Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Podłokietnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Mam pytanie. Czy da sie zamontowac do przedlifta podlokietnik? Ale bez wymiany calego tunelu.Jest tam jakies oryginalne mocowanie? Pozdrawiam

Opublikowano

Było to już 1000 razy, jasne że się da, wystarczy tylko wyciąć otwór w tunelu i kupić łokieć

Opublikowano

mała dziurka która i tak się chowa pod "nogą łokcia" :naughty: przykręcasz do gotowych gwintów pod popiołką i schoweczkiem i łokciujesz :decayed:

Opublikowano

+uwaga na używane, dużo z nich ma wyrobione zębatki przez co podlokietnik nie trzyma pozycji i opada.. warto spytac przed zakupem czy sa ok! :kox:

Opublikowano

Mała wskazówka - w tunelu pod spodem jest gotowy zarys otworu jaki należy wyciąć aby pasował podłokietnik - warto z tego skorzystać.

Opublikowano

Też chcę zamocować, a koszt ori? A w trakcie przesuwania fotela podłokietnik zostaje w miejscu i nie przesuwa się z fotelem. Hmmm. Jak to w praktyce się ma?:kwasny:

Opublikowano

tak podłokietnik zostaje w miejscu gdyż jest przymocowany do tunelu :wink: i nie przesuwa się razem z fotelem :naughty:

Opublikowano

Koszt ori to około 150-250zł skórka ideał do 300zł ale warto bo o wiele lepiej wygląda niż zamiennik z allegro :wink:

Opublikowano

a ja mam zamiennik z allegro, fakt faktem ori wyglada lepiej, ale tego zamiennika mogę śmiało polecić :wink:

Opublikowano

ja powiem że za tunel z podłokietnikiem ze skórki dałem 180 + KW i kupiłem z forum ( tunel poliftowy ) zapodaj ogłoszenie w dziale KUPIĘ i poczekaj na pewno ktoś się odezwie :wink:

Opublikowano

Nie mówię że okazje się zdarzają :wink:

Opublikowano

Mi ostatnio udalo sie kupic lokiec w jasnej tapicerce (tej sprzed fl) w super stanie razem z tunelem za 120+kw :kox: ale fakt ze przez 3 miechy polowalem :decayed:

Opublikowano
Mi ostatnio udalo sie kupic lokiec w jasnej tapicerce (tej sprzed fl) w super stanie razem z tunelem za 120+kw :kox: ale fakt ze przez 3 miechy polowalem :decayed:

mam takie coś na sprzedaz :)

Opublikowano

i pewnie jeszcze taniej co :naughty:

Opublikowano

120zł

Opublikowano

cena extra, dałeś do działu sprzedam?

Opublikowano

nie mam kiedy fotek zrobic, dalem w zamienie za kratki ale nikt nie chce :decayed: jutro zrobie, koniec OT

Opublikowano

to dawaj fotki na pewno znajdzie sie kupiec