jozek726 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nie no Panowie kierownica to będzie następny modzik w środku auta tylko do kierownicy jest gruby plan i trzeba nasztaplować $ Wandej ośle spadaj Do piecyka wlecial jeszcze nowy podajnik żeby był spokój na lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Józek fajko faj,do pierwszego postu jak,fura,seryjnie wyglądała-zawsze to będzie widać zmiany. Daj zboczeńcy trzeciemiu lrzy furze grzebali z tego może być tylko gruuuubo!!!!! BRAVO MAJTERY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Józek fajko faj,do pierwszego postu jak,fura,seryjnie wyglądała-zawsze to będzie widać zmiany. Daj zboczeńcy trzeciemiu lrzy furze grzebali z tego może być tylko gruuuubo!!!!! BRAVO MAJTERY. Matka wie że ćpiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Józek fajko faj,do pierwszego postu jak,fura,seryjnie wyglądała-zawsze to będzie widać zmiany. Daj zboczeńcy trzeciemiu lrzy furze grzebali z tego może być tylko gruuuubo!!!!! BRAVO MAJTERY. Matka wie że ćpiesz? Możecie przetłumaczyć to co Marcin napisał? :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Józek fajko faj,do pierwszego postu jak,fura,seryjnie wyglądała-zawsze to będzie widać zmiany. Daj zboczeńcy trzeciemiu lrzy furze grzebali z tego może być tylko gruuuubo!!!!! BRAVO MAJTERY. nie znam tego jeyzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Mi też trochę ciężko to zrozumieć, dawaj tłumaczenie mi tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Mi też trochę ciężko to zrozumieć, dawaj tłumaczenie mi tu jutro wytrzezwieje to poprawi posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Walta sie. Slownik mi sie w tel zj***l. Juz pochwal nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Walta sie. Slownik mi sie w tel zj***l. Juz pochwal nie bedzie. :grin: Tak sobie tłumacz... za dużo wczoraj było chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Walta sie. Slownik mi sie w tel zj***l. Juz pochwal nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Józek miażdżysz konstrukcje tymi modami....fura malyna... Walta sie. Slownik mi sie w tel zj***l. Juz pochwal nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 dzięki Walta sie. Slownik mi sie w tel zj***l. Juz pochwal nie bedzie. Ej no nie rób mi tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zadowolony z webasta? Jaki teraz będzie kolejny mod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 pamięć super fajna rzecz , mam to wiem , gratki , a webasto coś nie pykało że podajnik wymieniłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zadowolony z webasta? Jaki teraz będzie kolejny mod? I to jak oj nie wiem dokładnie co, na pewno jakieś koło na lato i kierownica pamięć super fajna rzecz , mam to wiem , gratki , a webasto coś nie pykało że podajnik wymieniłeś ? Podajnik wymieniony żeby było już na kilka lata spokój i nie trzeba było do niego co chwilę zaglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 u mnie jutro przychodzi caly boczek pod memo i jazda Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Jak da rade jutro podmienie, zaryzykowałem i kupiłem używany za 50 zł Edytowane 18 Grudnia 2014 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dasz znać czy działa bo też muszę wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 wkurzyłem się jak znikła palemka bo bardzo się do niej przywiązałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi