Hohe Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Też mam concerta, wystarczy zmienić w ustawieniach.
fly07 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Też mam concerta, wystarczy zmienić w ustawieniach. Z poziomu menu czy VCDSem??
fly07 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Z menu. Dobra, daj ścieżkę, bo grzebałem w menu i nic z tego nie wyszło. W Kombiinstrument??
Hohe Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ścieżki nie będzie, diler nie odbiera. A serio, to nie moge teraz sprawdzić, ale pod którymś soft keyem, chyba prawy, górny są ustawienia. Poszukaj. Po niemiecku to będzie coś jak 'einstelungen' a petem 'sprache'. Chyba, bo niemieckiego nie znam.
fly07 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ścieżki nie będzie, diler nie odbiera. A serio, to nie moge teraz sprawdzić, ale pod którymś soft keyem, chyba prawy, górny są ustawienia. Poszukaj. Po niemiecku to będzie coś jak 'einstelungen' a petem 'sprache'. Chyba, bo niemieckiego nie znam. Jutro sprawdzę raz jeszcze, może coś przeoczyłem, mimo, że niemiecki znam...
Hohe Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ja też zerknę wieczorem. ---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- Sprawdziłem i jest tak jak mówiłem. Prawy górny róg ustawienia i potem pierwsza pozycja to język menu.
fly07 Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Ja też zerknę wieczorem.---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:08 ---------- Sprawdziłem i jest tak jak mówiłem. Prawy górny róg ustawienia i potem pierwsza pozycja to język menu. Dzięki za wsparcie. Faktycznie jest jak piszesz. Niepotrzebnie założyłem, że trza grzebać w "CAR". Pozdro.
kirek Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Witam, czy próbował ktoś zakodować zmianę czułości regulacji głośności? W tej chwili każdy "scroll up/down" powoduje znaczące pogłośnienie/ściszenie co na dobrą sprawę uniemożliwia ustawienia muzyki na pożądanym przez siebie (a nie samochód ) poziomie
darecy Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Witam, czy próbował ktoś zakodować zmianę czułości regulacji głośności? W tej chwili każdy "scroll up/down" powoduje znaczące pogłośnienie/ściszenie co na dobrą sprawę uniemożliwia ustawienia muzyki na pożądanym przez siebie (a nie samochód ) poziomie też miałem ten problem i nie doszukałem się ustawień w adaptacji, po zmianie radia (modułu) w MMI3G z basic na te lepsze ustawianie głośności jest płynne
Mitur01 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Witam, potrzebuje kodowania spryskiwacza lamp i częstotliwości spryskiwania. jeśli ktoś ma to byłbym wdzięczny
wrclaguna Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 Witam, potrzebuje kodowania spryskiwacza lamp i częstotliwości spryskiwania.jeśli ktoś ma to byłbym wdzięczny W pierwszym poscie jest cały opis, nawet po Polsku..................wystarczy odrobina wysiłku MCE 09 ---> LongCodingHelper ---> Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 722x313px. ADAPTACJA 10 --->
kirek Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 też miałem ten problem i nie doszukałem się ustawień w adaptacji, po zmianie radia (modułu) w MMI3G z basic na te lepsze ustawianie głośności jest płynne czyli nic na siłę, wystarczy większy młotek no nic, dzięki za porade
cooljack Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 czy ktos wie jak deaktywowac z 2.0 tdi funkcje start&stop w b8 2.0 tdi z 2010 roku....mam co prawda guzik na konsoli ale domyslnie zawsze jest włączone i chcialbym aby domyslnie ta funkcja byla offline....bo zapominam o wylaczeniu tego a strasznie mnie to irytuje
ORACZ Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 Chyba nie da rady... poodznaczałem to VCDS w kilku sterownikach ale i tak działa
cooljack Opublikowano 21 Maja 2014 Opublikowano 21 Maja 2014 znalazlem cos takiego ale jeszcze sie nie sprawdzalem...tylko to jest podejrzewam calkowite wywalenie SSmana z systemu....a mi chodzi jedynie o zmiane domyślengo ustawienia po wlaczeniu zapłonu VWVortex.com - Howto permanently disable start stop feature in Audi A4 B8 my 2010 w VCDS
Gibons Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Panowie jakie jest kodowanie na obniżające się lusterko podczas cofania ? nie mogę znaleźć tego kodowania.
wrclaguna Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 znalazlem cos takiego ale jeszcze sie nie sprawdzalem...tylko to jest podejrzewam calkowite wywalenie SSmana z systemu....a mi chodzi jedynie o zmiane domyślengo ustawienia po wlaczeniu zapłonuVWVortex.com - Howto permanently disable start stop feature in Audi A4 B8 my 2010 w VCDS Tylko to jest benzyna stemei.de .VCDS Codierungen .Codierungsservice .Webdesign - Stefan Meier - Start/Stopp Automatik - VCDS Codierungen, Webdesign
mcemsi Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Panowie jakie jest kodowanie na obniżające się lusterko podczas cofania ? nie mogę znaleźć tego kodowania. Chyba to : Enable Reverse mirror tilt [52 Door Elect, Pass.] -> [Coding - 07] -> [Long Coding Helper] -> Byte 4 Bit 3 and Bit 2 set to 1
melon31 Opublikowano 22 Maja 2014 Opublikowano 22 Maja 2014 Panowie jakie jest kodowanie na obniżające się lusterko podczas cofania ? nie mogę znaleźć tego kodowania. Chyba to : Enable Reverse mirror tilt [52 Door Elect, Pass.] -> [Coding - 07] -> [Long Coding Helper] -> Byte 4 Bit 3 and Bit 2 set to 1 I nie zapomnij przekręcić pokrętła w prawo
Rekomendowane odpowiedzi