Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Które lampy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam Audi a4 b5 1995 Avant w kolorze granatowym. I powoli zaczynam go Robic Auto zostanie obniżone, bedzie mialo przeciemnione tylne szyby wszystkie słupki drzwi będą oklejone folią carbon czarną. Grill (Atrapa) Zmieniona od nowszego 99r po lifcie i jak narazie nie mogę sie zdecydowac na przednie lampy? co byscie radzili?

Lampy Numer: 1

48087753.jpg

Lampy Numer: 2

48441086.jpg

Lampy Numer: 3

26848105.jpg

Lampy Numer: 4

fotolamp.jpg

Lampy Numer: 5

85149828.jpg

Lampy Numer: 6

32416281.jpg

Prosze o odpowiedzi komentarze z gory dzieki. Pozdro

Opublikowano

w kolejności:

1. bixy od kolegi qwerty

2. poliftowe

3. to nr 3 z twojej listy

reszta :sick3:

Opublikowano
  • Autor

Własnie sia tak zastanawiam ze 2, 3, 4 były by najleprze.. bo raczej 5 i 6 byly by zabardzo przesadzone? mogly by troszkę wiochą leciec heh :P

Opublikowano

z tego co wkleiłeś to tylko 3 :decayed:

Opublikowano

ja bym ci polecił 3 sam takie właśnie mam zamiar zakupić :)

Opublikowano

Ja mogę polecić też 3 bo miałem sam takie w starej A4:wink: FK naprawdę robi robotę oczywiście jeżeli chodzi o zamienniki. Ładnie dosyć świecą i rewelacyjnie wyglądają na aucie:hi:

Opublikowano

żadne z tych

albo zespolone DEPO/TYC /VALEO czyli model poliftowy 99-01

Albo Bixenon na bazie wyzej wspomnianych lamp made by Gwerty, dostępne tylko na forum

Opublikowano
żadne z tych

albo zespolone DEPO/TYC /VALEO czyli model poliftowy 99-01

Albo Bixenon na bazie wyzej wspomnianych lamp made by Gwerty, dostępne tylko na forum

Depo miałem w Bmw kiedyś i nie polecam oprócz tego że ładnie wyglądają to nic nie świecą:facepalm: po drugie nie każdy musi mieć ori w aucie może akurat jemu się podobają zamienniki:naughty:
Opublikowano

Bierz zespolone valeo , najlepszy wybór , jeśli chcesz czarne z to wybór prosty - Gwerty:wink:

Opublikowano

a mi sie podobaja lampki nr 4.. ale nie wiem jak to do granatowego bedzie pasowac.. wy zawsze polifty lub bixenon.. a moze ktos chce zostac przy formie dzielonych przedliftowych..

Opublikowano

Ja mam dzielone depo i nie narzekam na świecenie, wsadziłem do nich tungsramy +90% i na razie to najjaśniejsze nie-hidy jakie kiedykolwiek miałem. Nic nie paruje, nic nie drży wyglądają fajnie.

Opublikowano
a mi sie podobaja lampki nr 4.. ale nie wiem jak to do granatowego bedzie pasowac.. wy zawsze polifty lub bixenon.. a moze ktos chce zostac przy formie dzielonych przedliftowych..

podwzgledem wyglądu sa niby podobne, ale jak postawisz jeden koło drugiego dopiero widac róznice na plus dla zespolonych, a co do bixenonu to jest ogólnie przepaśc pod wzgledem ilosci światła

Opublikowano

co do swiatla z bixa to zgodze sie z Toba..musi byc mega.. tylko ze bixy to koszty... bo najpierw trzeba kupic zwykle lampy.. potem do gwertego.. potem przetwornice+zarniki.. jeszcze spryski.. a to wszystko kosztuje..

Opublikowano

Kaju sprzedaje komplet za 600zł jak dobrze pamietam,

http://a4-klub.pl/showthread.php?230243-Lampy-ty%B3-polift-BIX-czarny-wn%EAtrze-dekory-graty

A z tego co widze takie dzielone zamienniki S4 kosztuja tyle samo

http://allegro.pl/lampy-reflektory-fk-audi-a4-b5-94-99-s4-soczewka-i2290751559.html

i również trzeba wyłożyć 200zł na zestaw HID, bądź 100zł na komplet dobrych żarówek, wiec to wszystko jeden uj jesli chodzi o koszty

Kupujesz zestaw albo dwie przetwornice po 60-100zł/szt, do tego zarniki D2S po 20zł z alegro i adaptery do przetwornic, plus takiego rozwiazania jest taki że jak spali sie żarnik HID to mozesz kupić nawet fabryczny D2S na cpnie(pewnie też już maja hidy w obiegu) a H7 HID to alegro zostaje

Opublikowano
tylko ze bixy to koszty... bo najpierw trzeba kupic zwykle lampy.. potem do gwertego.. potem przetwornice+zarniki.. jeszcze spryski.. a to wszystko kosztuje..

Siana trzeba wyłozyć sporo ale efekty są :radocha: no i jakby nie patrzeć to wydatej jednorazowy na grube lata :jerk:

Opublikowano

Polifty to polifty - trwałe, sprawdzone i naprawdę najładniejsze a + bixy :slina:

A te z fot na górze :facepalm: prócz 3 i 4 bo te jakoś ujdą :whistling:

Opublikowano

bierz po-lifty osobiście w tym tygodniu zakupiłem valeo ori leża jeszcze w pokoju ale już cieszą oko:naughty: