ajax Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 a kto majac >250ps jezdzi nonstop na pelnej ? Moi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Sporo Sporo przy pełnej piździe czy przy zamulaniu do 3rpm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Pełnej, bo zamulać się nie bardzo da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 raga tam gaz dzialal na zasadzie on/off Albo sie jechalo emerytem albo na pelnej piz*zie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 raga tam gaz dzialal na zasadzie on/off Albo sie jechalo emerytem albo na pelnej piz*zie czyli metoda zero-jedynkowa [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:28_________________________________________________ raga tam gaz dzialal na zasadzie on/off Albo sie jechalo emerytem albo na pelnej piz*zie czyli metoda zero-jedynkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dokladnie Ciezko sie tym jechalo "normalnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Teraz to narzekasz, kiedyś się jarałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Pełnej, bo zamulać się nie bardzo da Nie znasz mojej Żony :polew: raga tam gaz dzialal na zasadzie on/off Albo sie jechalo emerytem albo na pelnej piz*zie Karwa..ale sprawdzałeś po emerycku ? :kox: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Nie znasz mojej Żony :decayed Lubi se pocisnąć widzę Karwa..ale sprawdzałeś po emerycku ? :kox: :decayed FIS mówi że średnio coś koło 9/10 litra ale chyba kłamie dziad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Lubi se pocisnąć widzę :decayed Ciśnie równo..tylko do max 90 FIS mówi że średnio coś koło 9/10 litra ale chyba kłamie dziad Chyba zapomniał go podłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Raga teraz froger ma moje graty i on ciska tym dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Raga teraz froger ma moje graty i on ciska tym dalej :naughty: A czy posiada magiczny zbiornik gazu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 froger nie przekracza 3000obr wiec daje rade finansowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jedna turbina mi wyje :gwizdanie: Ziuuuuum ziuuummm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 No dobra co nam po opisie jakieś zdjęcia by sie przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zdjeca wyjacej turbiny ? Beda zdjecia wiekszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 trzymam za slowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Nie c**j..nikt nie chce mi powiedzieć ile palą gazu te 2.7 Tubobydlaki Bo może w dalekiej dalekiej dalekiej przyszłości wrócił bym do marki..tylko, że A6..i dręczy mnie temat..1.8 T czy 2.7 BiT.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi