P-U-M-A Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Józek ładna sztuka już widziałem wcześniej. Rezaj tak jak B5 i będzie miazga.
jozek726 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 Fajna furmanka:wink:To ta sztuka? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/sprzedam-a4-236465/ Jak wrażenia po przesiadce z ośki na quattro? Nie da się opowiedzieć słowami:whistling: ale na DUŻY +
pablo_ua4 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 graty zakupu i oby był dobry projekt a co do kiery zmieniaj szybko bo autko inaczej od razu wyglada w środku:thumbup1:
WhyMe? Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Kolorek jak mój. Udało ci się, bez awaryjności życzę
szafa Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Gratulacje Jozek:jerk: Życzę bezawaryjności:kox:
assist Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ok.. Wyjątkowo sprzedaz b5 usprawiedliwiona.. Gratuluję nowej niuni, niech Ci się dobrze sprawuje. BTW: przypominam się z fotami W duzej rozdz. (B5) pzdr. assist Wysłane z mojego NexusHD2 za pomocą Tapatalk
tolek85 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 faktycznie, furka wypasiona. Powiedz mi jakie masz wymiary FMIC? Zmieścił się bez problemu w seryjny zderzak? Czy coś rezałeś w nim? Turbo zmieniałeś po chipie? Bo moc jest na poziomie zwykłego wurusa. Mój AVF na seryjnym setupie ma 168KM i 380NM. Planuję tylko FMIC wrzucić, tylko większość ludzików twierdzi, że nie da się nic sensownego wsadzić w seryjny zderzak. Zrób wyraźną fotkę przedniego zderzaka jak możesz :OK: te zdjęcia są takie cukierkowe i niewyraźne
jedrekx Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 gratulacje zakupu, trzymałem kciuki i super, że się udało wypas, kolor, RECARO :kox: rezaj i będzie miazga Jak wrażenia po przesiadce z ośki na quattro? prawdziwe wrażenia to tak naprawdę odczuje zimą
Frimuś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Gratuluje zakupu faktycznie fotele miazga
jozek726 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2012 Gratuluje zakupu faktycznie fotele miazga na zdjęciu są 2 plamki ale to wina aparatu jest bo jak robiłem to foto to lekko deszcz padał tolek85 ja Ci dużo nie pomogę bo ja kupiłem już tak auto tak to jest zwykły program, teraz z tym turbo przydała by się korekta softu
rafalekx Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 No józefie już pogadaliśmy na innym "portalu randkowym" Graty zakupu fajny kolorek i te recaro no i najważniejsze Q Pamiętasz poszukiwania furki rok temu nie było takich godnych uwagi Jeszcze raz gratuluję. Jak najszybciej kupuj body, szkoda, że zabrali zderzaki w kolorze, dużo lepiej auto wygląda i zakładaj felgę. Avus III zrobi robotę A jak dołożysz pakiet S4 będzie kosa
Reniu Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Gratulacje z zakupu wpadnij na jakiegoś spota kuj-pom
jozek726 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2012 No józefie już pogadaliśmy na innym "portalu randkowym" Graty zakupu fajny kolorek i te recaro no i najważniejsze Q Pamiętasz poszukiwania furki rok temu nie było takich godnych uwagi Jeszcze raz gratuluję. Jak najszybciej kupuj body, szkoda, że zabrali zderzaki w kolorze, dużo lepiej auto wygląda i zakładaj felgę. Avus III zrobi robotę A jak dołożysz pakiet S4 będzie kosa dziękować , dziękować pamiętam, dlatego też na tą zwróciłem szczególną uwagę w pakiecie s4 była by miazga trochę kasy uzbierać i zakładać Gratulacje z zakupu wpadnij na jakiegoś spota kuj-pom wpadnę na pewno
MARCIN607 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 no Józek fajna fura- recaro i soft dają radę ---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ---------- Jak wrażenia po przesiadce z ośki na quattro? prawdziwe wrażenia to tak naprawdę odczuje zimą dokładnie- latem różnicy nie czuć przy spokojnej jeżdzie- zato zimą nawet przy lekkim gazie jest fan
jozek726 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2012 Powie mi ktoś ile jest warty gril z s4 ? Ile można dać za górę a ile za dół ?
Rekomendowane odpowiedzi