MarianekZg Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Pierwsza strona poprawiona nowe fotki są I tak w ramach kontrastu Było: http://i.imgur.com/kqtqZvI.jpg Jest http://i.imgur.com/FgfKztR.jpg jak byłem i w sumie jestem za białym kolorem to ten kolor normalnie :kox: na żywo pewnie wygląda jeszcze lepiej, szczególnie w taką pogodę jak dziś :kox:
makthedon Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zestawienie kontrastowe - extra Auto wyglada teraz mistrzowsko.
miedzikos Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Tadammm !! w końcu udało się dostać speedliny w dobrym stanie, i w tym 5 na zapas Przyłożone na próbę, z tyłu trzeba zejść niżej co najmniej te 2 centy a przód lajtowo zejdzie o 1, ze spasowaniem powinno być dobrze bo przy 15mm dystansu na tyle wygląda spoko ale z 18/20 będzie myślę tak jak sobie zamierzyłem, no i przód będzie miał dystans 15mm. Teraz tylko czekać do wiosny bo w tym roku nie wylądują na aucie , a i powiedzcie mi moi drodzy gdzie można dać plastik do pochromowania? bo dekielki "zaśniedziały" a jako że będe je "przerabiał" to chce odnowić znaczek oraz ring na nich. Małe spy, bo przecież niemożna było się oprzeć pokusie
tomekhxc Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 nice kolorek jak sie sprawuje dokladka od cupry nie urwales jej jeszcze hehe?
miedzikos Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Z dokładki jestem zadowolony, jak widać nie jeszcze jej nie urwałem [odpukać ], po prostu trzeba uważać i wiedzieć gdzie można podjechać a gdzie już nie dasz rady, czasami jak jest mało miejsca to na koleinach przytrzeć można, no i wolne zjeżdżanie z krawężników, aby nie dobiło, ale to i tak w sumie większa troska o nadkole niż o dokładkę [ przy prawie pełnym skręcie opona jest ok 5mm od błotnika]
carrera369 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Po co czekać do wiosny z nowymi felgami ? Maluj środki na złoto i zakładaj - jeszcze min. 2-3 miesiące dla letnich kół Z jakiego modelu te koła ? Jaka szerokość i ET ?
miedzikos Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Po co czekać do wiosny z nowymi felgami ? Maluj środki na złoto i zakładaj - jeszcze min. 2-3 miesiące dla letnich kół Z jakiego modelu te koła ? Jaka szerokość i ET ? Nawet nie wiesz jak korci:wink: ale ja zanim coś wrzucę na auto to musi być zapięte na ostatni guzik, a niestety po 2 mam odłożoną kase na coś innego niż nowe opony i malowanie alusów. Także jeść nie woła to poczeka Koła są 19x8,5j et48 Pozdr.
Gość harry19-19 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 nice fura , piękny kształt , nic dodać nic ująć awaryjności życzę
Blachu Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 nice fura , piękny kształt , nic dodać nic ująć awaryjności życzę "awaryjności" ? :decayed:
daniels Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 nice fura , piękny kształt , nic dodać nic ująć awaryjności życzę no to zajebałeś pan ale intencje raczej masz dobre
miedzikos Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 Takie tam znalezione ze Style'D
kupczak90 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 O ile pakiet czerń średnio mi się widzi to czerwonego to u Ciebie jest :kox::naughty: Ten kolorek to Massino Red ??? Bo coś ciemniejszy od mojego.
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Takie tam znalezione ze Style'D http://img801.imageshack.us/img801/7008/qzy6.jpg Kuźwa jest kozak:slina::slina::kox:
Wojtek_A4 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Pieknie wyglada. W odbiciu lakieru golf na RSie?
miedzikos Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 Kupczak, kolor to amulet red Dzięki chłopaki, golfina oczywiście na RS'ie
Wandej Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Ja bym zapodał jeszcze czarne lampy z frontu:slina:
MaciekW. Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Wygląda ekstra Motywujesz mnie do pracy nad moim ALT
Rekomendowane odpowiedzi