Ukasz699 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 dzieki za komentarze co do zmian,to na razie zostawie tak jak jest,no moze glebne go pare cm w dol,ale to za pare miesiecy,przesiadlem sie z passata B5,wiec dla mnie to jest polki co "kosmos" na passata nie dam zlego slowa powiedziec ,ale Audi to naprawde inna klasa No Tomasz fura Koks :kox: :kox: :kox: Wyposazenie super.. Ladne masz troniki i ten kolorek Chcesz to mozemy sie wymienic tylko Ty naturalnie doplacasz :polew" Ja bym nic w niej nie zmienial.. Znaczy moze dodal napis Pionner na szybce i rozowy meszek na boczkach a i koniecznie kosteczki no i moze szachownica masce Jak tego dokonasz to bedziesz moim Guru Ja tez mialem w planach B7 no ale euro mi je wybilo z banki [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2009, 11:45_________________________________________________Wiesz pomyslalem ze brewki by pasowaly i duza strzala na dach wiesz aby ja dociskalo mocno No i koniecznie ultrafiolet w spryskach bedzie git
OLO_GDA Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 tak tak, fura jest konkret. przestalem przyjezdzac na spoty bo zawsze dostaje baty jak wyjezdzamy z matarni. jak juz jestem to udaje ze musze akurat w druga strone jechac, zeby nie bylo ze nie daje rady z tym diabłem. 2.5 tdi to istny przeciag. kiedys tez takiego bede miał.. a moze jakis SWAP... :gwizdanie: dobrze? wisisz skrzynke wody ognistej!
mydlo Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 jestem z pustek hmmmm pustki powiadasz
Smokoo Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 jestem z pustek hmmmm pustki powiadasz Zgadza się z okna pokoju obserwuję obwodnicę
pre_pl Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 z okna pokoju obserwuję obwodnicę z obwodnicy mydlo obserwuje Twoje okna
mydlo Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgadza się z okna pokoju obserwuję obwodnicę Ja swojego czasu mieszkałem na Jastrzębiej z obwodnicy mydlo obserwuje Twoje okna
Elberoth Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Fura bardzo fajna ... tylko bym się tego uchwytu pod tel pozbył.
pre_pl Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 jak wiemy, Tomeczek ma nowego moda w swoim paździoszku.... srebrne wkręty w nadkolach zamiast czarnych... A, no i musimy znaleźć tę opcję w VAGu na te młode liście co Ci wyrosły z drzewa w aucie
Bieniek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 I naklejki na szybie z tylu pierwsza klassa :kox:
GILI Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no i kolory kropek trzeba zmienić :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 spoko GILI, już se Tomeczek ustalił, że ten róż to fiolet jest i wszystko gra
Tomeks Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 spoko GILI, już se Tomeczek ustalił, że ten róż to fiolet jest i wszystko gra a nie jest ... :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie fura się liczy tylko kierowca, podszkolić Resztka i można w kolumnie jechać, a dobre 2.0 TDI jest lżejsze i lepiej wymiata od auta wujka Tomeksa ale klekot V6 jest boski
mydlo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 dobre 2.0 TDI jest lżejsze i lepiej wymiata od auta wujka Tomeksa wszystko w temacie
pre_pl Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dobre 2.0 TDI jest lżejsze i lepiej wymiata od auta wujka Tomeksa wszystko w temacie i wszystko w temacie
Tomeks Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dobre 2.0 TDI jest lżejsze i lepiej wymiata od auta wujka Tomeksa wszystko w temacie i wszystko w temacie po pierwsze,mowa o dobrym 2.0 TDI,a jak wiadomo,takie nie istnieją :gwizdanie: po drugie,mydełko,zchipsuj w końcu swoje 2.0 i się zmierzymy ,jak wygrasz,dam ci swoje majtki ...jestem pewien,że ta nagroda cię skusi jak nic innego :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dobre 2.0 TDI jest lżejsze i lepiej wymiata od auta wujka Tomeksa wszystko w temacie i wszystko w temacie po pierwsze,mowa o dobrym 2.0 TDI,a jak wiadomo,takie nie istnieją :gwizdanie: po drugie,mydełko,zchipsuj w końcu swoje 2.0 i się zmierzymy ,jak wygrasz,dam ci swoje majtki ...jestem pewien,że ta nagroda cię skusi jak nic innego :gwizdanie: Mydlo juz ma Twoje majtki,wiec co innego zaproponuj :polew:
Tomeks Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mydlo juz ma Twoje majtki,wiec co innego zaproponuj będzie miał na zmianę
Rekomendowane odpowiedzi