Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż układu spryskiwaczy reflektorów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ja mam zestaw od tego sprzedającego:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2444944

Nie jest może tani, ale zastaw jak dla mnie wart tej ceny. Ja mam bodaj że ten trzeci zestaw ale z tego co widze zaślepki mam ciut inne tak jakby z pierwszego zestawu (ciekawe). Nie wiem czym po za długością spryskiwaczy rózni sie zestaw pierwszy od trzeciego. Ja w każdym bądź razie jakieś pół roku temu kupiłem ten z tymi dłuższymi spryskiwaczami czyli trzeci.

Opublikowano

Masz może tam założony jakiś układ opóźniający spryskiwacze?

Opublikowano

spryski od pna Tadzia sa chwalone przez ludzi, sam mam takie i nie moge narzekac, Bula co do ukladu jest gdzies schemacik na forum jak to zrobic, ale wydaje mi sie ze najlepiej zalozyc osobny guzik z racji tego ze te pompki wysokocisnieniowe wywalaja bardzo duza ilosc plynu w krotkim czasie...

Opublikowano
  • Autor

Czytać dokładnie cały wątek to będzie wiadomo co i jak zostało podłączone. Nie zastosowałem żadnego przekaźnika, układu opóźniajacego etc. Zwyczajnie wpiałeme się pod instalacje. Plus, minus pompka a podrodze zwyczajny włącznik dotykowy.

Opublikowano

koledzy mam mały problem, w mojej a4 98r avant, mam ori spryski lamp, gdy chcę spryskać szybki to załączają się wycieraczki, i po kilku sek. psikają spryski lamp, lecz nie pryska na szybę, pompki sprawne, gdyż poprzednik podłączył wężyki na pompkach odwrotnie i chcąc psikać tył to psika przód. Teraz pytanie czy to wina pająka czy może jakiś przekaźnik uszkodzony? Bezpieczniki sprawdzałem kilka razy wszystkie i są ok.

Przepraszam że w takim temacie pytam ale już mi ręce opadają.

Opublikowano

Nie jest może tani, ale zastaw jak dla mnie wart tej ceny. Ja mam bodaj że ten trzeci zestaw ale z tego co widze zaślepki mam ciut inne tak jakby z pierwszego zestawu (ciekawe). Nie wiem czym po za długością spryskiwaczy rózni sie zestaw pierwszy od trzeciego. Ja w każdym bądź razie jakieś pół roku temu kupiłem ten z tymi dłuższymi spryskiwaczami czyli trzeci.

zestaw numer 1 zamówiony, jak przyjdzie będzie rezanie:decayed:

---------- Post dopisany at 17:55 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ----------

zestaw numer 1 zamówiony, jak przyjdzie będzie rezanie:decayed:

Opublikowano

Dobry i pomocny temat , na dniach trzeba się za to zabrać:naughty:

Opublikowano

jest napisane: sprzedajacy tadeuszm2:hi:

Opublikowano
  • Autor

No i pieknie

Opublikowano

Dokładnie tak samo montowałem ten zestaw tyle że udało mi się go wyrwać za połowę ceny.2 pompkę da się dorezać do przedliftowego zbiorniczka 3,5l sam tak mam i płynu dolewam średnio raz na tydzień ale jak by się postarać to 35 sekund ciągłego lania i zbiorniczek pusty :kox:

Opublikowano
  • Autor

w moim przypadku to pewnie krócej by to zajelo opróżnienie zbiorniczka. Na sama regulacje 4 dysz wylałem jakieś 35 litrów na szczescie samej czystej wody. Spryskow raczej nie uzywam bo minusem spryskow jest ufajdana w 1/3 maska tak wiec unikam ich uzycia. Predzej w zime bede je uzywal lub gdy psina jakas mnie wyhaczy i przyczepi sie do xenonow.

Opublikowano

Zeatawik nr 1 zamowiony, kolejne rezanko czeka:kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wlasnie mysle nad zestawem numer 1 od pana tadzia, ale zaslepka ma wymiar 5x10cm troche duze, moze ktos zmierzyc jakie ma u siebie zaslepki

Opublikowano

właśnie ten zestaw numer I średnie ma te zaślepki, trochę wpadają w kształt łzy:decayed:

chyba będzie lepszy ten drugi zestaw oferowany przez niego

Opublikowano

no wlasnie takie lezki i do tego takie duze :decayed:,moze wypowie sie ktos kto ma zestaw nr 1 jak on wyglada na zywo

Opublikowano

a powiedzcie mi czy da sie cos takiego wyrezać w polifcie :naughty:?? chodzi mi o to że w polifcie są chowane w zderzak:kwasny:

Opublikowano

nie zrobisz tak, żeby zaślepki ładnie licowały się ze zderzakiem, pozostaje tylko ori zderzak pod spryski

Opublikowano
a powiedzcie mi czy da sie cos takiego wyrezać w polifcie :naughty:?? chodzi mi o to że w polifcie są chowane w zderzak:kwasny:

to bedziesz miał zrobione tak jak w przedlifcie, proste:decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wie ktos jak podpiac te spryski aby dzialaly z manetki(przytrzymac dluzej) jak w orginale?