Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PlastiDip czyli alternatywa dla malowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Młody z drogi masz dobry pomysł, rys nie będzie widać :)

Opublikowano

Te na dachu i masce to na pewno przykryje bo ich nie czuć jak się palcem przeleci ale ciekawe co z tymi co mam na drzwiach :whistling: Bo to jeszcze od poprzedniego właściciela, gdzieś na parkingu pewnie ktoś mu wjechał i je czuć już pod palcem:eusathink:

Opublikowano

Te na dachu i masce to na pewno przykryje bo ich nie czuć jak się palcem przeleci ale ciekawe co z tymi co mam na drzwiach :whistling: Bo to jeszcze od poprzedniego właściciela, gdzieś na parkingu pewnie ktoś mu wjechał i je czuć już pod palcem:eusathink:

maluj całego parcha i nie rozwodź sie nad tym przed całym forum :facepalm:
Opublikowano

maluj całego parcha i nie rozwodź sie nad tym przed całym forum :facepalm:

Ok przepraszam, już nic nie powiem:whistling:

Opublikowano

polać baszmakowi bo dobrze gada :naughty:

Opublikowano
Noooo:kox::kox:

---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 17:07 ----------

Ten też niegłupi:kox:

a jak to się ma do malowania progów, wnęk w drzwiach i pod maską i klapą? bo nigdzie na filmikach to nie jest pokazane.

Opublikowano

Pewnie tak samo, ciekawe jak z wytrzymaloscia jak 20 razy dziennie uszczelka sie ociera o to

Tap Tap

Opublikowano

Rys ne zakryje chy za polozysz 10 warstw

Mowie o rysach glebszych

Co do stosowania na ruchome elementy slyszalem ze sie wyciera chcialem pomalowac uchwyty raczki w drzwiach jak i wlacznik swiatel ale podobno zlazi...

Chocuaz mam zrobione lustra kilka miesiecy skladam je i na zgieciu gdzie trze nie widac ubytkow a juz troche sa ;)

Opublikowano

chlopaki kupilem to do pomalowania chromu wokol szyb,na tej aukcji wystarczy 400ml czy bedzie malo?

PlastiDip JAK FOLIA W SPRAYU GUMA 400 ml CZARNY (2556450875) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

wystarczy jak umiesz malowac :)

---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ----------

znaczy sie puszka oczywiscie :)

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ----------

ja malowac nie umiem :decayed: ale sprobuje :naughty:

Opublikowano

kwestia wyczucia pomalujesz chwilke to ogarniesz temat proste jak bydowa cepa :)

koncuwa ma obrotowa dyszke wiec albo bedziesz krecil puszka albo sobie ja przestawisz tak aby Ci bylo najwygodniej :)

Opublikowano
Rys ne zakryje chy za polozysz 10 warstw

Mowie o rysach glebszych

Co do stosowania na ruchome elementy slyszalem ze sie wyciera chcialem pomalowac uchwyty raczki w drzwiach jak i wlacznik swiatel ale podobno zlazi...

Chocuaz mam zrobione lustra kilka miesiecy skladam je i na zgieciu gdzie trze nie widac ubytkow a juz troche sa ;)

Wszystko zależy od zakresu ruchu i siły tarcia, ale w większości wyciera się albo odrywa od powierzchni do której przylega. Więc częste obmacywanie nie jest wskazane :decayed:

Opublikowano

ja malowac nie umiem :decayed: ale sprobuje :naughty:

Puszka spokojnie starczy, ale zobaczysz, że będzie tak jak Tobie mówiłem :P w ciągu miesiąca zejdzie Ci plastidip w miejscu stykania się z uszczelką drzwi

Opublikowano

kur... tyle ludzi chce swój chrom przy szybach pomalować, a ja bym się dał posiekać za auto z takim ficzerem ;]

Opublikowano

hehe no ja tam nie wiem Pany ja moge jutro zrobic zdjeice luster na zgieciu gdzie tra po 4-5 miesiacach :)

Opublikowano
kur... tyle ludzi chce swój chrom przy szybach pomalować, a ja bym się dał posiekać za auto z takim ficzerem ;]

to tak jak jeden lubi blondynki a drugi brunetki :whistling:

ja mam audi w shadow line i tylko ten chrom wokol szyb mnie wkur....:facepalm: nawet jezeli bede musial co pol roku kupic spray plasti dip i malowac to i tak ok

Opublikowano

na felgi alu typowe15" ile trzeba kupić jedno pewnie mało 2szt?

Opublikowano

kilka stron wczesniej kolega pokazywal ze zuzyl 1 na 16

Opublikowano

aha ok dzięki:hi: