Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ramka pod 2 DIN do B5 - gdzie kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:hi:

Szukam ramkę do konsoli 2 dinowej do B5 pod stacje multimedialną.

Na allegro nie mogę nic znaleźć co by pasowało.

Czy ktoś może mi pomóc w doborze ramki która nie będzie miała szpar i gramaturą wygladała jak ori plastik konsoli?

Pare osób na forum ma ładnie komponujące się z całością takie ramki.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Wszystkie te ramki robią sprytne małe rączki z Azji. Więc gdzie byś nie kupił będzie raczej to samo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Cześć, montowałem u kumpla wraz z Peiying 9903 i tak poprzeczkę pod 2 din trzeba wyciąć i jak widać w komplecie jest taka cieniutka ramka i jej już nie dało się założyć bo była za gruba do tego radia i blokowała otwieranie wyświetlacza

Opublikowano
Cześć, montowałem u kumpla wraz z Peiying 9903 i tak poprzeczkę pod 2 din trzeba wyciąć i jak widać w komplecie jest taka cieniutka ramka i jej już nie dało się założyć bo była za gruba do tego radia i blokowała otwieranie wyświetlacza

a jak z jakością jej wykonania? jest ok, czy odrazu widać, że chiński szajs ?

Opublikowano

Ta cienka ramka nie jest na wypadek braku ori ramki przy radiu?

Opublikowano

Jakość wykonanie jest nawet OK chociaż cena jest sporo przesadzona jak za kawałek plastiku. Ori ramki nie było a tą dało się założyć ale jak napisałem blokowała otwieranie ekranu

Opublikowano

Do pionka ta mała ramka podchodzi bez problemu, nawet polecam ją na klej przykleić do tej duzej ramki, nie będzie odstawać, u mnie trzeba było dużą ramke solidnie potraktować dremelem od wewnętrznej strony bo nie wchodziło radio przez te wypusty prostopadłe do ramki

Opublikowano

tyle kaski za ten szajs plastik to porażka chyba sam coś muszę wyrezać :naughty: