twister13 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 sokal nie śpij czekamy na instrukcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Właśnie idę spać bo na 5 do pracy Niczego specjalnego nie użyłem, najpierw papier ścierny 2000 na mokro, potem jakaś zwykła pasta lekkościerna w stylu tempo która była pod ręką i szmatka - efekt na poprzedniej stronie. Potem jako poprawka znowu papier 2k na mokro i znowu ta sama pasta z tym że użyłem miniszlifierki a'la dremel z filcowymi wałkami Kilka razy przepolerowałem tym dremlem najpierw na wysokich obrotach, potem je zmniejszałem. Na koniec znowu szmatka po całości i jest Dzisiaj zabrałem się wstępnie za wiosenne porządki pod maską, jutro zapodam jakieś fotki bo mam na aparacie a teraz piszę z kalkulatora Fajnie że się spodobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc!n Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 efekt:thumbup1: miałeś łatwiej bo zaczynałeś od razu od 2k:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Wczoraj miałem dolać nieco płynu do wspomagania ale jak zobaczyłem że jakieś "uniwersalne super extra płyny" kosztują po 18-20zł za buteleczki 0,33l to pojechałem do ASO Skody (jeden uj a było po drodze) i kupiłem 1 litr ori płynu G004000 (zamiennik dla G002000 którego się już nie produkuje) za 40zł A co tam , niech się Audi cieszy że ma nowy Potem przyszedł czas aby rozpocząć małe porządki wiosenne pod maską (a co tam, słońce świeci więc trzeba korzystać). Tak wyglądał pacjent: Sami widzicie że tak się nie dało jeździć Dlatego zakrywamy silnik i inne bzdety gdyż na nie przyjdzie czas w następnej kolejności a nie chcemy go jeszcze bardziej usyfić i do dzieła: 50/50 Coś tam się doczyściło ale jak tak patrzę teraz na te fotki to trzeba będzie jeszcze zrobić coś z odbitą gumą z uszczelki Użyto: - folia - jakiś tam zwykły środek zasadowy do czyszczenia silników - pędzelek - płyn do naczyń - kupa wody Najważniejsze że jest czysto i teraz nie wstyd maski otworzyć Następny w kolejce silniczek, to że mały nie znaczy że ma być brudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twister13 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Wow niezłe fotostory, jak będziesz czyścić silniczek to też możesz opisać. Chyba też zafunduje swojej niuńce takie mycie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdanielx Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Wiesz co Maniek? Jak się patrzę na Twoje dokonania to popadam w kompleksy................ normalnie leniwy jestem:facepalm: Gdybyśmy się dobrze znali to powiedziałbym Ci, że masz pierdolca z powikłaniem na punkcie czystości i w ogóle (To tak w pozytywnym znaczeniu) Szacun:oklasky: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Wiesz co Maniek? Jak się patrzę na Twoje dokonania to popadam w kompleksy................ normalnie leniwy jestem:facepalm:Gdybyśmy się dobrze znali to powiedziałbym Ci, że masz pierdolca z powikłaniem na punkcie czystości i w ogóle (To tak w pozytywnym znaczeniu) Szacun:oklasky: Spoko, możesz tak mówić Ale z tą czystością to trochę przesada, ja tylko auto lubię tak dopieszczać Choć jest tu na forum wiele osób które naprawdę dopieszczają swoje fury Auto może stare i ze słabym silnikiem oraz upośledzonym napędem ale mimo wszystko staram się dbać o moją niunię jak mogę A poza tym wiosna, słońce, piwko, garaż, Audi... Sama przyjemność ---------- Post dopisany 20-05-2013 at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany 27-04-2013 at 03:46 ---------- Małe czyszczenie i malowanie kolejnych elementów układanki "Audi" których nikt nie widzi Sprężyny nie widać bo się suszyła w pozycji wiszącej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 ze Ci sie chcialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 ze Ci sie chcialo Przecież to sama przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 chcesz mi wydeszek spolerowac na zicher ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Czasochłonne ale efekt cieszy. Graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 chcesz mi wydeszek spolerowac na zicher ? Ogarniemy go Trzeba się w końcu zgadać Czasochłonne ale efekt cieszy. Graty Dzięki Jeszcze dużo pracy przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 noo noo musimy, wkoncu obiecale dac mi ten podłokietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 noo noo musimy, wkoncu obiecale dac mi ten podłokietnik Po moim trupie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdanielx Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Po moim trupie! Da się załatwić to może i ja coś przygarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 zajebioza muszę sie chyba wziąśc za siebie bo juz maj a moja wygląda jak kupa w lesie. gratuluje furki, fajne felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Da się załatwić to może i ja coś przygarnę Przecież to przedliftowy golas zajebioza muszę sie chyba wziąśc za siebie bo juz maj a moja wygląda jak kupa w lesie. gratuluje furki, fajne felgi Dzięki Ale nie przesadzaj Srebrny Avancik ładnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 jak byś moja zobaczyl na żywo to byś zmienił zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Kolego, a nie chcesz wygluszki pod maske? Bo widze ze nie masz Wysłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokal Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Na razie nie Aktualnie mocno skupiam się na swojej drugiej pasji Pewnie na jesień mi się znowu tej nieszczęsnej wygłuszki zachce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi