markmark Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Witam Tak jak w temacie, mam problem ze stacyjką. Po włożeniu kluczyka trzeba go mocno przekręcić. Nie chodzi "płynnie" tylko tak jakby napotykał jakiś opór. Co może być przyczyną. Może ktoś miał podobny problem. Pozdrawiam
.Pablo. Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 może kluczyk się lekko skrzywił albo ma jakieś uszkodzenia mechaniczne w najgorszym wypadku stacyjka do wymiany
stelażysta Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 albo stacyjka cie się zaczyna psuc a najgorzej jak cos pójdzie nie tak i bedzie ci cały czas chodził rozrusznik to wtedy bedzie not ok prosze nie uzywac nie cenzuralnych słów
adadur Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 Auto z manulalem rozumiem. Sądze że twoje problemy są związane z uszkodzeniami mechanicznymi - tzn "może miał miejsce "nieautoryzowany dostęp"
lkowol Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 albo stacyjka cie się zaczyna dupczyć a najgorzej jak cos pójdzie nie tak i bedzie ci cały czas chodził rozrusznik to wtedy bedzie not ok Dokładnie - tesli to tylko krzywy kluczyk to pół biedy, a jeśli stacyjka to lepiej cos z tym zrobic jak najszybciej. Po czasie stacyjka moze zaczac chodzić normalnie, bedzie Ci sie wydawało ze wszystko ok, a okaże sie ze np rozrusznik cały czas na chodzie....i po czasie szlag go trafi. Lepiej jak najszybciej pojechac z tym go jakiegos kumatego fachowca....chyba ze na serwisowym kluczu chodzi ok - to pewnei krzywy...
radzio Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 dark 79 ma racje.Mialem to samo tydzien temu i po wymianie wlacznika zaplonu wszystko jest ok i kluczyk chodzi w stacyjce bez zadnych oporow pozdrawiam
stelażysta Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 mi jak chodziłcały czas rozrusznik a ja wcale wolno nie jeżdże i jak dostał 6 tyś obrotów to po rozkręceniu go normalnie się stopił i wysypałem go jak pył hehe pozdro
Rekomendowane odpowiedzi