jozek726 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 nieźle ja to muszę silnik umyć bo jest zapaskudzony, ale to niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Ja ze swojego zmyłem kurz, jak zdjąłem go w 3/4 na stół przy wymianie uszczelek podstawy dekla chłodnicy oleju. 70zł w serwisie zostawiłem za głupie dwie cieniutkie uszczelki, a 3/4 silnika na stole i sanki wyjechały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Gratuluje ładna maszynka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Jozek, poczytaj o kadrowaniu, mocnych punktach bo miejscowke masz swietna tylko kadrowanie centralne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Jozek, poczytaj o kadrowaniu, mocnych punktach bo miejscowke masz swietna tylko kadrowanie centralne jak masz jakieś wskazówki jeszcze to chętnie posłucham i zrobię im konkurencje w kalendarzu ---------- Post dopisany 24-10-2012 at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany 22-10-2012 at 17:49 ---------- miały być boscha ale Tom stwierdził że te są lepsze to wziąłem te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 I co zadowolony z wycieraczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Kiedy gleba? Bo ja już po zabiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 U Michała ja używałem tych jednoprzegubowych u siebie chyba 3 miesiące, boscha oczywiście - kurwiłem na nie od samego początku, wróciłem do "normalnych' wycieraczek i pokochałem je prawie tak samo, jak żone. Audi, to zupełnie inna miłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 I co zadowolony z wycieraczek? zamontowałem, dziś lekko padało i jestem na razie zadowolony, zobaczymy jak długo pożyją Max fajne VT, kolor Twojego auta jest na prawdę BOSKI :kox: jak woda z Lichenia ---------- Post dopisany 26-10-2012 at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany 24-10-2012 at 23:45 ---------- :banan: Marcin wielkie dzięki :thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 pralkę i zmywarkę kupiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 no wlasnie...Józek uchyl rąbka tajemnicy co tam będzie rezał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 piękna felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygras Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 juz lezy u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 juz lezy u Ciebie? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 pikna maszynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ryją mi beret te fele:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ryją mi beret te fele:decayed: powiem Ci że nie bylem przekonany do nich na początku, bo na zdjęciu nie ryją tak beretu jak na żywo :kox::kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ryją mi beret te fele:decayed: powiem Ci że nie bylem przekonany do nich na początku, bo na zdjęciu nie ryją tak beretu jak na żywo :kox::kox: na aucie bedzie kox:naughty: ---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:51 ---------- wlecą jeszcze na chwile w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi