Bartek85 Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 witam kolegów! mam taki oto problem! zakupiłem felgi wraz z oponami ori Audi 17''! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0c59c602e4a9ed67.html na początku strasznie się na nie napaliłem! kiedy już postawiłem traktora na nie stwierdziłem że aż tak za***iście to mnie nie powalają! zastanawiam się nad zmianą felunku na jedne z tych dwóch 1.http://moto.allegro.pl/item355625378_alutec_blade_audi_seat_mercedes_vw_8x17_5x112.html 2.http://moto.allegro.pl/item355482034_alutec_storm_audi_vw_mercedes_seat_7x17_5x112.html prośba o pomoc bo mam mętlik w głowie! które wybrać, a może jednak zostać przy tych co mam?
Reggi Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Ja wybrałbym te ktore kupiłeś :th: Proponowane przez Ciebie felgi wogole mi sie nie widzą na B6 Coś jak kapsle
inco Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 mnie osobiscie tez te ori fele nie powalaja jak bym mial wybrac jakies z tych co podales to "1" :th:
audiii a4 Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 ori nawet fajnie wyglądają u ciebie , a z tamtych to 1 i 2 prawie takie same to obojętnie na twoim miejscu poszukał bym jeszcze jakiś innych ciekawszego wzoru
johnybravo Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 no te ori co masz to jeszcze oblecą , ale te http://moto.allegro.pl/item360505044_alufelgi_tomason_17_4x100_5x108_5x112_5x120.html są superfajne :th: któryś z klubowiczów ma tylko nie pamietam który.
Yelo Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Te co masz to są bardzo ładne... Najpierw pusc w dół (3cm stykną), a jak dalej nie będą powalac, to pomyśl ale o 18''. Ciężko będzie znalezc cos, co powali w 17'' do B6
Bartek85 Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Opublikowano 8 Maja 2008 Te co masz to są bardzo ładne... Najpierw pusc w dół (3cm stykną), a jak dalej nie będą powalac, to pomyśl ale o 18''. Ciężko będzie znalezc cos, co powali w 17'' do B6 no właśnie przymierzam się do sprężyn weiteca 30 mm! a o 18 to raczej muszę zapomnieć! jeżdzę bardzo dużo po mieście i na tych 17 jest już trochę twardo
Cuber Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Dokąłdnie twierdze to co niektórzy czyli zostaw te co masz !! :th:
Wąski Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Mam podobny dylemat,nie wiem które bardziej mi się podobają z tych które wybrałeś mi się drugie podobają
lkowol Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Proponowane przez Ciebie felgi wogole mi sie nie widzą na B6 Coś jak kapsle Coś jest w tym stwierdzeniu - bo mi tez sie tak jakos skojazylo - totalnie nie pod moj gust. Te co mosz moze i nie powalaja ale z tych 3 na pewno najlepsze - na swoj sposób pasuja do tego autka. Moze jakies ładne ori 18" by powalały bardziej - ale przy jezdzie po dziurach to sam wiesz jak jest. Zostaw jak jest bo jest dobrze - chyba ze trafisz na cos wyjatkowego. :th:
slaweq Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Te co kupiłes są fajne i pasuja do avanta B6 :th:
adams78 Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Jeśli naprawdę chcesz zmienić to szukaj czegoś ze wzoru audi. Mieszanie stylu nijak nie będzie wyglądać. Pomijam gusta, bo te są baaardzo różne. Mnie np. kupione przez Ciebie też nie powalają, trochę już dużo tego wszędzie.
Bartek85 Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Opublikowano 9 Maja 2008 na razie więc zostanę przy tych! zobaczymy jak będzie z glebą wyglądać! mam jeszcze pytanie odnośnie tych felg! są to ori audi z wytłoczonymi znaczkami itd ale na nich jest made in poland a na jednej jest made in norway :shocked: czy to może mieć znaczenie co do jakości i trwałości tych felg?
Wąski Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Z tego co wiem co Ronal ma fabrykę w Polsce,moim zdaniem nie masz czym się martwić. Dużo felg Polacy produkują dla renomowanych firm
Cuber Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Z tego co wiem co Ronal ma fabrykę w Polsce,moim zdaniem nie masz czym się martwić. Dużo felg Polacy produkują dla renomowanych firm to dobrze wiesz i zis ezgadza Polacy naprawde czesem potrafią :th:
Rekomendowane odpowiedzi