówiła posłuszeństwa..

Opublikowano
wstepna decyja zapadla

bede ja i moja pani

no spanky dobra decyzja jednak sie udalo oj bedzie sie dzialo za 2 miesiace :diabel:

Opublikowano
a to super bo ja nie pije alkoholu, ja Was bede nagrywac, ale bedzie fajnie!

nie wiem czy warto

marne z nas będą aktorzyny :619:

Opublikowano
marne z nas będą aktorzyny

oj uwierz ze warto kilka osob wie co wyprodukowalem ostatnio a aktorzy sa zaje...... :diabel:

Opublikowano
oj uwierz ze warto kilka osob wie co wyprodukowalem ostatnio a aktorzy sa zaje...... :diabel:

a mozna gdzies zassać owe produkcje w celu podjęcia krytyki :622:

Opublikowano

niestety..filmik jest tylko dla wtajemniczonych :P

Opublikowano

jestem gotow przystąpić do sekty :619:

Opublikowano

ja np nie musze pic zeby miec glupawe, jak jestem trzezwa to nawet gorzej jakbym byla pijana, nie no spoko drinka sie napije bez przesady ale to bedzie wszystko! :)

Opublikowano

Niunia przypominam że mamy wsród klubowiczów świetnego Barmana ===>Murzyna :)

Więc na jedym drinie się nie skończy.. :564:

Opublikowano

to macie juz dwoch, pracowalam jako barmanka i robie naprawde pysznosci, a tak poza tym to robie sama alkohole roznego rodzaju, wczoraj pilam whisky, bardzo dobre wyszlo jak Jack Daniels :) ma sie talenta :diabel:

Opublikowano

jestem gotow przystąpić do sekty :619:

Zdeniu chyba nie wiesz co mówisz..po obglądnięciu filmu, zrezygnowałbyś z wyjazdu..sprzedał wóz..i wyjechał z kraju..

hehe my ledwo to przeżyliśmy..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...