Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Diablo 3 >: ) już we wtorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy już we wtorek premiera Blizzardowskiego króla Diablo 3 ! Kupujecie?

Pzdr.

Opublikowano

Ja juz kupilem ja miesiac temu, w pon bedzie juz granie:)

Opublikowano

A Pójdzie mi na lapku ? :wink:

Opublikowano
  • Autor

Zależy co masz za lapka.... Ja mam acera aspire 5750zg w bebechach ma nvidie GF GT 520m 1024 i beta prawie na maxa (6gb ramu i intel core B940 proc) a lapek w sumie taki sredni jest:) Julo pewnie blizzard zadba aby to ladnie smigalo prawie u kazdego:)

za miesiac sie hajtam a tu diablo............ :) cos czuje ze slabo z mojej strony bedzie wygladala nauka pierwszego tanca;)

Opublikowano

Szykuje się zarąbista giera ale ja poczekam aż stanieje bo za 150 zeta za sam klucz to trochę przesada a chciał bym też płytę ty trzeba liczyć 180 zeta a o edycji kolekcjonerskiej to w ogóle mogę zapomnieć :polew:

Opublikowano
za miesiac sie hajtam a tu diablo............ :) cos czuje ze slabo z mojej strony bedzie wygladala nauka pierwszego tanca;)

Ty za miesiac sie hajtasz ja bede mial syna:naughty: i jak tu znalesc czas na gry bedzie ciezko ale musze w moja ulubionego diabelka pograc:wink:

Opublikowano

Osz kurde tyle wydatków w tym miechu, poczekam z zakupem do przyszłego miesiąca :P Moja ulubiona gra to Diablo 2, napieprzałem cały czas paladynem (zapał + fanatyzm = sieczka :P ) :P więc Diablo 3 powinno mi się też podobać :)

Opublikowano

ja też czekam na diablo jak sobie przypomne ile nocek się zarwało na diablo 2 :decayed:

Opublikowano

no dobra powiedzcie czym gracie jaka postacia ? w jedynce krolowal mag w dwojce amazonka a w 3 czesci???? Gral ktos w bete .....??

Opublikowano

ja gralem w bete przez weekend otwarty, super:wink: wciaga niesamowicie przeszledlem I akt (pewnie okrojony) czarką i monkiem, ps. brakuje mi tylko drzewka rozwoju teraz bardziej uproscili na styl dla konsol aby kazdy mogl szybko pograc...

Opublikowano

jade z wtorku na srode do empiku na premiere :) ojj bedzie pieknie

Opublikowano

dubbing pl

Opublikowano

czym macie zamiar grac

Opublikowano

każdą postacią po kolei :)

Opublikowano

standardowo czarka jako 1 postac - spawara rulez:D, poziej sie zobaczy:wink:

Opublikowano

w poniedzialek beda wysylki dopiero po premierze o 00 ;) czyli jak sobie sam nie odstoisz w kolejce w empiku w warszawie od polnocy

to kurerem doleci wtorek sroda :)

Opublikowano

czwartek. Oni to pewnie beda wysyłac w środę...

Opublikowano

kurierzy lataja 24 ;) do empikow traafia w poniedzialek i w nocy leci do kurierow wiec teoretycznie powinno doleciec na tworek a praktycznie pewnie bedzie w srode :)

Opublikowano

wszędzie piszą, że wysyłka w środe. Gdzie zamawiasz ?