razor37 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Pany czy silniczek z numerkiem A obsługuje składanie lusterek ??
niestandardowy Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 No przeciez masz w pierwszym poscie. E,F,G lub bez literki na koncu...
QuikSilver Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Pany czy silniczek z numerkiem A obsługuje składanie lusterek ?? ja mam takie coś lewa strona 8E1 959 802 E (obsługuje) prawa 8E0 959 802 A (nie obsługuje) i moduł 8E0 959 433 BB
razor37 Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Juz mi sie składaja elektrycznie , zakupiłem silniczki i wszystko chula jak talala. ale obecie asia jest u pompiarza , pompa mi siadła i jest regenerowana.
nitroo Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 ale obecie asia jest u pompiarza Asia?
QuikSilver Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 nie miałby ktoś z klubowiczów takiego lusterka składanego gdzieś na półce w garażu? na dniach bede mieć przełącznik więc sprawdziłbym i rozwiało by to moje wątpliwości
GRESTA88 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam mam pytanie odnośnie fotochromu składane lusterka mi nie potrzebne ale chciał bym założyć wkłady fotochrom. Przy zakładaniu środkowego lusterka foto chrom wyprowadziłem te dwa kabelki do lusterek to wystarczy jak doprowadzę te kable do lusterek (mostek i po 2 na stronę ) i wepnę się we wkłady fotochrom i będzie działać ?
nitroo Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Tak. Pomijasz w ten sposób sterownik drzwi.
GRESTA88 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Tak. Pomijasz w ten sposób sterownik drzwi. Dzięki i o to mi chodziło czyli można rozbierać i kłaść kable
kdawid Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Koledzy, szybkie pytanko. Wiem że lusterka z angola są inne ale interesuje mnie to czym dokładnie się różnią. Czy silniczki do składania i zębatki są takie same jak w EU? Podejrzewam że te odlewy aluminiowe (szkielet lusterka) jest inny w UK i EU ale czy mechanizmy są takie same? Mam u siebie składane lusterka ale jedno zaczyna bardzo głośno chodzić więc podejrzewam ze niedługo coś padnie i chciałbym przełożyć same zębatki i silniczek do mojego szkieletu lusterka? czy da się użyć do tego części z lusterka UK? Jeżeli ktoś ma wiedze w tym temacie to proszę o pomoc.
kkam Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Silniczki i zebatki są takie same. Różnica jest w aluminiowym odlewie. Jeżeli lustro zaczyna Ci szwankować, to prawdopodobnie czas na wyczyszczenie mechanizmu i nasmarowanie.
kdawid Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Już rozebrałem bo lustro głośno zaczęło pracować przeglądnąłem zębatki nasmarowałem i chodzi ciszej ale nie tak jak powinno nadal za głośno i już nie wiem co jest. Kupie pewnie nowe lustro i jak trafie na angola to poprzekładam zębatki i silnik. A w cabrio są takie same lustra jak w zwykłych a4 b7?
turzol Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Panowie gdyby ktoś reflektował na komplet lusterek 14PIN w full opcji (grzane, składane, fotochrom, pamięć, lusterko prawe opuszczane przy cofaniu) to mam komplecik
Zieluu Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Tak. Pomijasz w ten sposób sterownik drzwi. Dzięki i o to mi chodziło czyli można rozbierać i kłaść kable W które miejsce się wpinamy w lusterku zewnętrznym, żeby działały te fotochromy pomijając sterownik ? Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Zieluu
nitroo Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Najlepiej osobno puścić dwa przewody w peszlu, inaczej ciężko.
Zieluu Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Oki już wiem wszystko Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Zieluu
budziq25 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam. Czy ktoś miał podobny problem u siebie, że po przekręceniu kluczyka trzeba dosyć długo czekać na rozłożenie lusterek, natomiast złożenie następuje od razu... Jak już raz się złoży to później już działa bez problemu. W vagu sprawdzałem w blokach pomiarowych czy przełącznik za każdym razem funkcjonuje i jest ok. Jaka może być tego przyczyna oba lusterka zachowują się tak samo. A tu filmik jak to wygląda: https://www.youtube.com/watch?v=ImbFzZ-BXAc
Rekomendowane odpowiedzi