lapek85 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Witam:hi: Szukam ramkę do konsoli 2 dinowej do B5 pod stacje multimedialną. Na allegro nie mogę nic znaleźć co by pasowało. Czy ktoś może mi pomóc w doborze ramki która nie będzie miała szpar i gramaturą wygladała jak ori plastik konsoli? Pare osób na forum ma ładnie komponujące się z całością takie ramki. Z góry dzięki.
jarek_ns Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Ta powinna być dobra https://car-tronic.pl/ramka-2-iso-audi-a4-2000-2001-symphony-navigation-plus-p135.html
lapek85 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 Ta powinna być dobrahttps://car-tronic.pl/ramka-2-iso-audi-a4-2000-2001-symphony-navigation-plus-p135.html a montował już ktoś taką ramkę ??
jarek_ns Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Wszystkie te ramki robią sprytne małe rączki z Azji. Więc gdzie byś nie kupił będzie raczej to samo. Sent from my iPhone using Tapatalk
bin85 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Cześć, montowałem u kumpla wraz z Peiying 9903 i tak poprzeczkę pod 2 din trzeba wyciąć i jak widać w komplecie jest taka cieniutka ramka i jej już nie dało się założyć bo była za gruba do tego radia i blokowała otwieranie wyświetlacza
lapek85 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 Cześć, montowałem u kumpla wraz z Peiying 9903 i tak poprzeczkę pod 2 din trzeba wyciąć i jak widać w komplecie jest taka cieniutka ramka i jej już nie dało się założyć bo była za gruba do tego radia i blokowała otwieranie wyświetlacza a jak z jakością jej wykonania? jest ok, czy odrazu widać, że chiński szajs ?
jarek_ns Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Cześć, montowałem u kumpla wraz z Peiying 9903 i tak poprzeczkę pod 2 din trzeba wyciąć i jak widać w komplecie jest taka cieniutka ramka i jej już nie dało się założyć bo była za gruba do tego radia i blokowała otwieranie wyświetlacza Ta cienka ramka nie jest na wypadek braku ori ramki przy radiu?
bin85 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Jakość wykonanie jest nawet OK chociaż cena jest sporo przesadzona jak za kawałek plastiku. Ori ramki nie było a tą dało się założyć ale jak napisałem blokowała otwieranie ekranu
Kowi87 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Do pionka ta mała ramka podchodzi bez problemu, nawet polecam ją na klej przykleić do tej duzej ramki, nie będzie odstawać, u mnie trzeba było dużą ramke solidnie potraktować dremelem od wewnętrznej strony bo nie wchodziło radio przez te wypusty prostopadłe do ramki
Mati_23 Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 tyle kaski za ten szajs plastik to porażka chyba sam coś muszę wyrezać
Rekomendowane odpowiedzi